Wczesniej spotykalem sie na forum, tylko z osobami szalejcymi za tym dupiatym zespolem. Najgorsze jest to, ze od kilku miesiecy leca ich utwory we wszystkich stacjach radiowych po 10 razy na dobe.
Fajne towarzystwo wzajemnej (polskiej) adoracji w Sopocie.
Jakiś koleś z jury wypowiada się, mówi o kiczu od Józefowicza... A frajer nie przyznaje, że rok temu promował feel. (najlepiej sprzedający się kicz ostatnich lat- wcześniej Czerwony)
Nie wiem po co zapraszają jakiegoś gościa a później takie niemiłe słowa, kwestia gustu, burakowi się coś nie podoba, ale jakąś kulturę wypada zachować.
Co za buractwo.
To tak jak oglądałem dzisiaj DD tvn, pierwszy raz od roku. Mołek z zębatym goszczą Walterową i chcą za wszelką cenę wejść jej do pupy Wzajemna wymiana komplementów... nie mówiąc o tym, że Mołek jest na tyle głupia, że nie zna się na niczym...a myśli, że jak uda (nie musi) głupią blondynkę to jest fajna.
A tak w ogóle (chcą powiedzieć miłe słowo) ta dziewczyna z Velvet fajna (nieźle ją ubrali) i Lesz też spox. (widziałem ją pierwszy raz w życiu)
kur... zbey zarobic 4k na reke trzeba wyciagnac 6300 brutto, no co za kur...jakiego pracodawce stac na takie comiesieczne inwestycje, kur... kur... kur...
kur... zbey zarobic 4k na reke trzeba wyciagnac 6300 brutto, no co za kur...jakiego pracodawce stac na takie comiesieczne inwestycje, kur... kur... kur...
To są polskie kur..., bo Polska jako kraj v.nice, dlatego jeszcze nei wyjechałem i neizamierzam. Ale tych ped.. neich ruskie w pył rozniosa spokój będzie.
Wk...ia mnie punktowanie tych starych pierdzieli w boksie amatorskim!!! Idiotyzm, "zabijanie boksu amatorskiego", oszustwa i faworyzowanie tych "naprowitowanych", wytresowanych robotów z Chin...
czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie :SMIRK:
Nie tylko ty. Ale do jeszcze wiekszych wymiotow mnie doprowadza Feel - Jak Anioła Głos.
na powyzszym teledysku widac jak Sylwia Gruchala trenowala przed IO
Swoja droga to chetnie bym tam do niej do tej wanny wskoczyl, bo laska z niej zejebista!
- Dość fajnie brzmi z angielskim akcentem, oryginał mi sie nie podoba, natomiast Jest już ciemno bardzo mi się podoba, miłe wspomnienia. A odnośnie wiksiarzy to raz jechało takich trzech, jak się później okazało byli z Oruni Dolnej (kto mieszka, lub zna trójmiasto to wie co to za dzielnica), zwróciłem im uwagę ...dobrze, że mnie nie zabili Mi raz babka zwróciła uwagę, że słuchałem w tramwaju w słuchawkach i jej to przeszkadzało, przeprosiłem ją, że jestem takim egoistycznym bufonem, ale nie ściszę bo leci Enter Sandman
[quote=shane]czy tylko ja mam odruch wymiotny jak słyszę niejaki zespół FEEL i piosenkę JEST JUŻ CIEMNO czy jakoś tak? ileż można. no ludzie :SMIRK:
Nie tylko ty. Ale do jeszcze wiekszych wymiotow mnie doprowadza Feel - Jak Anioła Głos.
na powyzszym teledysku widac jak Sylwia Gruchala trenowala przed IO
Swoja droga to chetnie bym tam do niej do tej wanny wskoczyl, bo laska z niej zejebista!
- Dość fajnie brzmi z angielskim akcentem, oryginał mi sie nie podoba, natomiast Jest już ciemno bardzo mi się podoba, miłe wspomnienia. A odnośnie wiksiarzy to raz jechało takich trzech, jak się później okazało byli z Oruni Dolnej (kto mieszka, lub zna trójmiasto to wie co to za dzielnica), zwróciłem im uwagę ...dobrze, że mnie nie zabili Mi raz babka zwróciła uwagę, że słuchałem w tramwaju w słuchawkach i jej to przeszkadzało, przeprosiłem ją, że jestem takim egoistycznym bufonem, ale nie ściszę bo leci Enter Sandman [/quote]