Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 13 1 2 5 6 7 8 9 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kto mądry mi powie jak przeglądnąć telefon (Siemens CX65) przez kabel USB pod Ubuntu?

Bonus: Unibet
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by (J)
Originally Posted by Pierniczek
Specjaliści mam do Was pytanie...dla Was to pewnie błahe, a mnie to po prostu denerwuje. Mianowicie chodzi mi o to, że ikonki filmów mam takie same jak mp.3-jek. Jak to zmienić?! pzdr i dzięki za pomoc piwo

Napisze jak ja bym to zrobił. Wchodzisz w narzędzia, opcje folderów i tam zakładkę typy plików. Wybierasz np. avi i zmieniasz program jakim ma być ten typ plików otwierany na jaki chcesz i przy okazji zmieniasz ikonę smile

Pozdrawiam!

Zrobiłem tak jak mówiłeś ale nie pomogło :/ Wiesz może dlaczego?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
pewnie odtwarzasz mp3 i filmy w media plejerze ustaw winampa jako podstawowy odtwazacz mp3

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Nie mp.3 odtwarzam w winampie, a fily w SuBedit'cie...ale mimo to nadal mam ten problem :/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
w winampie w opcjach masz funkcje zmiany ikony dla kazdego formatu z osobna

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pierniczek to zmien jeszcze w Winampie ze tylko Audio Only (to jest w opcjach i preferencjach, pierwsza zakładka). A potem w subedicie narzedzia i opcje i skojarzenia i tam zaznacz co chcesz. Jak to nie pomoże to...moja wiedza jest zbyt mała żeby rozwiązać Twój problem smile

C
veteran
veteran
C Offline
Pomocie ... jak najlepiej usunoc KONIE TROJANSKIE.

Przeskanowalem dysk skanerem on-line i mam 2 konie trojanskie

C:\Program Files\Save\ACM.dll

i drugi

C:\Program Files\Save|Save.exe

co z tym zrobic? jakims Nortonem ? czy trzeba sformatowac dysk i na nowo wgrac windowsa ? jaki jest najlatwiejszy sposob ??

Plisss pomozcie.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
bakubak i (J) ale Wy jesteście smerfastyczni smile Dzięki, pomogło piwo

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by RaphY
Witam. Mam problem w drukowaniem wzorow PIT. Gdy chce wydrukować dany pit to drukuje tylko kawałek. Nie wiecie co może być przyczyną? Moja drukarka to Canon PIXMA ip1500

odkurzam i ponownie prosszę o pomoc bo mam w choooj roboty a nie mam czym drukować... PLX HELP piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ComeWithMe
Pomocie ... jak najlepiej usunoc KONIE TROJANSKIE.

Przeskanowalem dysk skanerem on-line i mam 2 konie trojanskie

C:\Program Files\Save\ACM.dll

i drugi

C:\Program Files\Save|Save.exe

co z tym zrobic? jakims Nortonem ? czy trzeba sformatowac dysk i na nowo wgrac windowsa ? jaki jest najlatwiejszy sposob ??

Plisss pomozcie.

1. Możesz to zrobić programem typu: AdAware
2. Możesz spróbować usunąć to ręcznie
3. Możesz usunąć to ręcznie z konsoli poleceń

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by RaphY
Witam. Mam problem w drukowaniem wzorow PIT. Gdy chce wydrukować dany pit to drukuje tylko kawałek. Nie wiecie co może być przyczyną? Moja drukarka to Canon PIXMA ip1500
Inne dokumenty się normalnie drukują?
Jeśli tak, to wina programu. Może jest gdzieś opcja podobna do tej z Acrobat Readera: "rozciągnij do kartki".

C
veteran
veteran
C Offline
sciagnolem program AdAware, ale mozesz powiedzec cos wiecej jak usunac te trojany ? ...bo zabardzo nie wiem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W opcjach odznacz kwarantannę, przeskanuj, w rezultatach zaznacz trojany i NEXT (o ile dobrze pamiętam). Powinny się usunąć. Dużo osób poleca jeszcze Spybot Search & Destroy.
papa

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Uzywajac netlimitera i ustawiajac np 10kb/s uploadu na BITCOMETA tak w rzeczywistosci wysyla on ookolo 3-4x wiecej niz mu przydzielilem (nie widac tego w netlimiterze ale widac w programie zainstalowanym na serverze z DSLka).
Zna ktos jakis pomysl jak zrobic zeby wysylal tyle ile mu kaze bez tracenia na transferach ?

pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Piszę w Wordzie pracę i ma stworzony do niej spis treści.

Pytanie:
Jak to się robi, żeby przy tym spisie treści pojawiły się numery stron i żeby te numery odpowiadały rzeczywistemu miejscu dnaego rozdziału w mojej pracy i żeby te numery automatycznie się zmieniały jak będę coś dopisywał/kasował i dane rozdziały będa zmieniały swoje położenie?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Tomo. Najlepiej bedzie jak zrobisz nowy spis.
Sformatuj tytuly rozdzialow jako Naglowek1 (Styl w pasku narzedzi)
Nastepnie Wstaw ->Indeks i spisy. Tam wybierz spis tresci i w opcjach odpowiednio go dostosuj do swoich potrzeb.
Jezeli chcesz spis wielopoziomowy to nastepne poziomy sformatuj Naglowek2 Naglowek3 itd.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie! ma ktoś jakieś dobre podręczniki do Access'a? Najlepiej dla "całkowitych leszczy"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam nadzieję, że mi wybaczysz, ale ja jestem tak tępy w pewnych sprawach, że nic z tego wyjasnienia nie zrozumiałem... frown

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
W tresci dokumentu wyszukaj akapity/zdania ktore sa tytulami rozdzialow. Kazdy z nich po kolei z osobna zaznacz i sformatuj jako Naglowek1 (w pasku narzedzi Styl - powinno to byc tuz obok czcionki - zwykle w tym miejscu jest wybrany "Standardowy" -> zmien to na Naglowek 1).
Kiedy to zrobisz reszta bedzie banalna.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Powie mi ktos czy takie program oznaczony licencjią(Adware) jest legalne na kompie.

Strona 7 z 13 1 2 5 6 7 8 9 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, burbon, Sensei, JelineK), 483 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,569
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025