Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 10 1 2 3 4 5 9 10
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Kontrolerzy z sanepidu zareagowali energiczniej. Zjawili się w ciągu godziny. Od inspektorki wygłodniali klienci w końcu dostali informację na piśmie, ale tylko o tym, że kontrola została przeprowadzona. - Pobraliśmy próbki pieczywa w restauracji. Teraz zostaną przebadane w laboratorium. Na wyniki trzeba poczekać do sześciu tygodni - tłumaczy Wioletta Dziuba z sanepidu w Dąbrowie Górniczej i dodaje, że do tego czasu nie może udzielić żadnych informacji w tej sprawie. - Daty przydatności całej partii, z której pochodziła zareklamowana bułka, są w porządku. Gdyby sanepid stwierdził jakiekolwiek nieprawidłowości, restauracja zostałaby zamknięta. A działa normalnie.

laugh widocznie McDonald to bardzo wypłacalna firma...

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Big_star
A co z powiększonymi frytkami w mc? Do powiększonego zestawu, oferują powiększone frytki, dlaczego ich jest więcej, a nie są większe od normalnych frytek? tongue Oszukują ludzi
tongue hihi

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja jadam w takich miejscach raz na miech moze mniej.

Kebaby sa jednak lepsze niekiedy niz hamburgery - miesa jak jest wiecej to ok smile

W wakacje co by przejsc to wszyscy obok i w MC jedza/czekaja na szejki/lody i jakby se niemozna kupic. Wiadomo co dodaja ??

W SUper Size Me byl kolo co w MC zjadl kilka tysiecy BigMacow. A glowny bohater zjadl za miech 28 kilo cukru [jakos tak] !! [prawie pol kilo dziennie]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
[Linked Image]

Ahh chyba zaraz pojdzie telefon w dlon :]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Randall
No właśnie laugh W Szczecinie nie ma laugh Kiedyś był chyba jeden, ale szybko go zamknęli.Ja tam zresztą wolę kebab, ale hamburgera w dużej bułce smile

w Makkwaku ;P albo Cartoonie albo Rabbarze laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ja MCD tylko jak mus..ale już dawno nie byłem...a te ich frytki to jakaś masakra..może wytłumaczniem będzie to że to nie są frytki z krojonych ziemniaków ale z mielonych smile

jak już to longerek w KFC - przynajmniej czuć kurczaczka wink

ale ogólnie to:

Wawa:
pizza DaGrasso - miszczostfffo
jesli kebab to Świętokrzyska/Marszałkowska (tam gdzie zawsze kolejki..nawet o 23) ewentualnie na Świętokrzyskiej w stronę Emilii Plater
domowe jedzenie w barze "U Sąsiada" (obecnie nad wykopem metra ale chyba działa) ul. Żeromskiego
cheeseburgery na stacji BP w Otwocku (nei wiem czy na innych BP sa te same ale jeśli tak to polecam - MCD wysiada - za 3 zeta super kanapka ze świezym pomidorkiem i ogóreczkiem)
hotdogi w Ikea po zecie (przynajmniej wiadomo że spermy nie ma)

Poznań:
bar mleczny koło MTP - nie pamiętam jak się nazywa ale super się tam jadło smile

Elbląg:
pamiętam świetny bar meksykański w ścisłym centrum okolice ul. 3maja - istnieje jeszcze? wypowie się ktoś z Elbląga? może kolega od obrazków w temacie polityka?

Stegna:
zupy w barze u bosmana - takie dobre ze nigdy tam chyba rybki nei jadłem tylko zawsze jak jestem to zupki wciągam smile

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by kadus
Originally Posted by Randall
No właśnie laugh W Szczecinie nie ma laugh Kiedyś był chyba jeden, ale szybko go zamknęli.Ja tam zresztą wolę kebab, ale hamburgera w dużej bułce smile

w Makkwaku ;P albo Cartoonie albo Rabbarze laugh
Jeszcze w Szejku czasami po imprezie tongue

MaSha Lover
MaSha Lover
BG to śmieć, McD rulez smile

KFC git smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
tylko knysza ze świeżymi warzywkami i tuńczykiem/kotletem/gyrosem to jest to grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KeeP
jesli kebab to Świętokrzyska/Marszałkowska (tam gdzie zawsze kolejki..nawet o 23)
W Poznaniu kolejki są przy takim żarciu nawet o 4 rano smile

Poznań:
bar mleczny koło MTP - nie pamiętam jak się nazywa ale super się tam jadło smile

Ja tam nie jadłem, ale podobno kicha. Lepiej jest w Minaturce (300 m dalej). Mają rewelacyjny chłodnik litewski. A to mógłbym jeść litrami.
i "pod arkadami" na pl. Cyryla Ratajskiego.
A zapiekanki w Rotim (Dąbrowskiego, lub przy rynku) to w ogóle miszczostwo świata. smile Generalnie sporo dobrych miejsc jest w Poznaniu. Tych droższych nie znam smile Jeszcze jestem na dorobku smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by PioKing
BG to śmieć, McD rulez smile

KFC git smile

BG? Coś nowego jest o czym nie wiem?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dla mnie sprawa jest tak prosta jak kij bilardowy... BurgerKing ponad McD i to lata świetlne wink Potrojny Whooper to jest mistrzostwo smile A w Macu odkad nie ma juz strefy niskich cen po 2zl, to nie jadam praktycznie w ogole;)
Polecic moge jeszcze Subwaya, tez mozna sobie smakowita kanapeczke skonstruowac...

Tak samo jest w USA... Tamtejszy Mac to jeszcze wieksze scierwo niz u nas. Co mnie np zdziwilo, to ze w USA praktycznie nie istnieje Cola, a juz na pewno zdecydowanie przegrywa z Pepsi. Tylko Pepsi, Coke smakuje jakby była przeterminowana. Z reszta cos musi byc na rzeczy, skoro Pepsi pozwala sobie w swoich automatach sprzedawac puszki Coli ;D

C
C Offline
Zdecydowanie BK jest lepszy od McD, ale wolę także Coke od Pepsi. Natomiast wolę 7UP od Sprite'a, tak więc remis 1-1 (a Fanta/Miranda to porażka dla mnie).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fanta cytrynowa izi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcel
tylko knysza ze świeżymi warzywkami i tuńczykiem/kotletem/gyrosem to jest to grin

Zgadza sie - knysze dworcowe to istny mistrz ooo Praktycznie niedostepne w innych czesciach kraju.

pizza DaGrasso - miszczostfffo

Mistrzostwo to moze nie, ale stosunek cena/jakosc wysmienity. Oczywiscie jedyna sluszna opcja jest duza Mafioso podwojny ser podwojne papryczki piwo

jesli kebab to Świętokrzyska/Marszałkowska (tam gdzie zawsze kolejki..nawet o 23)

Szczerze mowiac to nie wiem co ludzie widza w tym kebabie, jakas kapusta w nim confused To juz lepszy imho jest w budach po drugiej stronie w Amirze (podgrzewany na grilu!) czy w Saharze. Nie ma kebabu bez baraniny!
Najlepszy kebab jaki jadlem w Polsce (a troche ich przyjalem) znajduje sie w Sosnowcu naprzeciw PKP oraz w Czestochowie (przynjamniej byl rok temu) rowniez vis a vis PKP (turasy ktorzy je prowadza musza miec jakies koneksje bo smakuja identycznie). Prosic o "zajebiscie ostry" ooo Czestochowa zreszta w ogole jest specyficzna - defaultowy rozmiar zapiekanek w tym miescie, w kazdym innym bylby sprzedawany jako XXL. No i te budy z frytkami przy dworcu laugh

Jesli opcja "na swiezo" to bezkonkurencyjny jest Subway - kanapki poezja smile

Przypomnial mi sie jeszcze Wroclaw i tamtejszy lokal "Palmira" - gyros z frytkami i czerwony sos... o my fucking God crazy Ogarnela mnie nieopisana tesknota frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Knysza? WTF? smirk

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by shane
Knysza? WTF? smirk
duża buła, a tam wszystkiego naładowane. taki folklor w nazewnictwie ;p

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Marcel

Daj spokoj, jadlem to w niedziele laugh

Mialem z kotletem i serem.

Zjadlem warzywka, mialem z sosem czosnkowym

Sera nie tknalem, kotlety zjadlem, byly 2, ale to chyba z mielonego psa byly, bo gorsze niz w hamburgerach z budek.
Bulki tez nie tknalem.

I wiecej sie zamowie sobie knyszy tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bo trzeba kupowac w sprawdzonych miejscach

u mnie na wydziale knysza z gyrosem nie dosc , ze kosztuje 5,49 zl to jest przygotowywana z samych swiezych produktow poczawszy od bulki poprzez warzywa konczac na gyrosie

wiadomo, ze jakies dworcowe knysze to padaka taka sama jak nasze dworce i firma PieknieKurwaPieknie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[***]

wiadomo, ze knysze dworcowe to padaka taka sama jak nasze dworce i organizacja zwana PKP

Strona 3 z 10 1 2 3 4 5 9 10

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, Lukasz111, 11kera11), 2,663 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,866
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025