|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radwanska to jest dobra na jakies slabsze zawodniczki, a jak sie mierzy z kims mocniejszym to wynik z gory wiadomy. Nigdy nie bedzie wyzej jak TOP 5 akurat tu się nie zgodzę, bo w tym turnieju widzimy jej duży progres ja jeszcze jej tak serwującej i broniącej nie widziałem, baa potrafi świetnie zaatakować jeszcze jest młoda  tylko koniecznie psychologa powinni zatrudnić, który jej wybije z głowy zamartwianie się, że przeciwniczka trafiła np na linię albo po siatce bo tu jest duży problem, Aga ma pretensje do całego świata, że przeciwniczka trafia w linię, a trzeba to przyjąć i koncentrować się nad następną piłką  Karolina tez jest mloda, Azarenka tez jest mloda, zreszta jest wiele mlodych zawodniczek, ktore swoja gra mnie przekonuja a Aga i jej gra jakos do mnie nie przemawia. Ok, porgres moze i jest, ale to strasznie wolno idzie. Psychika - oczywiscie slaba strona Polki, ale przede wszystkim chyba sila fizyczna - mizeria. Iska jak tak sledze jej wyniki to 1/4 max., czasem 1/2 jakiegos turnieju. No i poziom kobiecego tenisa jest teraz slabiutki oj slabiutki. Azarenka też nic wielkiego jeszcze nie wygrała Wozniacki jest takim pseudonumerem 1 , niech wygra Szlema to wtedy ją bardziej docenię ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak pech to pech, ale trudno jest ugrac jednego gema jak sie serwisu nie potrafi wygrac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vera 1st set 1,45  Vera 2nd set 1,60  Vera mecz 1,50 
|
|
|
|
|
|
|
Vera$$$$$$$$$$ vamosSSS pieknie paszczura pojechalas !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coraz bardziej chodzi mi marach/tipsa po glowie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
7+5+6+3=21
no bravo Agnieszka bravo... 2 set to żal...miałem nadzieję, po odłamaniu, ale ona 3- krotnie daje się przełamać .... i jeszcze ta ostatnia piłka
zwyczajny niefart
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie widzialem meczu fisha z potro co tam sie stalo fishowi z kostka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
7+5+6+3=21
zwyczajny niefart Następnym razem postaw na - czarne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ja wiem czy radwa taki progres ? bo co wygrala z schavione ? ona wszystko wyrzucala sprawdzcie sobie ile radwa miala winnersow moze serwis poprawila ale to pewnie zludzenie ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet spogaldam na wyniki Agnieszki.. od sieprnia zeszlego roku to nie wygrala ani jednego meczu z zawodniczka wiekszego formatu, bo nie bede mowil ze Bartoli to absolutny TOP. Jak juz gra przeciwko Clijster, Sharapovej, Kuznietsovej, Zvonarievej, Wozniackiej, to zawsze topi mecze. Na palcach jednej reki mozna policzyc jej sukcesy w starciach z takimi zawodniczkami. Na silowni powinna troche posiedziec, jakiegos coacha z prawdziwego zdarzenia sobie zatrudnic, to wtedy moze cos sie ruszy. Do tego czasu o wielkich wynikach wg. mnie moze zapomniec.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paesy 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
jednak chyba radwanska zrobila progres - maly bo maly ale jest w ogole widziec ja serwujaca asy to cos nowego dla mnie dzis aga trafila na ulepszona o mocne uderzenie lepsza wersje siebie wiec musiala przegrac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coraz bardziej chodzi mi marach/tipsa po glowie  Mnie już od południa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
RUsedski Wozniacka jest rocznik 90  jest nawet mlodsza ode mnie ;d wiec czas na wszystko jeszcze ma chociaz szpara wygrala szlema w 17 latach bodajze ;p
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie widzialem meczu fisha z potro co tam sie stalo fishowi z kostka? wczoraj w TB przy wygranym punkcie fisza na 6-3 zrobił sobie coś z kotką... widać było że kulał itd... dlatego też przy dwóch serwisach Potro nawet nie próbował wchodzić w wymianę tylko chciał od razu zagrać kończący return no ale nie udało się i przy stanie 6-5 Fish miał serwis i myślałem że będzie asik albo jakiś mocny serwis a ten zaserwował bardzo lekko i łatwo a Potro nie wiadomo czemu wywalił w aut i przegrał... także wczoraj pod koniec TB Fish coś sobie zrobił... czy będzie to odczuwał dzisiaj nie wiem ale wydaje mi się że powinien dlatego wydaje mi się, że Ferrer spokojnie go pojedzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
7+5+6+3=21
zwyczajny niefart Następnym razem postaw na - czarne  albo na czerwone Zvonareva @ 1.80 w 1 secie przy remisie 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
wlasnie jesli fish ma cos z kostka to nie mogl gorzej trafic bo ferrer wiadomo ze bedzie dlugie wymiany gral i w tym sie go nie zajedzie kwestia na ile to wczorajsze zajscie bedzie dzis odczuwalne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ferru 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wlasnie jesli fish ma cos z kostka to nie mogl gorzej trafic bo ferrer wiadomo ze bedzie dlugie wymiany gral i w tym sie go nie zajedzie kwestia na ile to wczorajsze zajscie bedzie dzis odczuwalne no wydaje mi się, że jeżeli wczoraj tak go to bolało że był bez radny w końcówce... to dzisiaj powinno go boleć jeszcze bo wczoraj jeszcze adrenalina była to tak tego nie czuł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie jesli fish ma cos z kostka to nie mogl gorzej trafic bo ferrer wiadomo ze bedzie dlugie wymiany gral i w tym sie go nie zajedzie kwestia na ile to wczorajsze zajscie bedzie dzis odczuwalne no wydaje mi się, że jeżeli wczoraj tak go to bolało że był bez radny w końcówce... to dzisiaj powinno go boleć jeszcze bo wczoraj jeszcze adrenalina była to tak tego nie czuł wrozenie z fusow.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|