Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by Kameleon
Człowiek wstaje w nocy żeby obejrzeć mecz Orlando, a tu na 4 minuty przed końcem na ekranie pojawia się niebieski ekran "sprawdź czy kable są podłączone" laugh Mecz się skończył, pojawił się obraz puke

ustawka laugh

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Stoin
Zatrzymuje mnie patrol pieszy bo powiedzmy widzi że rozmawiam przez tel i na dodatek jade bez pasów. Oczywiście przysługuje mi prawo do odmowy przyjęcia mandatu. Jak mi udowodnią że nie miałem pasów, moje tłumaczenie moze byc proste: gdy podchodził jeden z drugim dyziem do samochodu to odpiałem pasy żeby wyjąć dokumenty. Czy drugi milicjant może byc świdkiem mimo że tak naprawde chuja widział grin ?

Zeznania dwóch policjantów przeciwko zeznaniom kierowcy, który popełnił wykroczenie i nie ma żadnych dowodów na swoją obronę. Zgadnij komu sędzia uwierzy ?

Swego czasu leżałem w szpitalu z policjantem z drogówki i kilka razy stawiał się w sądzie, bo ktoś tam nie przyjął mandatu. Jak sam mówił zawsze wyrok był ten sam : zapłata całości mandatu plus koszty rozprawy itp. Z tego co pamiętam to z 500 zł mandatu robiło się 1500 zł do zapłacenia wink

Jeszcze apropo tego zdarzenia ...

Zatrzymuje mnie patrol pieszy bo powiedzmy widzi że rozmawiam przez tel i na dodatek jade bez pasów. Oczywiście przysługuje mi prawo do odmowy przyjęcia mandatu. Jak mi udowodnią że nie miałem pasów, moje tłumaczenie moze byc proste: gdy podchodził jeden z drugim dyziem do samochodu to odpiałem pasy żeby wyjąć dokumenty. Czy drugi milicjant może byc świdkiem mimo że tak naprawde chuja widział grin ?

dimes? laugh
ale jechałes bez pasów? i rozmawiałes przez komórkę? cop

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by Goget

Zeznania dwóch policjantów przeciwko zeznaniom kierowcy, który popełnił wykroczenie i nie ma żadnych dowodów na swoją obronę. Zgadnij komu sędzia uwierzy ?

Swego czasu leżałem w szpitalu z policjantem z drogówki i kilka razy stawiał się w sądzie, bo ktoś tam nie przyjął mandatu. Jak sam mówił zawsze wyrok był ten sam : zapłata całości mandatu plus koszty rozprawy itp. Z tego co pamiętam to z 500 zł mandatu robiło się 1500 zł do zapłacenia wink
dokładnie, sasiad miał to samo, zamiast 300 zapłacił 750 zl...

Zuzia Róża
Zuzia Róża
8 rano a ja wlasnie otworzylem drugie piwo.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by bazyl

czyli wnerwia Cie,ze dopiero drugie grin

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by rafal08

czyli wnerwia Cie,ze dopiero drugie grin
wnerwia mnie to ze wstalem o 6 rano, z kacem, a chinczyk zamkniety.
poza tym zaraz wpadaja goscie coby zaczac sylwester i pewnie poloze sie spac dopiero za jakies 30 godzin. to mnie wnerwia laugh

Zuzia Róża
Zuzia Róża
i wnerwia mnie pan Frąckiewicz.
kto normalny pracuje 31 grudnia??

Zuzia Róża
Zuzia Róża
kurrwa nie mam co robic.
po raz pierwszy w zyciu wstalem przed 10 rano i sie nudze.
w necie juz wszystko sprawdzilem.
3 piwo otworzylem.
chinczyk zamkniety.
goscie dopiero na 12.
lipa.
kurrwa.

Zuzia Róża
Zuzia Róża
bez szkiel kontaktowych poppierdolily mi sie butelki pod prysznicem i umylem wlosy zelem do ciala frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bez szkiel kontaktowych poppierdolily mi sie butelki pod prysznicem i umylem wlosy zelem do ciala frown

@bazyl jak ja chciałbym mieć problemy tego typu laugh

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bez owijania w bawełnę.

wkur.wiły mnie wyniki NBA ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nawet jeśli coś mnie wnerwiało to teksty bazyla spowodowały smile na mojej twarzy piwo

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
To, że nie wiem, czy zdążę do monopolowegego :/

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zdążysz Way. Jak cos to na stacji benzynowej kupisz :>

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
to że przegrałem wygrany konkurs na koniec roku :/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
to że k.u.r.w.a całą zimę byłem zdrowy, a dzisiaj obudziłem się z gorączką i bolącym gardłem. Fuck, wzialem jakies piguły i jest lepiej ale i tak chyba padnę dzisiaj :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wkurza mnie, że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co mówią. Do zobaczenia "za rok" nie znaczy to samo co "w przyszłym roku" mad

Poza tym mam 40 stopni gorączki, nie mogę oddychać, leki nic nie dają a gardło po prostu chce uciec z organizmu...

Sylwek pod kołderką z TVP2 frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja juz hucznie nowy rok przywitalem. Dzwonem na skrzyzowaniu marszałkowskiej z konopnicka. pech cchial, ze wstrzelilem sie w zielone, wiec z piedziesiatką na budziku wjezdzam na skrzyzowanie. On skrecał w lewo, ja jechalem prosto. Gowniarz (rocznik 88, prawko rok) zle ocenił odleglosc, ja juz za blisko, probuje hamowac, niestety za pozno. Wypadam blady, gowniarz to samo i drze ryja, że mial zielone. No to ja bardziej niż on podniesionym głosem, ze ja qrw tez mialem zielone, ale to on jechal w lewo, wiec poki ja jade na skrzyzowaniu, to ty masz czerwone. zimno bylo wiec nie trace czasu, lapie za komorka 997. W radiowozie szybko poszlo, bo przez radio sluchamy, ze w zarzeczu czy zawierciu jakis na bani wzial na maske pieszego i spierdala. Policjant krótko: zaczyna sie.
Policjanci na sygnale pojechali w swoją stronę robić obławę, ja z notatka urzedową o kolizji drogowej i blotnikiem do klepania pojechalem w swoja strone, w piatek bede biegal od PTU do serwisu toyoty. on z mandatem 700zł i 6 punktami karnymi pojechal tez w swoja stronę, pogadac sobie z wlascicielem auta, czyli jak przypuszczam swoja mama.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

ja kiedys umylem pastą do zębów wiec Twoj wyczyn to nic

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, $-man, rafal08, rymoholik, aker, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, alfa), 759 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,037
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025