|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na drużyne Polski w pilce noznej mezczyzn zamiast na Polske
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dokladnie noob koles gral z premedytacja a teraz chce zwrot
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a na słowacji piszą : RadwańsKOWA ,DomachoWSKOWA, o ! a ta ma w orginale OWA : SROMOWA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
owszem ale akurat rosjanka nie ma podobnego nazwiska do innych zawodniczek - przynajmniej z tego skrótu a walczyć o swoje trzeba  Jak to nie ma??? W WTA pojawiają się przecież Poutchek i Poutchkova Nad tematem zastanawiałem się chyba ze 3 lata temu próbując znaleźć podstawę prawną dla takich roszczeń. Niestety często buki zabezpieczają się przed tego typu sytuacjami w regulaminach - jeśli błędny zapis nie wprowadza w błąd, to traktowany jest jako zwykła pomyłka pisarska i sprawa jest raczej nie do wygrania. Co innego gdyby nazwisko rzeczywiście w błąd wprowadzało. STS nie ma w regulaminie żadnych zapisów o pomyłkach pisarskich, natomiast zawsze zostaje im obronna furtka dotycząca tego, że po wydrukowaniu kuponu masz 15 czy 20 minut czasu na jego sprawdzenie, weryfikację i (w razie stwierdzenia niezgodności z wystosowaną dyspozycją) dokonanie korekty.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
aslan ze skrótu chodzi mi, doskonale wiem o poutchek
skrót wtedy jednoznacznie wskazywał na rosjankę - być może nieprecyzyjnie się wyraziłem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po ch... grales to liczac na to ... nie graj gowna co smierdzi To się nazywa (zgodnie z definicją Betfair) "granie w dobrej wierze". Gramy spotkanie z błędem i jeśli wejdzie to ok, a jeśli nie wejdzie domagamy się zwrotu.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
nie pajacuj synku, 2000 to Ty na oczy nie widziales. zrobili błąd to niech placa tak jak my placimy za swoje bledy wzgledem ich Marne szanse ,probowalem kilka razy walczyc z naziemniakiem w sumie w podobny sposob co ty (uwazam to troche za chamskie ale co tam) ,niestety ugodowo nigdy nie zalatwilem sprawy. wiesz tu nie chodzi o moje 200zł bo wygralem dzis pare razy tyle ale o fakty oczywiste ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka