|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja z Anglii od kumpeli ktora pracuje w perfumerii na lotnisku. Ceny rewelacja jak dla mnie. Za Armani Code 200ml zaplacilem ok 170 zł. 200 ml Armani Code za 170 pln to chyba byl żel pod prysznic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Używa ktoś/używał Cartier declaration?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pachniemy.pl, iperfumy.pl - na 100% mają oryginalne produkty. Jeżeli cena jest dla was atrakcyjna, śmiało możecie zamawiać.
@Wwwujek, szukasz konkretnego produktu, czy pytasz tak ogólnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
możecie także u mnie  co do ceny możemy po negocjować jak coś priv możliwość wystawienia na allegro każdego produktu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Boss Orange Lecąc po kolei z ceneo: topzapachy.pl i xyntia - jedna i ta sama firma, Luxury, perfumesco - na 100% mają oryginalne towary. Choć część z nich pewnie ma z ameryki Crystalina to tagomago, więc również możesz brać... D&G Gentelmen iperfumy ma najtaniej, ale luxury, agito, allure, dolcevita czy tagomago - również mają 100% oryginalne. Taniej niż ww sklepy Ci tego nie załatwię. pozdr
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam zamiar kupic te perfumy - Paco Rabanne 1 Million Jaki bedzie najbardziej wiarygodny sklep?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeżeli chodzi o 1 miliona to radzę uważać przy zakupie. Pojawiły się bardzo dobrze wykonane podróbki(zewnętrznie), które są praktycznie nie do rozpoznania. Tyczy się to zwłaszcza damskiej wersji wody.
@Ozi na 100% oryginalną wodę prosto od dystrybutora kupisz w perfumerii viper (4 na ceneo). Perfumeria Anna, Luxury również.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeszcze odnośnie 1M. Od pewnego czasu dostępne są wody 200ml. Dystrybutor Paco Rabanne na Polskę nie oferuje tej pojemności wody w sprzedaży hurtowej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeżeli chodzi o 1 miliona to radzę uważać przy zakupie. Pojawiły się bardzo dobrze wykonane podróbki(zewnętrznie), które są praktycznie nie do rozpoznania. Tyczy się to zwłaszcza damskiej wersji wody.
@Ozi na 100% oryginalną wodę prosto od dystrybutora kupisz w perfumerii viper (4 na ceneo). Perfumeria Anna, Luxury również.
pozdrawiam Patrzalem wlasnie na Luxury i chyba tam zakupie. Dzieki za opinie Pozderki:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mam zamiar kupic te perfumy - Paco Rabanne 1 Million Ten zapach wg mnie to dramat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pozdrawiam Patrzalem wlasnie na Luxury i chyba tam zakupie. Dzieki za opinie Pozderki:) Ja zamówiłem na pachniemy.pl czyli Luxury. Zobaczymy jak przyjedzie. Babka nawet mówiła, że można zwrócić otwarty, jeśli nie spełnia oczekiwań.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od 1m zdecydowanie lepszy jest Black XS.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pozdrawiam Patrzalem wlasnie na Luxury i chyba tam zakupie. Dzieki za opinie Pozderki:) Ja zamówiłem na pachniemy.pl czyli Luxury. Zobaczymy jak przyjedzie. Babka nawet mówiła, że można zwrócić otwarty, jeśli nie spełnia oczekiwań..  to ja poczekam z kupnem i zobaczymy jakie przysla:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak odróźniacie perfumy oryginalne od nieorginalnych?? czy podejżewacie że jakiś sklep z ceneo sprzedaje nieoryginalne pwerfumy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedys kiedy mocno sie bardziej tyminteresowalem to: -zwraca sie uwaga na to cos czym sie psika i ewentualnie tez korka (jakosc plastyku z jakiego jest wykonany/farba nie powinna schodzic) -ta rureczka w srodku buteleczki nie powinna byc zbyt dluga ani zbyt krotka, a najczesciej idealnie zagieta do jednego z rogow flakonu -nr seryjny nalepki na spodzie flakonu powinnien miec zgodnosc z numerem na kartonie- to akurat nie jest raczej trudno podrobic;) cos jeszcze by sie znalazlo ale nie moge nic sobie przypomniec. Aktualnie to teraz zwracam uwage na fakture/paragon i opini innych uzytkownikow, nie mniej jednak allegro staram sie omijac w przypadku perfum 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
jak odróźniacie perfumy oryginalne od nieorginalnych?? czy podejżewacie że jakiś sklep z ceneo sprzedaje nieoryginalne pwerfumy?? podróba jak nic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e tam, teraz leją podróby do oryginalnych flakoników jedyna różnica między oryginałem a podróbą to trwałość zapachu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Ezquerro, podejrzewamy ;-) co nie znaczy, że zawsze robią to umyślnie...
@Lelu, całkiem dobrze piszę, choć faktura czy paragon nie zawsze jest gwarantem oryginalności produktu ;-) Allegro, a konkretnie prywatnych użytkowników, również radzę unikać.
@qbasmuggy powiedzmy, że zdarza się...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|