|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Człowiek wstaje w nocy żeby obejrzeć mecz Orlando, a tu na 4 minuty przed końcem na ekranie pojawia się niebieski ekran "sprawdź czy kable są podłączone"  Mecz się skończył, pojawił się obraz  ustawka 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Zatrzymuje mnie patrol pieszy bo powiedzmy widzi że rozmawiam przez tel i na dodatek jade bez pasów. Oczywiście przysługuje mi prawo do odmowy przyjęcia mandatu. Jak mi udowodnią że nie miałem pasów, moje tłumaczenie moze byc proste: gdy podchodził jeden z drugim dyziem do samochodu to odpiałem pasy żeby wyjąć dokumenty. Czy drugi milicjant może byc świdkiem mimo że tak naprawde chuja widział  ? Zeznania dwóch policjantów przeciwko zeznaniom kierowcy, który popełnił wykroczenie i nie ma żadnych dowodów na swoją obronę. Zgadnij komu sędzia uwierzy ? Swego czasu leżałem w szpitalu z policjantem z drogówki i kilka razy stawiał się w sądzie, bo ktoś tam nie przyjął mandatu. Jak sam mówił zawsze wyrok był ten sam : zapłata całości mandatu plus koszty rozprawy itp. Z tego co pamiętam to z 500 zł mandatu robiło się 1500 zł do zapłacenia 
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze apropo tego zdarzenia ... Zatrzymuje mnie patrol pieszy bo powiedzmy widzi że rozmawiam przez tel i na dodatek jade bez pasów. Oczywiście przysługuje mi prawo do odmowy przyjęcia mandatu. Jak mi udowodnią że nie miałem pasów, moje tłumaczenie moze byc proste: gdy podchodził jeden z drugim dyziem do samochodu to odpiałem pasy żeby wyjąć dokumenty. Czy drugi milicjant może byc świdkiem mimo że tak naprawde chuja widział  ? dimes?  ale jechałes bez pasów? i rozmawiałes przez komórkę? 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Zatrzymuje mnie patrol pieszy bo powiedzmy widzi że rozmawiam przez tel i na dodatek jade bez pasów. Oczywiście przysługuje mi prawo do odmowy przyjęcia mandatu. Jak mi udowodnią że nie miałem pasów, moje tłumaczenie moze byc proste: gdy podchodził jeden z drugim dyziem do samochodu to odpiałem pasy żeby wyjąć dokumenty. Czy drugi milicjant może byc świdkiem mimo że tak naprawde chuja widział  ? Zeznania dwóch policjantów przeciwko zeznaniom kierowcy, który popełnił wykroczenie i nie ma żadnych dowodów na swoją obronę. Zgadnij komu sędzia uwierzy ? Swego czasu leżałem w szpitalu z policjantem z drogówki i kilka razy stawiał się w sądzie, bo ktoś tam nie przyjął mandatu. Jak sam mówił zawsze wyrok był ten sam : zapłata całości mandatu plus koszty rozprawy itp. Z tego co pamiętam to z 500 zł mandatu robiło się 1500 zł do zapłacenia  dokładnie, sasiad miał to samo, zamiast 300 zapłacił 750 zl...
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
8 rano a ja wlasnie otworzylem drugie piwo.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
8 rano a ja wlasnie otworzylem drugie piwo. czyli wnerwia Cie,ze dopiero drugie 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
8 rano a ja wlasnie otworzylem drugie piwo. czyli wnerwia Cie,ze dopiero drugie  wnerwia mnie to ze wstalem o 6 rano, z kacem, a chinczyk zamkniety. poza tym zaraz wpadaja goscie coby zaczac sylwester i pewnie poloze sie spac dopiero za jakies 30 godzin. to mnie wnerwia 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
i wnerwia mnie pan Frąckiewicz. kto normalny pracuje 31 grudnia??
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
kurrwa nie mam co robic. po raz pierwszy w zyciu wstalem przed 10 rano i sie nudze. w necie juz wszystko sprawdzilem. 3 piwo otworzylem. chinczyk zamkniety. goscie dopiero na 12. lipa. kurrwa.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
bez szkiel kontaktowych poppierdolily mi sie butelki pod prysznicem i umylem wlosy zelem do ciala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez szkiel kontaktowych poppierdolily mi sie butelki pod prysznicem i umylem wlosy zelem do ciala  @bazyl jak ja chciałbym mieć problemy tego typu  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez owijania w bawełnę.
wkur.wiły mnie wyniki NBA ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet jeśli coś mnie wnerwiało to teksty bazyla spowodowały  na mojej twarzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, że nie wiem, czy zdążę do monopolowegego :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdążysz Way. Jak cos to na stacji benzynowej kupisz :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to że przegrałem wygrany konkurs na koniec roku :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to że k.u.r.w.a całą zimę byłem zdrowy, a dzisiaj obudziłem się z gorączką i bolącym gardłem. Fuck, wzialem jakies piguły i jest lepiej ale i tak chyba padnę dzisiaj :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie, że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co mówią. Do zobaczenia "za rok" nie znaczy to samo co "w przyszłym roku"  Poza tym mam 40 stopni gorączki, nie mogę oddychać, leki nic nie dają a gardło po prostu chce uciec z organizmu... Sylwek pod kołderką z TVP2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja juz hucznie nowy rok przywitalem. Dzwonem na skrzyzowaniu marszałkowskiej z konopnicka. pech cchial, ze wstrzelilem sie w zielone, wiec z piedziesiatką na budziku wjezdzam na skrzyzowanie. On skrecał w lewo, ja jechalem prosto. Gowniarz (rocznik 88, prawko rok) zle ocenił odleglosc, ja juz za blisko, probuje hamowac, niestety za pozno. Wypadam blady, gowniarz to samo i drze ryja, że mial zielone. No to ja bardziej niż on podniesionym głosem, ze ja qrw tez mialem zielone, ale to on jechal w lewo, wiec poki ja jade na skrzyzowaniu, to ty masz czerwone. zimno bylo wiec nie trace czasu, lapie za komorka 997. W radiowozie szybko poszlo, bo przez radio sluchamy, ze w zarzeczu czy zawierciu jakis na bani wzial na maske pieszego i spierdala. Policjant krótko: zaczyna sie. Policjanci na sygnale pojechali w swoją stronę robić obławę, ja z notatka urzedową o kolizji drogowej i blotnikiem do klepania pojechalem w swoja strone, w piatek bede biegal od PTU do serwisu toyoty. on z mandatem 700zł i 6 punktami karnymi pojechal tez w swoja stronę, pogadac sobie z wlascicielem auta, czyli jak przypuszczam swoja mama.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez szkiel kontaktowych poppierdolily mi sie butelki pod prysznicem i umylem wlosy zelem do ciala  ja kiedys umylem pastą do zębów wiec Twoj wyczyn to nic
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|