Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
5.Przed końcem okresu rozliczeniowego, do Abonenta zostanie wysłana faktura proforma na konto mailowe podane przy składaniu zamówienia z prośba o opłacenie przedłużenia usług, jej nie opłacenie będzie równoznaczne z rozwiązaniem umowy.

Tutaj jasne

Każdy Klient SuperHost.pl może złożyć tylko jedno zamówienie na domenę oferowaną w promocji noworocznej.

Dziwne, ja dokonalem 3 wplat na ich konto (automat powinien tego pilnowac), gdybym sie nie przypalil, to zrobilbym tylko 1 przelew, ciekawe co teraz. I ciekawe co kryje sie pod tym "jedno zamowienie". No nic, zobaczymy jutro.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie mówicie tak o tanich domenach i ja dostałem propozycję dzisiaj sprzedaży mojej. Cena była zawrotna 300 złoty kiedy utrzymanie jej w roku mnie więcej kosztuje... . A pomijam już w ogóle webmasterów i mój trud smile . Pamiętajcie o jednym prowadzenie własnej strony to drogie hobby, któremu trzeba poświęcić sporo własnego czasu a także pieniędzy. Dlatego jeśli chcecie ruszać z takim projektem to się porządnie zastanówcie.

.::Think Twice::. Ignorator.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Igorator, jako felietonista (a to zobowiazuje do pisania z sensem), powinies wiedziec, ze dostales oferte kupna, a nie sprzedazy wlasnej domeny. Poza tym my tu piszemy o domenach, a nie o stronach czy serwisach. A odnoszac sie do ofert, to zainteresowanego nie obchodzi ile zainwestowales w domene.

L
member
member
L Offline
Panowie pamietacie adres strony gdzie mozna sprawdzic ilosc odwiedzin, skad ludzie wchodza itp. kiedys ktos podawal to na forum, ale ja niechcacy usunelem strone.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
stats4u [stat.4u.pl]

liczniki on-line [glt.pl]

donic sens jest dobrze znany. Ja niestety znowu pracuję dużo a jutro mam dyżur 16 h w pracy. Jednak dzięki za uznanie. Miło poczytać, że jestem felietonistom smile . Choć trochę inaczej myślę o tym co robię tutaj na mecz.pl czy własnej domenie.

.::Think Twice::. Ignorator.

L
member
member
L Offline
dzieki Ignorator :), ale nie o to mi chodzilo smile chodzi mi o to ze wpisuje sobie np. twoj adres strony i mam informacje o niej smile

No to SH mnie zawiodl juz mialem 5 domen na jutro a tu ciach smile choc Promocja byla do wyczerpania zapasow hehe

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by donic
Oczywiscie, ze pod com.pl byla kiedys oficjalna strona

profa. Pojecia nie mam czemu z niej zrezygnowali, moze jakis nieudolny

pracownik przeoczyl przedluzenie i domena zostala przechwycona

(domena byla zarejestrowana juz w 1998 roku), a nieswiadomi

pracownicy stwierdzili, ze musza wykupic inna, zamiast na luzie odebrac

ja obecnemu wlascicielowi, bo nie sadze, zeby im ja sprzedali.

Donic - mogę powiedzieć Wam co ja się dowiedziałem w ten sprawie choć to informacja niepotwierdzona. Podobno po zmianie domeny z profesjonal.com.pl tę domenę "przejął" jeden z pracowników Profa. aby zarabiac na niej na affliate'ach buków internetowych. Jeśli chodzi o profesjonal.pl to ta nigdy nie byla własnością Profa. ale dlaczego Czesi sobie jej nie odebrali, tego już nie wiem.

Conrad - z tym nissan.com to niezła akcja! smile

Pytanie: założmy że mam domenę NBA.pl - czy jak kiedyś Amrykańska Liga Koszykówki będzie chciała otworzyć polską wersję strony i odebrać mi domenę NBA.pl to zrobi to szybko i bezboleśnie czy wręcz odwrotnie?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
[quote=DJ SOSNA
Pytanie: założmy że mam domenę NBA.pl - czy jak kiedyś Amrykańska Liga Koszykówki będzie chciała otworzyć polską wersję strony i odebrać mi domenę NBA.pl to zrobi to szybko i bezboleśnie czy wręcz odwrotnie? [/quote]

To juz tutaj bylo poruszane. Zalezy co zrobisz na domenie, jak tematyke kosza, "toś przepod".

Ale jak zrobisz Najlepsze Bajki Animowane, to wygrales zycie jak beda chcieli to kupic, bo odebrac nie maja prawa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by donic
Ładnie chlopaki to sobie wymyslili. Pewnie ludzie z Google beda chcieli kupic domene, bo na wygranie sprawy maja zero szans.

Wymyślili nieźle, ale już chyba z wolna pasują bo na stronie mają taką oto ankietę:

[Linked Image]

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Na pewno nie pasuja, chca tylko wiedziec jakie jest zdanie internautow.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Witam,
Chciałem poznać Waszą opinie na temat domen trzyliterowych (np: bbb.pl)

czy będą "boom" ? jaka ich wartość będzie przybliżona ?

W tej chwili jak wiadomo dobre dwuliterówki są warte od 10.000 do 20.000 PLN. Dwuliterówek już nie ma.

Trzyliterowe są już teraz do nabycia tylko i wyłącznie poprzez złapanie ich.

Sam "złapałem" kilka w ostatnich dniach, planuje mieć ich kilkadziesiąt.

Dobra inwestycja na najbliższe 2-3 lata ?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by JuN
Dobra inwestycja na najbliższe 2-3 lata ?

Dobrą inwestycją na 2-3 lata jest kupno akcji spółek zajmujących się produkcją biopaliw tongue

JUN, widziałem wcześniej że kłociliście się z donic'em który z was jest lepszy "kozak" jeśli chodzi o domeny więc nie bardzo rozumiem po co (do kogo) kierujesz swoje pytania skoro wychodzi na to że wy obaj tutaj jesteście najmądrzejsi w tym temacie? [no offence]

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Nie klocilismy sie, troche ostrzej dyskutowali i tyle wink

JuN - jak dla mnie to plan jest dobry, z tym, ze mnie nie interesuja trzyliterowki vxy , oraz bez samogloski. Trzyliterowka ghj.pl jest przykladowo dla mnie 5 razy mniej warta od rek.pl, czy pof.pl, albo abu.pl itp. Wyjatkiem oczywiscie sa tutaj bbc, cnn, mhl itp...

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Nie wiem czy zauważyliście, ale onet nie posiada domeny onet.com. smile Ciekawe ile ta stronka zarabia z odsyłaczy.

Aha, i czy ktoś może np. "zmierzyć" ile osób wchodzi na naszą domenę? Bo kiedyś ktoś z zagranicy się zainteresował posiadaną przeze mnie domeną i zastanawiało mnie dlaczego akurat ta, bo raczej nazwa by mu się nie przydała i jestem pewien, że chodziło o znaczną ilość osób, która wchodzi na ten url.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skoro wszystkie lepsze domeny są wykupione w Polsce, to czemu nie inwestować w domeny w krajach, które się roziwjają?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Mam dobry adres strony, jak go zarejestrować?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Conrad, zlituj sie wink Tyle razy Ci sugerowalem, ze majac tyle domen powinienes juz dawno je parkowac,a nie ustawiac na przekierowanie, bo na bank mniej Ci sie to oplaca.

Parking jest wlasnie po to, zeby sprawdzic ruch na domenie, skad pochodzi ruch i na jakie slowa kluczowe i przy okazji daje zarobic. Jak nie wiesz jak - pomoge.

micha$ - bylo to juz tutraj poruszane przez Sosne bodajze. Pisalem wtedy, ze to jest kwestia znajomosci jezyka i zastosowan slow w okreslonych kombinacjach. Dodatkowo cena oraz niepewny grunt.

Bankier$ - normalnie, skorzystaj np z active24.pl, wpisujesz nazwe i przechodzisz dalej po drodze sie rejestrujesz.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Gdzie moge jeszcze zakupic domenę,po cenie promocyjnej, jednoczesnie nie muszać podpisywac umowy, na jej przedluzenie.

Chce kupic na rok, domene, i nie musiec pozniej pzedluzac umowy.

Korzystalem juz z promocji z home.pl

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
az.pl

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Z Az lepiej nie zaczynac. Lepiej active24.pl

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, rymoholik, aker, burbon, Sensei, forty, $-man, ANZELMO, alfa, kamel), 2,812 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,543
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025