Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaki film polecacie do oglądnięcią z dziewczyną? Najlepiej komedia romantyczna tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Komedia Romantyczna" grin

a tak na powaznie : " The Holiday " , "A lot like love " , "Nothing Hill" , "Zakazany owoc" , "Two weeks notice" , "Wimbledon"

wieczny student
wieczny student
Ostatnio obejrzałem kilka filmów i oto relacja grin

Pathology
Kilkoro studentów medycyny stara się obmyślić niewykrywalną zbrodnię. Niewinny zakład przeradza się w morderczą grę, której celem jest morderstwo doskonałe. filmweb

Film dosyć brutalny, mroczny, trzyma w napięciu. Dobry pomysł
U mnie ma 8/10

Vantage Point
Thomas i Kent to agenci wyznaczeni do ochrony prezydenta. Podczas wizyty w Hiszpanii dochodzi do zamachu na jego życie. Jednym ze świadków zdarzenia jest Howard Lewis. Wśród tłumu jest również producentka wiadomości Rex Brooks, która przekazuje na żywo bieżące wydarzenia milionom telewidzom na całym świecie. Ich relacje pozwalają ułożyć elementy łamigłówki w całość i odkryć przerażającą prawdę. filmweb

Dobry film. Zamach jest pokazany z kilku punktów widzenia - ochroniarza, prezydenta, reporterki, turysty, terrorystów. Nic nadzwyczajnego, ale obejrzeć można. 8/10

Kidulthood
Dla 15-letniego Trife chłopaka z zachodniego Londynu codzienne życie jest pułapką. Jest uwięziony pomiędzy światem szkolnych przyjaciół, dziewczyną którą kocha a potężnym i niebezpiecznym wujem. Chłopak musi wybierać miedzy tym o czym doskonale wie że jest słuszne a światem przemocy i narkotyków - który poznał już dosyć dobrze... filmweb

Za początku oglądania tego filmu byłem trochę sceptycznie do niego nastawiony, bo opis mnie wcale nie powalał. Jednak film bardzo dobry, bardzo przyjemnie się oglądało, bez przestojów. Zasłużył na 9/10

My Mom's New Boyfriend
Atrakcyjna Marty (Meg Ryan) ma wielu adoratorów, jednak żadnego z nich nie traktuje poważnie, aż do momentu, kiedy zakochuje się w światowej sławy... złodzieju dzieł sztuki, Tommy’m (Antonio Banderas). Jedyny problem tkwi w tym, że Marty jest matką agenta FBI - Henry’ego, który pewnego dnia otrzymuje zlecenie śledzenia znanego przestępcy. Okazuje się, że to nikt inny jak właśnie Tommy... Co może wyniknąć z połączenia romantyzmu Marty i zawadiackiego uroku Tommy’ego, gdy miłości próbuje przeszkodzić FBI? filmweb

Bardzo przeciętny. Niby komedia, a w ogóle nie śmieszy. Banderas nie przekonał mnie w tej roli. 5/10

I na koniec
Carlito's Way
Nie wiem , jak mogłem dopiero teraz ten film obejrzeć. Na początku zapowiada się na typowy film gangsterski, ale zyskuje z każdą minutą. Świetne role Al Pacino i Sean Penn. Obowiązkowa pozycja każdego. Klasyka 10/10

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Originally Posted by (J)
Jaki film polecacie do oglądnięcią z dziewczyną? Najlepiej komedia romantyczna tongue

Good Luck Chuck z jessica alba grin grin

filmweb [filmweb.pl]

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by jamar0
Originally Posted by (J)

Good Luck Chuck z jessica alba grin grin

filmweb [filmweb.pl]

bardzo dobry wybór , na pewno się spodoba Twojej kobiecie

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Oglądałem "Felon", nawet niezły filmik chociaż dość przewidywalny, ale zastanawia mnie dlaczego Felon? co znaczy te słowo confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie skonczylem Rec i Felon, wg mnie zadna rewelacja, takie naciagane siodemki i to bardzo wink , teraz "zarzucilem na ruszt" nowa Mumie ...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by bo8ek
panowie pytanie, co lepsze: Awake (Przebudzenie) czy Taken (Uprowadzona)?

Na ktorys z tych filmow sie dzis wybiore, tylko jeszcze nie wiem na ktory, bo zaden nie przekonuje mnie, ze jest lepszy od drugiego smile

oba filmy dobre smile a jak nie wiesz na ktory isc to idz na ten gdzie gra ladniejsza aktorka laugh

Maggie Grace vs. Jessica Alba smile

co tak wszyscy nagle pisza o Awake? Dopiero teraz w Polsce w kinach jest? Dziwie sie, bo ogladalem go chyba z 3 miesiace temu, swoja droga taki sobie, do ogladniecia z laska wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Linc
Wlasnie skonczylem Rec i Felon, wg mnie zadna rewelacja, takie naciagane siodemki i to bardzo wink , teraz "zarzucilem na ruszt" nowa Mumie ...

nie radze, straszny badziew. Nie dorasta do piet bardzo dobrym poprzednim czesciom

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Jako iż mam teraz sporo wolnego czasu za oknem pogoda nie rozpieszcza to postanowiłem trochę podgonić zaległości serialowo-filmowe i w ciągu 2 dni obejrzałem cały sezon Teraz albo nigdy i muszę przyznać iż jak na Polskie warunki fajny serial i idzie w dobrym kierunku dlatego chętnie obejrzę 2 sezon .
Obecnie nie mam nic nowego do oglądania ale czytałem co po niektóre zachwyty nad serialem Dexter i takie moje pytanko mam i w niego uderzyć ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Piecia
Jako iż mam teraz sporo wolnego czasu za oknem pogoda nie rozpieszcza to postanowiłem trochę podgonić zaległości serialowo-filmowe i w ciągu 2 dni obejrzałem cały sezon Teraz albo nigdy i muszę przyznać iż jak na Polskie warunki fajny serial i idzie w dobrym kierunku dlatego chętnie obejrzę 2 sezon .
Obecnie nie mam nic nowego do oglądania ale czytałem co po niektóre zachwyty nad serialem Dexter i takie moje pytanko mam i w niego uderzyć ?

Nie radze Dextera uderzac, chlopak potrafi byc msciwy wink

A tak na powaznie to zdecydowanie polecam!

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
To w takim razie zajmę się i nim smile

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Master Flamaster
co tak wszyscy nagle pisza o Awake? Dopiero teraz w Polsce w kinach jest? Dziwie sie, bo ogladalem go chyba z 3 miesiace temu, swoja droga taki sobie, do ogladniecia z laska wink

w Polsce premiera byla tydzien temu...w necie DVDripy juz ponad pol roku temu byly...

B
addict
addict
B Offline
Wlasnie obejrzalem "Awake" i w sumie jak dla mnie bez rewelacji, do obejrzenia, ale nic specjalnego. Natomiast na "Taken" jeszcze sie nie wybralem, bo juz mialem isc, ale wypadla impreza i film musi poczekac na swoja kolej smile

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by dondo
Oglądałem "Felon", nawet niezły filmik chociaż dość przewidywalny, ale zastanawia mnie dlaczego Felon? co znaczy te słowo confused
Felony to inaczej ciężkie przestępstwo.W tym przypadku można to różnie przetłumaczyć, np.skazany.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Juz niedlugo nowy sezon Prisona. Zobaczymy co za nowe niestworzone historie wymyslili.

Losci dopiero w styczniu?
Dexter kiedy dokladnie 3 sezon ?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by michael89
Dexter kiedy dokladnie 3 sezon ?

Our Father 9/28/2008

Originally Posted by michael89
Losci dopiero w styczniu?

Because You Left 1/1/2009

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kiedy nowy PB będzie na torrentach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prison dzisiaj startuje ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
najnowszy odcinek juz jest w sieci smile

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, Sensei, Akhu, betowiec, burbon, aker), 2,672 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,271
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025