|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roddick po 1.80 ????? Wietrzę podstęp buków ... Ale chyba i tak nie omieszkam wtopić większej kwoty. To gratuluję trafnego nicka  Rafa, Roddick i Henin.. to dubelek nad wyraz apetyczny.. Tja.. dubelek.. tripelek się znaczy 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
żyjemy w kraju, gdzie tenis jest cholernie drogi. na 1 000 000 polskich dzieciaków, może nawet 5 mogła by być w top 10, tylko jak to sprawdzić, skoro trzeba by było wyłożyć 2k miesięcznie na każdego przez 10 lat?
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Ehh jaki ojciec taki syn  On moglby byc w jego sztabie np jako dajmy menadzer  Ma kontakty Zapraszany jest na turnieje Kubot moglby skorzystac z jego znajomosci nawet wlasnie pod katem treningu ale zeby Fibak go "szkolil" hmmm 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Niestety za duzo oczekiwac od obecnej Polski nie mozna  Cieszmy sie z tego co mamy
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
żyjemy w kraju, gdzie tenis jest cholernie drogi. na 1 000 000 polskich dzieciaków, może nawet 5 mogła by być w top 10, tylko jak to sprawdzić, skoro trzeba by było wyłożyć 2k miesięcznie na każdego przez 10 lat? Sport ten bardziej indywidualny generalnie jest u nas drogi, a w stosunku do zarobków to już w ogóle, czy to tenis, golf czy narciarstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i dalej, czy jak wszyscy polscy teniscisci i tenisistki przeniosa sie do pepikow to zaczna lepiej grac?  mat co Ty jakis pogiety jestes  Byc moze Gawron Panfil czy Kowalczyk znaczyli by troche wiecej niz obecnie ale przeciez w takim czyms zadnej gwarancji byc nie moze. PZT to jeden wielki syf moze i gorszy niz PZPN tylko tak glosno nie jest bo tenis to tenis a pilka to pilka  Po prostu nie jestem na bierzaco w tych chcialem sie dowiedziec co w tych Czechach jest takiego fajnego. Po odpowiedzi wnioskuje ze ogolnie warunki ogolnie Tenis to chyba nie pilka i zeby zdolny tenisista cos osiagnal wystarczy dobry trener, kort i jakies stypendium zeby 'uwolnic' glowe. Moze za wschodnia granica latwiej znalezc sponsora, nie wiem. A moze myle sie co do wszystkiego. Nie wiem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Pilkarze reczni Kolejna sprawa. Pamietacie ta ere przed Wenta ? Z tego co ja pamietam to szalu nie bylo. Zaczelo sie jak masa wyjechala grac do Bundesligi Flensburg Necker Lowen Hamburg... Wenta zreszta tez tam byl trenerem... watpie ze bez tego "niemieckiego watku" mielibysmy teraz to co mamy.... to samo z "czeskim" Kubotem 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Fibak generalnie pojęcie o tenisie ma, widac jak czasem wpada do Eurosportu pokomentował, swego czasu pojawiło się info że trenuje smecze (czy woleje?) z Djokovicem. Z tym że trenerem full-time to wątpie żeby mu się chciało byc, Fibak ma mnóstwo kasy i wiedzie sobie luksusowe życie, handluje sztuką, jeździ sobie na Wielkie Szlemy i inne turnieje, na narty, udziela wywiadów dziennikarzom (chyba każdy ma jego numer a Fibak wydaje się byc dostępny 24h na dobą), itp...
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
żyjemy w kraju, gdzie tenis jest cholernie drogi. na 1 000 000 polskich dzieciaków, może nawet 5 mogła by być w top 10, tylko jak to sprawdzić, skoro trzeba by było wyłożyć 2k miesięcznie na każdego przez 10 lat? Sport ten bardziej indywidualny generalnie jest u nas drogi, a w stosunku do zarobków to już w ogóle, czy to tenis, golf czy narciarstwo tia, w golfa nawet raz w St Andrews zagrałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fibak generalnie pojęcie o tenisie ma, widac jak czasem wpada do Eurosportu pokomentował, swego czasu pojawiło się info że trenuje smecze (czy woleje?) z Djokovicem. Z tym że trenerem full-time to wątpie żeby mu się chciało byc, Fibak ma mnóstwo kasy i wiedzie sobie luksusowe życie, handluje sztuką, jeździ sobie na Wielkie Szlemy i inne turnieje, na narty, udziela wywiadów dziennikarzom (chyba każdy ma jego numer a Fibak wydaje się byc dostępny 24h na dobą), itp... Strasznie mnie irytuje podczas jego komentarza gdy porównoje obecnych zawdoników do tych z jego czasów... Kogo to teraz obchodzi
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
gonzo over izi  ale sk.urwysynstwo na stolku ukradlo mu wygrana 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
żyjemy w kraju, gdzie tenis jest cholernie drogi. na 1 000 000 polskich dzieciaków, może nawet 5 mogła by być w top 10, tylko jak to sprawdzić, skoro trzeba by było wyłożyć 2k miesięcznie na każdego przez 10 lat? Sport ten bardziej indywidualny generalnie jest u nas drogi, a w stosunku do zarobków to już w ogóle, czy to tenis, golf czy narciarstwo tia, w golfa nawet raz w St Andrews zagrałem  Ja nawet więcej niż raz, na Tiger Woods PGA Tour -08. Ladny mi raz wyszedł drive na 18tym, z 380y wyszło na eagle... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Szkoda ze nie bylo powtorki  Fenia chyba jednak wstrzymal reke bo nie widzial szans ze zlapie ta pilke a nie ze uslyszal out. Out byl wywoalany sekunde pozniej  @Skiper Ja nie mowie ze Fibak nie ma pojecia o tenisie bo ma  Ale jak juz to tylko powinien Kubotowi doradzac nic wiecej 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
gonzo over izi  ale sk.urwysynstwo na stolku ukradlo mu wygrana  mówisz o głowie Gonzaleza która mu "zabrała" wygraną ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słabe te mecze do typowania dziś, no nic trudno będzie pierwszy dzień bez grania  ale za to z oglądaniem bo fajne meczyki. Mam nadzieję że Łukasz coś pogra fajnego, a i liczę też na fajny mecz Verdasco z Tadziem Norkiem. a jesli chodzi o obstawianie to kusi dubelek Roddick + Parera
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
żyjemy w kraju, gdzie tenis jest cholernie drogi. na 1 000 000 polskich dzieciaków, może nawet 5 mogła by być w top 10, tylko jak to sprawdzić, skoro trzeba by było wyłożyć 2k miesięcznie na każdego przez 10 lat? Sport ten bardziej indywidualny generalnie jest u nas drogi, a w stosunku do zarobków to już w ogóle, czy to tenis, golf czy narciarstwo tia, w golfa nawet raz w St Andrews zagrałem  Ja nawet więcej niż raz, na Tiger Woods PGA Tour -08. Ladny mi raz wyszedł drive na 18tym, z 380y wyszło na eagle...  właśnie, możesz polecić jakiś fajny golf na kompa? trza poćwiczyć na dużym ekranie, nie stary ma radochę 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Strasznie mnie irytuje (Fibak) podczas jego komentarza gdy porównoje obecnych zawdoników do tych z jego czasów... Kogo to teraz obchodzi To chyba indywidualne, np. ja lubie, chyba też taki np. Goget lubi  W NBA dopiero niedawno dowiedziałem się co naprawdę się działo w latach 1950-1987, era kokainowa itp.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
właśnie, możesz polecić jakiś fajny golf na kompa? trza poćwiczyć na dużym ekranie, nie stary ma radochę  TW Pga Tour 2008 moge spokojnie polecic, w nowsze edycje nie grałem. Plus do ściagnięcia te pola co ich tam nie ma, jak Augusta czy coś z Europy jak Turnberry czy Le Golf National pod Paryżem. Z stronki http://www.coursedownloads.com/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaliczanie kolejnych dziurek z Tigerem? :> Chyba też se coś ściagne tak nagadaliście.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|