Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zgadzam się w 100% że panie z Niemiec zrobią swoje wink

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Baaaaardzo rzadko mamy z Riva inny punkt widzenia ale chyba dzisiaj tak jest tongue
Wspominajac o ekipach ktore powalcza o zwyciestwo moim zdaniem zapomnial o Niemcach !!!
Tutaj zgadzam sie z kardynal20, uwazam ze Niemcy moga spokojnie to wygrac bo maja calkiem niezly sklad, bardzije boje sie o Wolfa niz Gossner ale moze dlatego ze Wolf juz nieraz zawalil sztafete a to wszystko dopiero przed Miriam smile
Mysle tez ze Rosja bedzie wysoko znaczy sie w 3 a to chociazby dlatego ze musza zmazac plame z ostatnich zawodow sztafetowych i to zarowno panie jak i panowie mimo iz panowie to juz dali czadu na calego - byc za Polska laugh

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Rivaldinho
Kardynal ma sporo racji.. ja sam postanowilem nie ruszac zakladow z ekipa niemiec bo sa dzis dla mnie wielka niewiadoma.
Jakby nie patrzec Bachmann i Grossner wsrod pan maja zdecydowana przewaga w biegu.
Jezeli nie zawala strzelnicy to po 2 zmianach Niemcy powinni prowadzic.

Mozna gdzies w necie pograc zaklad kto bedzie prowadzil po 2 zmianach? bo tego nie widze poki co

Lider po 1. etapie ? NIEMCY @ 7.00 bet365 lekko pograne wink

a jednak pisales w tym samym momencie co ja wiec cofam to ze sie nie zgadzamy piwo

Prosze nie piszcie juz o typach 10/10 czy lokatach confused
w Biatlonie nie ma czegos takiego i uwierzcie juz nie takie rzeczy widzialem ...

Ja dzis pogram dwa typy ktore sa moim zdaniem value, pewnie nie wejda ale po takich kursach to w innej dyscyplinie nie wiem co bym musial wytypowac a tu szansa jakas jest wink

Slowenia win @18 Tobet
Ukraina win @18 Tobet

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Tak, Niemcy potrafia sprezyc sie na sztafety kazdej masci. Ale tutaj tylko 6km + 7,5km, wiec troche slabsi w biegu (nie mowie o naszych czlapajacych) moge sie sprezyc. Gossner i Bachmann zbyt duzej przewagi nie powinny zrobic na swoich kolkach.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Dzis dla mnie fatalne zawody i caly czas nie moge sie z tym pogodzic mad

juz 2 typy w Pokluce przegralem o 2 sek. ale dzis dopelnila sie czara goryczy ...

Przegrac o 0,3 sek. kurs @18 to nic tylko usiasc i plakac mad
to sa te chwile kiedy nie zal straconej stawki ale potencjalnego zysku ...
i nawet nie pociesza mnie to @2.55 na miejsce w 3 Ukrainy

R
+
+
R Offline
W zeszły czwartek szwedzka policja znalazła w jednym z hoteli w Oestersund torebkę zawierającą środki dopingowe. Podczas zawodów inaugurujących sezon mieszkały tam reprezentacji Białorusi, Niemiec oraz Rosji. Na razie nie wiadomo do kogo należały specyfiki. Śledztwo prowadzą szwedzcy policjanci. Nie jest też pewne kiedy będą znane jego rezultaty.

znowu to samo ;]

R
+
+
R Offline
[Linked Image]

Stadion Schalke zniszczony przez śnieg!
Jak widać nawet najbardziej nowoczesne obiekty są bezradne w starciu z naturą. Fragment dachu stadionu Schalke 04 Gelsenkirchen, Veltins Arena, nie wytrzymał pod naporem śniegu.
Gdyby do zdarzenia doszło 30 grudnia, wówczas skutki zarwania dachu byłyby o wiele bardziej opłakane. Właśnie tego dnia miał się odbyć World Team Challenge, organizowane od dziewięciu lat, nieprzerwanie na stadionie Schalke, drużynowe zawody biathlonistów.
- Ochrona kibiców i uczestników sportowego widowiska, jest dla nas najważniejsza - powiedział Rudriger Mengede zarządzający obiektem. - Dlatego nie mieliśmy innego wyboru, jak odwołanie wszystkich najbliższych imprez z powodów bezpieczeństwa - dodał.
Dach stadionu Schalke jest wykonany z włókna szklanego i teflonu. Zalegający śnieg, oraz obfite niedzielne opady spowodowały jego zarwanie. W styczniu śnieg również uszkodził dach, przez co przełożono kilka spotkań Bundesligi.
Nie wiadomo, jak długo potrwają prace naprawcze, ale niewykluczone, że wzmacnianie konstrukcji może się przedłużyć nawet do połowy stycznia.

R
+
+
R Offline
[Linked Image]

Oberhof

Program zawodów:
05.01 17:30 - Sztafeta [M]
06.01 19:30 - Sztafeta [K]
07.01 17:30 - Sprint [M]
08.01 17:40 - Sprint [K]
09.01 15:30 - Mass [M]
09.01 18:15 - Mass [K]

Linki:

LIVE [biathlonresults.com]
biathlonworld.com [biathlonworld.com]
Oficialna stronka zawodow [weltcup-oberhof.de]

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
wracamy na tray biathlonowe, Panowie piwo

Francja top 3 - sztafeta po raz drugi w tym sezonie, w pierwszym wystepie Francuzi zajeli 3 pozycje w skladzie z Beatrixem i Habertem... dzis w ich miejsce pobiegnie Simon FOurcade i Boeuf - bez watpienia nie jest to zamiana in minus... do tego Martin + Jay na pierwszwej zmianie i zastanawiam sie czy nie sa oni w stanie zakrecic sie nawet kolo zwyciestwa.. wszystko zalezy od tego czy w okresie swiateczno-noworocznym bracia Fourcade doszli do dobrej formy biegowej - jezeli tak to sa oni glownym dla mnie faworytem do dzisiejszego zwyciestwa

R
old hand
old hand
R Offline
BUBson uwazam typ rowniez za ciekawy, a jak jest Twoja opinia co to tego typu. CZE - SŁOW 1?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Sam osobiscie czeka na info odnosnie pogody i ewentualnych zmian w skladach, czego nienawidze.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
michael89 - masz racje, juz chyba cos zaczynaja zmieniac, bo kurs na Norwegie w Bwin polecial na @4,00...

rosalinho, z takimi pytaniami to na QC, poza tym nie wiem co uwazasz za SŁOW grin jezeli Slowacje to Czesi powinni ich pyknac, co do Slowenii - gram na Slowencow i mam nadzieje ze Bauer na 1ej zmianie oszczedzi sobie kolek

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
teraz dopiero otworzylem oferte w Fortunie i przyznam zainteresowala mnie jak rzadko kiedy...

Rosja top 2 @1,65 - u wiekszosci to Rosjanie sa faworytami dzisiejszych zawodow, biegna praktycznie w najsilniejszym skladzie, podczas gdy inne zespoly mieszaja... osobiscie jakos nie przekonuja mnie Austriacy, Rosjanie z Francuzami (o ile bracia F. w formie) powinni walczyc o zwyciestwo, a taki kurs na top 2 bardzo mi sie podoba

Francja - Ukraina 1 @1,42 - nie bede sie powtarzal, powiem tylko ze buki chyba sie kieruja ze skoro Ukrainki potrafia walczyc z najlepszymi to i panowie dadza... a moim zdaniem nie dadza grin

Rosja 1-2 @1,65
Francja - Ukraina 1 @1,42
ako - @2,31

ponadto mniej pewne choc wpadlo mi w oczy:

Rosja - Norwegia 1 @1,42 - jezeli Norwegowie lada moment nie zmienia skladu to powinno izzi
Francja top 5 - @1,20
Czechy - Szwajcaria 1 @1,55

wazne mam pytanko - ktos wie do ktorej mozna zmieniac sklady?

R
+
+
R Offline
Napewno jest to gdzies opisane w regulaminie, ale teraz nie mam na to czasu.. na oko jak obserwuje biathon kilka lat.. to nie przypominam sobie aby zmieniali pozniej jak 10 min przed zawodami, ale moge sie myslic.

Co do typow na dzis..
ponownie nie ufam Rosjanom.. w tym samym skladzie w Hochfilzen byli na 14 miejscu z 6 karnymi.. dzis napewno tak slabego wyniku nie zalicza, ale.. Z rosjanami po przerwie noworocznej bywa roznie.. znajac metalnosc tego narodu i to ze oni sezon traktuja z przemruzeniem oka nastawajac sie na MS w Khanty nie postawie dzis na nich ani zlotowki.
Dla mnie faworytem nr 1 sa Austryjacy. Dzis w najsilniejszym skladzie.. w skaldzie ktory w Vancouver mialby zloto gdyby w koncowce Sumann sie nie zakrecil, choc i srebro bylo swietnym wynikiem. W Oberhofie zawsze dobrze im sie startowalo..
Dalej.. grozni napewno bede Francuzi.. tak jak pisal Boubson.. dzis zmiany in plus w porownaniu z Hochfilzen gdzie byli a 3 miejscu z 2 rundami karnymi co nie zdarza im sie czesto.
No i gospodarze o nich nie mozna zapominac.. sklad ciekawy mocniejszy jak w Hochfilzen kolo top 3 powinni sie zakrecic.
Ja standrdowo bede takze kibicowal Ukraincom smile

Originally Posted by Rivaldinho
Napewno jest to gdzies opisane w regulaminie, ale teraz nie mam na to czasu.. na oko jak obserwuje biathon kilka lat.. to nie przypominam sobie aby zmieniali pozniej jak 10 min przed zawodami, ale moge sie myslic.

Co do typow na dzis..
ponownie nie ufam Rosjanom.. w tym samym skladzie w Hochfilzen byli na 14 miejscu z 6 karnymi.. dzis napewno tak slabego wyniku nie zalicza, ale.. Z rosjanami po przerwie noworocznej bywa roznie.. znajac metalnosc tego narodu i to ze oni sezon traktuja z przemruzeniem oka nastawajac sie na MS w Khanty nie postawie dzis ani zlotowki na Rosjan.
Dla mnie faworytem nr sa Austryjacy. Dzis w najsilniejszym skladzie.. w skaldzie ktory w Vancouver mialby zloto gdyby w koncowce Sumann sie nie zakrecil, choc i srebro bylo swietnym wynikiem. W Oberhofie zawsze dobrze im sie startowalo..
Dalej.. grozni napewno bede Francuzi.. tak jak pisac Boubson.. dzis zmiany in plus w porownaniu z Hochfilzen gdzie byli a 3 miejscu z 2 rundami karnymi co nie zdarza im sie czesto.
No i gospodarze o nich nie mozna zapominac.. sklad ciekawy mocniejszy jak w Hochfilzen kolo top 3 powinni sie zakrecic.
Ja standrdowo bede takze kibicowal Ukraincom smile

tak gwoli scisłości to Rosjanie jutro maja Święta Bożegonarodzenia,także u nich cały czas okres swiąteczny trwa

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Teraz kilka slow ode mnie wink

rowniez nie ufam Rosjanom, Boubson pisze ze w najmocniejszym skladzie i zgoda ale ten sklad zrobil najwieksza plame w historii rosyjskiego biatlonu bedac za Polakami laugh
Dla mnie faworytem podobnie jak i Rivy jest Austria - ciagle mocni i jeszcze dzis pobiegnie Eder ktory jest lepszy w moim odczuciu niz Eberhard wiec dodatkowo wzmocnieni !!
Niemcy mnie mocno ostatnio zawiedli wiec dzis im nie zaufam smile

A ja tak jak Riva Ukrainie bede dzis standardowo kibicowal Sloweni smile
Znow gram pod kurs 6,75 za miejsce w 3 to lekka przesada bo Slowency maja spokojnie na to papiery tylko wreszcie musza przestac strzelac w niebo a tam kazdy ma takie predyspozycje niestety ale kurs mocno przesadzony jak dla mnie smile

no i na koncu moja perelka ...

Szwecja- Bulgaria 1 1,75 UB
bez jaj szwedzi mocno oslabieni ale Bulgarzy to nie ta liga, wszystko sie moze zdarzyc ale na dzis nie widze pewniejszego zdarzenia. Nawet czlapiacy Szwedzi moga ograc niedoswiadczonych Bulgarow smile

nie mowie juz o swirze Szwecja -Wlochy za 2,95 shocked
kur.... Wlosi przeciez tez lubia pobiegac karniaki a kurs jakby Szwedzi mieli Szczurka w skladzie grin

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
jak sie nie myle to Villermouz`owi i Sylvie Becaert urodzila sie coreczka smile ciekawe czy ta sytuacja go zmotywuje czy bedzie myslami gdzies indziej.

Ja akurat zaufalbym Czechom... w tipsporcie (chyba) jest para ze Szwajcarami. Mysle, ze nie powinno byc wiekszych problemow. Mysle ze nasi poludniowi sasiedzi powinni byc znowu w TOP 8.

Polacy smirk coz by tu o nich napisac. Czekam jak sie pokaze Sikora i tyle. Wg mnie Polak w tej czesci sezonu powinien zlapac lepsza forme.

Wygrywa ktos z: Francja, Niemcy
Dogi: Ukraina, Czechy, Slowenia

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Chcialbym przy okazji pozdrowic analitykow Unibetu piwo i zaznaczyc ze juz nigdy tak wczesnie nie ujrza typu bo mimo iz najpierw gram a pozniej pisze to troche przesadzili papa

niecale 30 minut i z 1.75 zrobilo sie 1.45 laugh

ale skoro mam taka sile to wiem co robic jak bede chcial grac doga grin

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Inzaghi78
Chcialbym przy okazji pozdrowic analitykow Unibetu piwo i zaznaczyc ze juz nigdy tak wczesnie nie ujrza typu bo mimo iz najpierw gram a pozniej pisze to troche przesadzili papa

niecale 30 minut i z 1.75 zrobilo sie 1.45 laugh

ale skoro mam taka sile to wiem co robic jak bede chcial grac doga grin
nie powiem bo po tym co napisałeś sam sporo zagrałem i z 1.65 na 1.50 spadło;P

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Inzaghi szwecja byla po 1.75? szok?
Aktualnie widze 1.45, a przyxznam szczerze, ze zapomnialem o ofercie ub

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, betowiec, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, Lukasz111, forty, alfa, 11kera11, Sensei, bukma), 2,636 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,023
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025