Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 18 1 2 3 4 17 18
addict
addict
Witam Wszystkich. Zamierzam kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne na allegro. Koszt: tak w granicach 400zł ale jest to cena wstępna i ewentualnie mógłbym coś jeszcze dorzucić - tzn. wolałbym zainwestowac na starcie więcej i później cieszyc się niskimi kosztami eksploatacji niż odwrotnie. Przeznaczenie: użytek domowy - drukowanie przede wszystkim tekstu, czasami tabel - okazjonalnie drukowanie w kolorze. Zastanawiam się nad Canonem lub Brotherem. Narazie w grę wchodzi głównie to urządzenie Brother. [allegro.pl] Czy możecie mi polecić cos innego, ewentualnie wypowiedzieć się na temat tego urządzenia? :-). Pozdrawiam

Bonus: Unibet
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Ja do dziś korzystam z Lexmarka x330 i sprawuje sie dobrze, żadnych kłopotów z nim nie ma, bez zarzutu działa

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Do ktorej sa dzis otwarte Banki? chodzi mi o PKO BP ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Większość placówek będzie otwarta maksymalnie do godziny 14-15. Oddziały BKO BP w Wigilię pracują w godzinach 8 - 14, w sylwestra - do godziny 12.30, ING Banku Śląskiego - w oba dni w godzinach 8 - 13. Nie powinno być natomiast trudności z elektronicznymi kanałami dostępu i bankomatami - te działają bez zmian.
za gazeta.pl

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Potrzebuję małej pomocy z zadaniami (fizyka)-zadania nie są trudne wink.

Jeśli ktoś mógłby pomóc to bardzo proszę o wiadomość prywatną.
W przypadku doraźnej pracy oczywiście płacę.

Zadania na poziomie licealnej fizyki, poziom b. podstawowy.

Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Umie ktos Pisac List po Angielsku formalny ??

old hand
old hand
Szukam jakis artykulów na temat kibicow, chuliganow i wojen miedzy nimi...cos w stylu jak sie ,,lubi'' Arka z Lechia, Ctacovia i Wisła, Legia z Polonia itp. moze jakis przykład z zagranicy wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam taki oto błąd gdy probuje wysłać e-mail przez "poczta systemu windows" (jakiś następca outlooka w viście) ...ustawilem uwierzytelnianie oraz te serwery pop3 i smtp jak trzeba, ale dalej cos nie tak, poczytalem w pomocy microsoftu niby pisza tam jakies magiczne rzeczy ale o co im chodzi i jak to naprawic nadal nie wiem frown

Nie można wysłać wiadomości. Ustawienia uwierzytelniania mogą być niepoprawne dla serwera poczty wychodzącej [SMTP]. Aby uzyskać pomoc przy rozwiązaniu tego problemu, przejdź do Pomocy, poszukaj tematu „Rozwiązywanie problemów z programem Poczta systemu Windows” i przeczytaj sekcję „Mam problemy z wysłaniem wiadomości e-mail”. Jeśli potrzebujesz pomocy przy określeniu odpowiednich ustawień serwera, skontaktuj się z dostawcą usługi e-mail.

Odrzucony adres e-mail to: [email protected]. Temat 'zdjecie', Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'smtp.poczta.onet.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 5.7.1 Invalid EHLO command [EHLO gnacik], EHLO should contain FQDN, see RFC 2821', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 553, Numer błędu: 0x800CCC79

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy taki bukmacher jak william hill ma strone z kursami jakie moge znalezc w jego punkcie naziemnym a nie online ??? szukam strony jakiegokolwiek buka w uk z kursami jakie ma w naziemnych ale cos mi nie wychodzi ... ktos sie orientuje czy w ogole istnieje cos takiego ???

B
old hand
old hand
B Offline
U nas (obiekty KS Hutnik Kraków)wynajem kortu (sztuczna nawierzchnia pod balonem) kosztuje bodaj 15 zł na godzinę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Siemers
czy taki bukmacher jak william hill ma strone z kursami jakie moge znalezc w jego punkcie naziemnym a nie online ??? szukam strony jakiegokolwiek buka w uk z kursami jakie ma w naziemnych ale cos mi nie wychodzi ... ktos sie orientuje czy w ogole istnieje cos takiego ???

Hmm jak pierwszy raz grałem w Williamie Hillu to tez rzuciło mi sie to na oczy i nie wiedziałem co zrobić grin

Koles wytłumaczył mi że nie ma takiego czegoś i dał mi gazete zebym zobaczył w dziale sport jakie są mecze (tegoroczny Wimbledon)

Bierzesz po prostu karteczkę ktora jest w punkcie i piszesz np. (federer to win wimbledon albo federer, murray, roddick i na dole stawka)

Koleś przykłada to do czytnika i drukuje sie kupon z kodem wink

Fajny bajer grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wiem ze tak jest - tylko problem w tym zeby nie bylo porzypalu - bo niby skad mam wiedziec jakie turnieje tenisa maja w ofercie albo czy mozna grac eurolige w kosza ?!?!? pytanie jest tego typu czy to co maja w ofercie online moge zagrac u ziemniaka ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
potrzebuje jak najszybciej wyjasnienia definicji "Przemysł" ale w gre wchodza tylko dwie ksiazki "geografia przemysłu Polski" Fierla albo Kortuza. bardzo pilne!!

veteran
veteran
Originally Posted by Siemers
wiem ze tak jest - tylko problem w tym zeby nie bylo porzypalu - bo niby skad mam wiedziec jakie turnieje tenisa maja w ofercie albo czy mozna grac eurolige w kosza ?!?!? pytanie jest tego typu czy to co maja w ofercie online moge zagrac u ziemniaka ???

pamietam jak raz chcialem zagrac w Ladbrokesie cos tam z tenisa to facet pokazal mi na ekranach swoich nad glowa jakie ma mecze, wtedy chyba byl wimbledon, albo nie Rolland Garros i widzialem ze mecze jakies byly ale za duzo to ich nie bylo. glownie brytyjscy tenisisci
euroliga w kosza w anglii - jak dla mnie nie ma szans
musisz liczyc na to, ze oferta jest praktycznie tylko to co wyswietla sie na ekranach, albo jest na ofertach powsadzanych w te przegrodki z pleksy

sporo ciekawostek mozna znalezc zawsze chyba w coralu, chyba tam mozna samemu sie bawic zmienianiem ekranow smile sam robilem tak w punnkcie Coralu za Haymarketem
poza tym kolo targu masz przeciez Ladbrokes i William Hill co sie schodkami schodzi do niego i w zasadzie tylko tam mozesz sprobowac to posprawdzac

moim zdaniem jednak na eurolige nie masz co liczyc, skoro nawet lig pilkarskich nie ma wszystkich
jesli chcesz grac na ziemi to zostaja ci koniki, pieski, pilka angielska i czasem sie zdarzy tenis, no i jeszcze mozesz grac snooker i dart - bym zapomnial

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ktoś mógłby wrzucić na jakiś serwer utwór Daniela Bedingfield'a "Gotta get thru this"? Najlepiej jak najdłuższą wersję, bo nie mogę tego ściągnąć...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Kylo
To dodatek jak sok do piwa? Czym sie rozni od zwyklego soku, i jakie ma dzialanie ;p

Jak juz lelu wspomnial to dodatek, sok, slodki, pyszny jak syrop wink

Swoja droga w necie widzialem Bols grenadine za 40zl a ja kupilem za 21 wink

veteran
veteran
Originally Posted by micha$
Czy ktoś mógłby wrzucić na jakiś serwer utwór Daniela Bedingfield'a "Gotta get thru this"? Najlepiej jak najdłuższą wersję, bo nie mogę tego ściągnąć...

Tylko coś takiego znalazłem:

http://www.speedyshare.com/617723827.html

Mam nadzieję, że pasuje wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki wielkie!!! piwo

old hand
old hand
czy jak sie ma 1 na semestr z polaka w 3 klasie LO to sie pisze mature czy nie ??

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by a ...psik1905
czy jak sie ma 1 na semestr z polaka w 3 klasie LO to sie pisze mature czy nie ??

Oczywiscie jak wyciagniesz na 2 w drugim smile

Strona 2 z 18 1 2 3 4 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, 11kera11, $-man, burbon, Lukasz111, latajaca_holenderka, aker, Zaixi, rymoholik, betowiec, alfa, Akhu, ANZELMO), 2,824 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,691
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025