|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Stadiony będą, hotele to już sfera prywatna. Większość dróg powinna być.
Nie wierzę natomiast w bezpośrednie połączenie kolejowy Warszawa - Wrocław. Jak tylko wygraliśmy prawo do Euro 2012 i zobaczyłem to jako część planu to już wtedy byłem pewne, że tak duży projekt kolejowy należy sobie odpuścić pod względem przygotowań do Euro.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
bedzie bedzie euro u nas. fajnie bedzie, moze mecz przegramy,ale po meczu to my bedziemy górą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
http://biznes.onet.pl/5,1481680,prasa.html 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Najpierw pokaże się w Europie "Ekipa kibiców" w tym roku na ME. Oczywiście mam nadzieję, że z tej dobrej strony. Chociaż w Szwajcarii jest całkiem spore podziemie nazistowskie (może w Austrii też?)to wolałbym, żeby nasi się nigdzie nie mieszali... 2012 to zaj...sta szansa dla Polski i choć mieszkam poza krajem i nie wybieram się na ME, to chciałbym, żebyśmy, jako kibice, wywarli jak najlepsze wrażenie na "europejczykach". To może być dobra reklama kraju, o którym nie mają najlepszego zdania. Uważam, że ta impreza jest Polsce potrzebna...Bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy zbudowani. Widzimy, że prace ruszyły. Wszystko jest na dobrej drodze i z optymizmem patrzymy w przyszłość" - oświadczył sekretarz generalny UEFA David Taylor. Więcej tutaj: Euro 2012: pozytywna ocena UEFA [ sport.onet.pl]
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
To, ze bedzie Euro u nas to peffka...skoro Ateny zorganizowaly IO, mimo, ze byly sporo spoznione i wszystko lezalo i kwiczalo na miejscu, to u nas tym bardziej bedzie EURO.
|
|
|
|
|
|
|
I to był według mnie najlepszy komentarz w tej sprawie odkąd przyznano nam prawo do Euro 2012.  W 100% się zgadzam z Polskimgnomem. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
EURO 2012 jednak NIE odbędzie się w Polsce/Ukrainie @ 50Co sądzicie o takim becie zaproponowanym prze b-a-h ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Euro odbędzie się u nas. Będą stadiony, nie będzie dróg-autostrad  Kibice będą latać samolotami, każdy będzia miał własną awionetkę, którą będzie się poruszał między stadionami 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
EURO 2012 jednak NIE odbędzie się w Polsce/Ukrainie @ 50Co sądzicie o takim becie zaproponowanym prze b-a-h ?  jaki jest limit na ten zaklad ? bo chce wplacic i dosc mocno postawic, a niechce sie przejechac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem nie ma co grać tego mocno, ale za symboliczną stawkę osobiście się skusiłem. To jest Polska, nie takie rzeczy tu się dzieją 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
i czy jakis inny buk tez zaoferowal zaklad na to ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jaki jest limit.
Nie wiem, czy inny buk to oferuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
163 pln tyle wynosi limit, przynajmnie u mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po zagraniu za 100 BAH dalej przyjmuje zaklady, takze mozesz wplacac JuN.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
zakład całkiem ciekawy  czy bedzie Euro ,? wszystko zależy od skali recesji jaka u nas zagości niebawem, przy głębokiej recesji budowanie stadionow i całej infrtastruktury na Euro schodzi na dalszy plan , brakuje wtedy kasiory na wszystko ,wiec tym bardziej na tak kosztowną imprezę .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs 50 jest bardzo ciekawy. Naprawdę różne rzeczy się zdarzają i nie można wykluczyć takiego scenariusza. Jakiś konflikt, recesja, kłótnie w PZPN czy na Ukrainie albo jakaś rewolucja w UEFA. Możliwości są a to przecież aż za 4 lata. Do tego na razie żadnych przygotowań nie widzę.
Euro pewnie będzie ale kurs 50 warty ryzyka.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
A jak Euro odbedzie sie w Polsce i nie na Ukrainie, to wchodzi bet czy nie?  EURO w Polsce bedzie na miliard %, czy recesja bedzie, czy nie bedzie...swoja droga Euro to swietne wyjscie na jako taki kryzysik gospodarczy. Euro popchnie kraj do przodu w kazdym aspekcie, zrobi nam reklame itd. Nie bylo i w najblizszych kilkudziesieciu latach nie bylo i nie bedzie srednio (niekoniecznie dobrze) zorganizowanej wielkiej sportowej imprezy, na ktorej kraj-gospodarz by stracil.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja natomiast jestem spokojny o Ukraine, martwmy sie o siebie. Kurs na pewno wart ryzyka.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ja natomiast jestem spokojny o Ukraine, martwmy sie o siebie. Kurs na pewno wart ryzyka. Z tego co sie orientuje, to na Ukrainie problemow o wiele wiecej niz u nas...tylko, ze my swiadomie/nieswiadomie zanizamy swoja wartosc jako czlowieka/calego narodu/calego kraju, w wielu przypadkach uwazamy sie za gorszych i przegranych. Od 99% bije pseymizmem, ktory oni nazywaja realizmem. Wiekszosc Polakow swoje dzialnia zaczyna i konczy na narzekaniu. To tak odnosnie naszego narodu przy okazji dyskusji o EURO. Prawda jest taka, ze 50 to zaden ciekawy kurs, co wiecej jest on zdecydowanie zanizony, ale buk-cfaniak wykorzystuje beznadziejnie pesymistyczne nastawienie Polakow.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|