Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 23 1 2 7 8 9 10 11 22 23
!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
rozkreca sie w polowie sezonu

Bonus: Unibet
Villain
Villain
ogladal ktos ten serial ??
http://www.filmweb.pl/serial/Matrioszki-2005-229493

ocena wysoka, opinie niezłe, tematyka ciekawa... zastanawiam się czy by sie nie zabrać ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mitul
no ja na razie obejrzalem do 4-ego odcinka i jestem zawiedziony... rozkreca sie to lepiej w tym ostatnim sezonie pozniej czy nie bardzo tylko prosze bez spoilerów...

Moim zdaniem im dalej tym gorzej wink Początek jeszcze był niezły, ale potem się popsuło. Przewidywalny i momentami głupi sezon. Ostatnie pięć minut piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Originally Posted by Mitul
no ja na razie obejrzalem do 4-ego odcinka i jestem zawiedziony... rozkreca sie to lepiej w tym ostatnim sezonie pozniej czy nie bardzo tylko prosze bez spoilerów...

Moim zdaniem im dalej tym gorzej wink Początek jeszcze był niezły, ale potem się popsuło. Przewidywalny i momentami głupi sezon. Ostatnie pięć minut piwo

dla mnie zakonczenie ostatniego odcinka przewisywalne, jakos mnie nie powalil na kolana ten sezon

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Cela 2011 (2009)
http://www.filmweb.pl/film/Cela+211-2009-490881

Bardzo dobry film z wieloma zwrotami akcji no i o ciekawej tematyce.
8,5/10

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Self-Confident
Cela 2011 (2009)
http://www.filmweb.pl/film/Cela+211-2009-490881

Bardzo dobry film z wieloma zwrotami akcji no i o ciekawej tematyce.
8,5/10

Jak dla mnie rowniez spoko, ogladalem jakis czas temu smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
A ja ze swojej strony polecam Tropa de Elite. Są dwie części. Ciekawy film o brazylijskiej policji i korupcji.

B
addict
addict
B Offline
Z racji tego, że jestem "na bieżąco" z większością popularnych seriali - niektóre "na bieżąco" gdyż oglądane gdy tylko pojawi się następny odcinek , reszta "na bieżąco" ponieważ po paru odcinkach sobie odpuściłem :],zacząłem oglądać serial "Homeland" no i powiem podoba mi się , naprawde dobry. Na chwile obecną obejrzałem tylko 2 odcinki ale zapowiada się interesująco. W skrócie główny bohater zostaje uwolniony z rąk terrorystów po 8 latach niewoli do domu wraca w glorii bohatera. Agentka CIA z sekcji do walki z terroryzmem ma co do jego szczęśliwego uwolnienia swoje przekonania ... więcej nie będe pisał ażeby nie psuć zabawy.Dodam jeszcze , że głównego bohatera gra Damian Lewis z serialu "Life" ten serial skończył się po 2 sezonach w sumie nie wiem czemu bo obejrzałem wszystkie odcinki i wrażenia miałem pozytywne ( w sumie co kogo obchodzą moje wrażenia, za mała oglądalność i tyle ). Mam nadzieje ,że "Homeland" się rozkręci na dobre i nie zdejmą go po 1 sezonie . Z tego co wyczytałem na filmwebie jest kontynuacja ( czyli 2 sezon ) pierwszy sezon ma 12 odcinków , każdy z nich to około 50 minut.
P.s. podobno Ryśka z "Klanu" mają uśmiercić smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Busta
Z racji tego, że jestem "na bieżąco" z większością popularnych seriali - niektóre "na bieżąco" gdyż oglądane gdy tylko pojawi się następny odcinek , reszta "na bieżąco" ponieważ po paru odcinkach sobie odpuściłem :],zacząłem oglądać serial "Homeland" no i powiem podoba mi się , naprawde dobry. Na chwile obecną obejrzałem tylko 2 odcinki ale zapowiada się interesująco. W skrócie główny bohater zostaje uwolniony z rąk terrorystów po 8 latach niewoli do domu wraca w glorii bohatera. Agentka CIA z sekcji do walki z terroryzmem ma co do jego szczęśliwego uwolnienia swoje przekonania ... więcej nie będe pisał ażeby nie psuć zabawy.Dodam jeszcze , że głównego bohatera gra Damian Lewis z serialu "Life" ten serial skończył się po 2 sezonach w sumie nie wiem czemu bo obejrzałem wszystkie odcinki i wrażenia miałem pozytywne ( w sumie co kogo obchodzą moje wrażenia, za mała oglądalność i tyle ). Mam nadzieje ,że "Homeland" się rozkręci na dobre i nie zdejmą go po 1 sezonie . Z tego co wyczytałem na filmwebie jest kontynuacja ( czyli 2 sezon ) pierwszy sezon ma 12 odcinków , każdy z nich to około 50 minut.
P.s. podobno Ryśka z "Klanu" mają uśmiercić smile

o kur sprawdzilem i faktycznie

http://www.se.pl/rysiek-z-klanu-nie-zyje,109474/

nastapi to w lutym nie no to juz przesada, moja najlepsza postac w serialu tak samo bylo z Hania Mostowiak od jej smierci przestalem ogladac M jak milosc frown

masakra [*]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mam nadzieje ,że "Homeland" się rozkręci na dobre i nie zdejmą go po 1 sezonie . Z tego co wyczytałem na filmwebie jest kontynuacja ( czyli 2 sezon ) pierwszy sezon ma 12 odcinków , każdy z nich to około 50 minut.

Ja trochę żałuję, że jednak będzie drugi sezon , oby nie ciągnęli serialu w nieskończoność, mogliśmy dostać fajną historię rozpisaną na 12 odcinków. Z racji tego, że wiadomo było że będzie kontynuacja , zakończenie pierwszego i tak nie było najgorsze.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Kura
Mam nadzieje ,że "Homeland" się rozkręci na dobre i nie zdejmą go po 1 sezonie . Z tego co wyczytałem na filmwebie jest kontynuacja ( czyli 2 sezon ) pierwszy sezon ma 12 odcinków , każdy z nich to około 50 minut.

Ja trochę żałuję, że jednak będzie drugi sezon , oby nie ciągnęli serialu w nieskończoność, mogliśmy dostać fajną historię rozpisaną na 12 odcinków. Z racji tego, że wiadomo było że będzie kontynuacja , zakończenie pierwszego i tak nie było najgorsze.

Są jeszcze inne tego typu seriale? Wywiad, Araby, intrygi..? smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
wwwujek - Sleeper Cell pozycja obowiązkowa

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
wwwujek - Sleeper Cell pozycja obowiązkowa

Właśnie czytam.. O to chodzi! smile Coś jeszcze z takiego klimatu..? Flashforward mi brakuje, to mi się bardzo podobało..

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

zgadzam sie serial naprawde super no i gdyby nie zgoda na drugi sezon to pewnie w 12 odcinku byloby inaczej smile
ale polecam naprawde dobry serial

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mankiet

zgadzam sie serial naprawde super no i gdyby nie zgoda na drugi sezon to pewnie w 12 odcinku byloby inaczej smile
ale polecam naprawde dobry serial
ja tam zawiedziony jestem po znakomitym początku serialu końcówka kompletnie skopana zobaczymy co wymyślą w drugim sezonie...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak ktoś lubi ostre filmy to ten polecam
http://www.filmweb.pl/film/Mord+w+kawa%C5%82kach-2004-211514

laugh
chyba bardziej odkręcony od nieodwracalne

old hand
old hand
Coś świątecznego poza hitami w stylu "Kevin..."? :-) Może być typowo familijny :-)

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
"zły mikołaj" z tego co pamietam byl dobry

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by zludna
Coś świątecznego poza hitami w stylu "Kevin..."? :-) Może być typowo familijny :-)

To wspaniałe życie z James Stewartem - dla Amerykanów jest tym czym dla nas Kevin wink

poza tym klasyka: Znachor, Trylogia Sienkiewicza, Trylogia Chęcińskiego,

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by zludna

Family Man - z N.Cage

Strona 9 z 23 1 2 7 8 9 10 11 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, rymoholik, forty, Lukasz111), 1,844 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,281
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025