|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
wkurza mnie kilka rzeczy, ale 'sen z powiek' spędza mi ostatnio to: jak to jest że z każda [młodzą czy starsza] naprawde kazda potrafie porozmawiac, posmiach sie,poflirtowac, powyglupiac, poprostu moja pewnosc siebie jest wszechmocna... poprostu cud miod, a z dziewczyna na ktorej najbardziej mi zalezy to ledwo co potrafie drazcym glosem odpowiedziec lub cos tylko wydukac, a o braku pewnosci siebie nie wspomne  paradoks jak sam skurrr...
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Komentuje wiadomości sportowe w TVP 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komentator sportowy (zwycięzcę ogłosił Włodzimiesz Szaranowicz) TELEKAMERA DLA: Macieja Kurzajewskiego, na którego zagłosowało 204 677 osób
temat już był, ale kolejny raz pytam za co? co ten człowiek o nazwisku Kurzajewski Maciej komentował ? kocham Cię POLSKO! 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
a z dziewczyna na ktorej najbardziej mi zalezy to ledwo co potrafie drazcym glosem odpowiedziec lub cos tylko wydukac, a o braku pewnosci siebie nie wspomne  Tak sie rodzi prawdziwa milosc ktora odpowiednio pielegnowana potrafi przetrwac latami  Jak spotkasz w zyciu dziewczyne ktora bedzie miala w stosunku do Ciebie podobne objawy  to wlasnie jest to czego szukasz  Na inne dzidy i lachony nie zwracaj nawet uwagi  Powodzonka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro do pracy, po trzech miesiącach urlopu, eh jak szybko minęły 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
bet365 jak chcę zagrać na live zdarzenie to: połączenie null 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komentator sportowy (zwycięzcę ogłosił Włodzimiesz Szaranowicz) TELEKAMERA DLA: Macieja Kurzajewskiego, na którego zagłosowało 204 677 osób
temat już był, ale kolejny raz pytam za co? co ten człowiek o nazwisku Kurzajewski Maciej komentował ? Pytanie na sniadanie  Komentuje wiadomości sportowe w TVP  kocham Cię POLSKO!  i dorzucam od siebie: "studio przed skokami narciarskimi" (czasami) kaka85 -> jeszcze Ci mało? 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
je.bane pejsy i gówniana sralencja......  8 spudłowanych ft w ostatnich 2 minutach i zabrakło je.banego kosza 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Następny wpis Agassiego jaki tu będzie to na bank jak zawsze brak 1 pkt do overa 
|
|
|
|
|
|
|
ale gdzie tam znowu byłem chciwy i nie grałem kontry  wszystko przez kolęde,kurde proboszcz był i Mnie roztroił 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Wiedzialem, ze na bank jakis over Ci zawalili...i widze, ze nie tylko ja 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Liverpool z Benitezem czekam aż odejdzie do Juve i druga Swansea z Coventry może tu aż tyle użytkowników z UK nie ma nie wyobrażam sobie remis w tym meczu niech się śmieje kto chce Titanic już zatonął.Zapomnijcie Coventry o powrocie do premiership. A najbardziej błyskotliwe jest to w jaki sposób doszło do waszej kosy z AV.Za brak pomocy kosy robicie.Wstyd.  na całe żałosne miasto Coventry w UK Błyszczeliście też lotniskiem,że do PL teraz dno Rugby & AV & Stoke & QPR & Cracovia w sercu mym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temat już był, ale kolejny raz pytam za co? co ten człowiek o nazwisku Kurzajewski Maciej komentował ? przynajmniej wiemy,że co najmniej glosowało 205 tys. idiotów w tej zabawie... wracając do laureata...jedyne pozytywy na jego temat to studio olimpijskie w Atenach( 6 lat temu)...tam mu nerwy puszczały jak otwierała buzię z której wysypywała się cała masa idiotyzmów kuleżanka po fachu ,niejaka paulina chylewska (chyba nie przekręciłem)... a propos - dzisiaj gdzieś słyszałem jego wypowiedź o konkursie 13 lutego w Vancouver...że skoczkowie z Austrii coraz gorzej,inni coraz gorzej a adaś coraz lepiej... całe szczęście,że Pan Bóg stworzył Eurosport i internet...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie Kurzaj dostał "prikaz z góry",że ma zacząc pompowac balonik. Wszyscy wiemy że Polacy to kibice sukcesu i trzeba ich zacząc urabiac odnosnie szans na medal. Każdy telewidz to $$$.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baby to chuje. 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Wkurza mnie to, że Polacy mają kłopoty w związku z wylewaniem rzek i ich zamarzaniem, a wszelkie pomoce zamiast przeznaczyć rodakom to wysyłamy do Haiti  Bo wszyscy tak robią i musimy być modni to też im pomożemy choć nawet nie wiemy gdzie to jest. A na swoim podwórku tragedie się dzieją.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wkurza mnie to, że Polacy mają kłopoty w związku z wylewaniem rzek i ich zamarzaniem, a wszelkie pomoce zamiast przeznaczyć rodakom to wysyłamy do Haiti  Bo wszyscy tak robią i musimy być modni to też im pomożemy choć nawet nie wiemy gdzie to jest. A na swoim podwórku tragedie się dzieją. weź się ogarnij, to też ludzie, wiesz jak nie wiele trzeba, żeby tam komuś życie albo zdrowie uratować ? inna sprawa, że wczoraj mi się obiło, że rząd narazie przeznaczył na pomoc dla Haiti 50tys.$, to o czym wogle rozmawiamy ?, cała reszta idzie z org. pozarządowych i dobrowolnych datków
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Niom Artek, dałeś czadu. Równasz nieudolność naszych władz i brak rozwiązań systemowych w kraju z dramatem zrównania z ziemią sporego kawałka kraju i śmiercią tysięcy ludzi. Pomoc naszego państwa dla Haiti = 2-3 km wałów przeciwpowodziowych. Solidarność świata w takich sytuacjach jest wyznacznikiem człowieczeństwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weź się ogarnij, to też ludzie, wiesz jak nie wiele trzeba, żeby tam komuś życie albo zdrowie uratować ?
inna sprawa, że wczoraj mi się obiło, że rząd narazie przeznaczył na pomoc dla Haiti 50tys.$, to o czym wogle rozmawiamy ?, cała reszta idzie z org. pozarządowych i dobrowolnych datków Ładnie Ci się "obiło". Na pomoc dla Haiti przekazano 5 mln PLN w tym 4 mln PLN w postaci wysłania naszych ratowników (samoloty, psy, jedzenie, sprzęt itp.). Dodatkowo podobno zebrano 13 mln PLN a Caritas drugie tyle. Być może jesteśmy na tyle bogatym krajem, że stać nas na pomaganie wszystkim...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
weź się ogarnij, to też ludzie, wiesz jak nie wiele trzeba, żeby tam komuś życie albo zdrowie uratować ?
inna sprawa, że wczoraj mi się obiło, że rząd narazie przeznaczył na pomoc dla Haiti 50tys.$, to o czym wogle rozmawiamy ?, cała reszta idzie z org. pozarządowych i dobrowolnych datków Ładnie Ci się "obiło". Na pomoc dla Haiti przekazano 5 mln PLN w tym 4 mln PLN w postaci wysłania naszych ratowników (samoloty, psy, jedzenie, sprzęt itp.). Dodatkowo podobno zebrano 13 mln PLN a Caritas drugie tyle. Być może jesteśmy na tyle bogatym krajem, że stać nas na pomaganie wszystkim... akurat wysłanie ratowników uważam nie do końca za rozsądne, po tak długim czasie, ale na prawdę żal Ci tych kilkunastu baniek ? w Polsce raczej nikt, kto nie odmawia pomocy z głodu nie umrze, a tam takie rzeczy mają miejsce. W obliczu takiej tragedii człowiek to dla mnie człowiek i nie znajduje tutaj zrozumienia dla waszego "patriotyzmu".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|