Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 30 1 2 3 4 5 6 29 30
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
W koncu ktos normalny smile

Wczesniej spotykalem sie na forum, tylko z osobami szalejcymi za tym dupiatym zespolem.
Najgorsze jest to, ze od kilku miesiecy leca ich utwory we wszystkich stacjach radiowych po 10 razy na dobe.

Bonus: Unibet
Blade Runner
Blade Runner
Ja tam dawno nie jeździłem autobusami/tramwajami.

Więc zapytam - co to są te wiksy?

Tenis Trader
Tenis Trader
Muzyka ludowa tych o to panów :

[Linked Image]

grin

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Fajne towarzystwo wzajemnej (polskiej) adoracji w Sopocie.

Jakiś koleś z jury wypowiada się, mówi o kiczu od Józefowicza...
A frajer nie przyznaje, że rok temu promował feel. (najlepiej sprzedający się kicz ostatnich lat- wcześniej Czerwony)

Nie wiem po co zapraszają jakiegoś gościa a później takie niemiłe słowa, kwestia gustu, burakowi się coś nie podoba, ale jakąś kulturę wypada zachować.

Co za buractwo.

To tak jak oglądałem dzisiaj DD tvn, pierwszy raz od roku. Mołek z zębatym goszczą Walterową i chcą za wszelką cenę wejść jej do pupy wink
Wzajemna wymiana komplementów... nie mówiąc o tym, że Mołek jest na tyle głupia, że nie zna się na niczym...a myśli, że jak uda (nie musi) głupią blondynkę to jest fajna.

A tak w ogóle (chcą powiedzieć miłe słowo) ta dziewczyna z Velvet fajna (nieźle ją ubrali) i Lesz też spox. (widziałem ją pierwszy raz w życiu)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kur... zbey zarobic 4k na reke trzeba wyciagnac 6300 brutto, no co za kur...jakiego pracodawce stac na takie comiesieczne inwestycje, kur... kur... kur...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Azzaro
kur... zbey zarobic 4k na reke trzeba wyciagnac 6300 brutto, no co za kur...jakiego pracodawce stac na takie comiesieczne inwestycje, kur... kur... kur...
To jest Polska smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To są polskie kur..., bo Polska jako kraj v.nice, dlatego jeszcze nei wyjechałem i neizamierzam. Ale tych ped.. neich ruskie w pył rozniosa spokój będzie.

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Originally Posted by "shane"
czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie
Moja siostra słucha tego godzinami na zapętleniu (czasem jeden kawałek, czasem dwa) na laptopowym głośniczku. Ale od czego są stopery do uszu? laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Federico DiCarlo
Originally Posted by "shane"
czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie
Moja siostra słucha tego godzinami na zapętleniu (czasem jeden kawałek, czasem dwa) na laptopowym głośniczku. Ale od czego są stopery do uszu? laugh
Heh jak z siostra to krotko przestan to k... katowac grin

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Wk...ia mnie punktowanie tych starych pierdzieli w boksie amatorskim!!! Idiotyzm, "zabijanie boksu amatorskiego", oszustwa i faworyzowanie tych "naprowitowanych", wytresowanych robotów z Chin...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master Flamaster
Originally Posted by Szewa
Originally Posted by Kylo
Originally Posted by shane
czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie :SMIRK:
Nie tylko ty. Ale do jeszcze wiekszych wymiotow mnie doprowadza Feel - Jak Anioła Głos.

grin

na powyzszym teledysku widac jak Sylwia Gruchala trenowala przed IO wink

Swoja droga to chetnie bym tam do niej do tej wanny wskoczyl, bo laska z niej zejebista!

- Dość fajnie brzmi z angielskim akcentem, oryginał mi sie nie podoba, natomiast Jest już ciemno bardzo mi się podoba, miłe wspomnienia. A odnośnie wiksiarzy to raz jechało takich trzech, jak się później okazało byli z Oruni Dolnej (kto mieszka, lub zna trójmiasto to wie co to za dzielnica), zwróciłem im uwagę ...dobrze, że mnie nie zabili smile Mi raz babka zwróciła uwagę, że słuchałem w tramwaju w słuchawkach i jej to przeszkadzało, przeprosiłem ją, że jestem takim egoistycznym bufonem, ale nie ściszę bo leci Enter Sandman smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by Master Flamaster
Originally Posted by Szewa
Originally Posted by Kylo
[quote=shane]czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie :SMIRK:
Nie tylko ty. Ale do jeszcze wiekszych wymiotow mnie doprowadza Feel - Jak Anioła Głos.

grin

na powyzszym teledysku widac jak Sylwia Gruchala trenowala przed IO wink

Swoja droga to chetnie bym tam do niej do tej wanny wskoczyl, bo laska z niej zejebista!

- Dość fajnie brzmi z angielskim akcentem, oryginał mi sie nie podoba, natomiast Jest już ciemno bardzo mi się podoba, miłe wspomnienia. A odnośnie wiksiarzy to raz jechało takich trzech, jak się później okazało byli z Oruni Dolnej (kto mieszka, lub zna trójmiasto to wie co to za dzielnica), zwróciłem im uwagę ...dobrze, że mnie nie zabili smile Mi raz babka zwróciła uwagę, że słuchałem w tramwaju w słuchawkach i jej to przeszkadzało, przeprosiłem ją, że jestem takim egoistycznym bufonem, ale nie ściszę bo leci Enter Sandman smile [/quote]

Ja nie moge

[Linked Image]

;-) piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Gnacik taki w tym coverze angielski akcent jak i tu:

tyle, ze to jest lepsze laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

lepszy link, sorry za post pod postem

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zaswiadczenie o niekaralnosci - 50zł!! blush o Zgrozo...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Reklama:

"To byl cudowny dzien. Dzieciaki smialy sie i dokazywaly..." moze wiecie o co chodzi...

Kuwra puke To jest kwintesencja zycia jakiego nie chce - jakas sztywna, dzieciata zdzira i dwojka bachorow "pedzacych na karuzele" puke

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mlyn w robocie, w dodatku od rana sam, telefony nie przestaja dzownic.

Nawet tego posta pisalem na raty laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
US Open czas zacząć !

Penisista Robin Soderling puke

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
pukeerakovic pukeMuhammad puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

I love this game! Panowie piwo

Sweeting papa mad

Strona 4 z 30 1 2 3 4 5 6 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, rafal08, Sensei, aker, ANZELMO), 11,669 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,842,081
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026