Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by skunkss
Oni sobie sami ściągną jak coś pojawi się na koncie lub już ściągnęli jeśli coś było:)

no na koncie są środki ale nie zauważyłem na razie braków... dzięki za odpowiedź.

pozdro

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Ma ktos jakis kontakt do usera Bombel ?
Jakis czas temu rozmawialismy o korkach ktorymi byl zainteresowany ale kontakt sie urwal i nie wiem co dalej tongue Na forum nie udzielal sie od 15 marca, jakby ktos mogl mu podsunac ten temat to bede wdzieczny smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Do ludzi z Krakowa:
Potrzebuję znajomego lekarza, który za odpowiednią opłatą wypisze mi zaświadczenie, które potrzebuję bez zbędnego pierdolenia. Chciałem to załatwić uczciwie, ale wszyscy lekarze twierdzą (medycyna pracy, medycyna sportowa) że nie mają uprawnień do wypisania zaświadczenia o braku przeciwwskazań do wykonywania zawodu sędziego tenisowego. A w mailu od kolegium sędziów dostałem informację, że może to wypisać każdy. Byłem u 5 różnych lekarzy i każdy twierdzi, że nie ma uprawnień, no qrwa laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ArtekPotito
Do ludzi z Krakowa:
Potrzebuję znajomego lekarza, który za odpowiednią opłatą wypisze mi zaświadczenie, które potrzebuję bez zbędnego pierdolenia. Chciałem to załatwić uczciwie, ale wszyscy lekarze twierdzą (medycyna pracy, medycyna sportowa) że nie mają uprawnień do wypisania zaświadczenia o braku przeciwwskazań do wykonywania zawodu sędziego tenisowego. A w mailu od kolegium sędziów dostałem informację, że może to wypisać każdy. Byłem u 5 różnych lekarzy i każdy twierdzi, że nie ma uprawnień, no qrwa laugh

@Artek: proponuje zmienić lekarza rodzinnego(chyba wypełniasz jeden wniosek), który rezyduje w okolicach Twojego akademika. Z zaświadczeniem nie powinno być żadnego problemu...

GRILL MASTER
GRILL MASTER
o tym to ja mogę pomyśleć później, teraz potrzebuję tego zaświadczenia do piątku...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ArtekPotito
o tym to ja mogę pomyśleć później, teraz potrzebuję tego zaświadczenia do piątku...
przecież załatwisz to w jeden dzień, włącznie z rejestracją do nowego lekarza rodzinnego i zaświadczeniem tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Moze ktos sie zna na takich rzeczach. Otoz mam sluchawki, chcialem sprawdzic czy sa dobrze zrobione kabelki (tzn. byly kiedys lutowane w srodku).

No i odpalilem NV MIXER (czyli cos od karty dzwiekowej), byly tam takich pare suwakow od lewego, prawego glosnika, subwoofera itd itp.

Sluchawki sa 2.1 wiec wszystko oprocz lewego/prawego wylaczylem.

Zjechalem na maxa w dol tylko LEWYM suwakiem- slysze glos w prawej sluchawce ale slysze tez w lewej(nieco ciszej ale slychac).
Zjezdzajac w dol tylko PRAWYM- slysze glos w lewej ale slysze tez w prawej (nieco ciszej ale slychac).
Zjezdzajac w dol lewym i prawym wiadomo - nie slychac nic.
Pytanie brzmi czy to normalne ? Chodzi o to, ze sa to sluchawki do grania pod xboxa i zalezy na tym aby bylo wszystko tak jak nalezy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by john
Oni sobie sami ściągną jak coś pojawi się na koncie lub już ściągnęli jeśli coś było:)

no na koncie są środki ale nie zauważyłem na razie braków... dzięki za odpowiedź.

pozdro
Poniżej pewnej kwoty nie mogą sami ściągać. Najlepiej skontaktuj się z nadawcą pisma i umów się na sposób zapłaty.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by micha$
Originally Posted by john

pozdro
Poniżej pewnej kwoty nie mogą sami ściągać. Najlepiej skontaktuj się z nadawcą pisma i umów się na sposób zapłaty.

dobra tak zrobie, będzienajlepiej...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie jakie polecacie konto bankowe. Tak by można przez internet przelewać kasę np do Tobetu czy bet 365. Oczywiście najlepiej by nie pobierali dużych opłat za prowadzenie konta i za przelewy.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
mbank, nie wiem czy nie ma teraz jakis nagrod za polecenie wiec jakbys chcial otwierac to daj znac tongue

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
Panowie jest wielka prośba smile dziś o 23.35 na Tv 4 idzie film pt. uraz w reżyserii Daria Argento. Czy miałby ktoś możliwość nagrać mi ten film i później przegrać na nośnik ? odwdzięcze się stukrotnie smile bardzo mi na tym zależy :-) jest jakaś szansa ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

leciał ktoś może z Poznania do Pragi autem? Potrzebuję porady odnośnie wyboru trasy. Czy jest sens walić na Niemcy i stamtąd autostradami (+100km w jedną stronę), czy śmiało można lecieć na Zieloną Górę-Zgorzelec-Liberec-Praga?

PS. będę jechał osobówką, w środę z samego rana

Huachipato
Huachipato
witam

czy ja jako firma moge wziąść na staż 2 osoby z urzedu pracy w dwóch róznych miesiacach w tym samym roku ?? powiedzmy ze jednego chce w maju a drugiego w czerwcu

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Panowie gdzie takie coś mogę załatwić ??

1)Scan Pełnomocnictwa(Upoważnienia) wypisane ręcznie,niebieskim kolorem

C
veteran
veteran
C Offline
Czy jest dzis MMA w TV ?

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by ComeWithMe
Czy jest dzis MMA w TV ?
Polsat Sport 20:00

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Witam, trafiło mi sie do Londynu, chcialem cos postawic, najblizej mam ladbrokesa, z tym ze nie moge sie polapac jak stawiac tam. W naszym totomixie np. jest pelna tablica z kazdą dyscyplina sportu, z numerkami zdarzen, opcjami zwyciestwo-remis-porazka, under/over, itp itd. W ladbrokesie natomiast są karty ze zdarzenienia, niewiele tego, tylko duze ligi, tylko pilka nozna i podzial kart na 1X2, under/over. Czy mozna postawic taki "polski" kupon z roznymi zdarzeniami, jak np. kilka zdarzen 1x2, kilka under/over itp.? Z gory dzieki za pomoc

T
old hand
old hand
T Offline
Originally Posted by necrolust
Witam, trafiło mi sie do Londynu, chcialem cos postawic, najblizej mam ladbrokesa, z tym ze nie moge sie polapac jak stawiac tam. W naszym totomixie np. jest pelna tablica z kazdą dyscyplina sportu, z numerkami zdarzen, opcjami zwyciestwo-remis-porazka, under/over, itp itd. W ladbrokesie natomiast są karty ze zdarzenienia, niewiele tego, tylko duze ligi, tylko pilka nozna i podzial kart na 1X2, under/over. Czy mozna postawic taki "polski" kupon z roznymi zdarzeniami, jak np. kilka zdarzen 1x2, kilka under/over itp.? Z gory dzieki za pomoc
Można. Musisz tylko podejść do gościa, który obsługuje punkt i poprosić o ofertę jaka cie interesuje. On ci to powinien bez problemu wydrukowac. Ja tak bynajmniej mialem

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Witam, czy jest coś takiego jak 'czytnik blogów'? Mam kilkanaście które śledzę i żeby ułatwić sobie życie zamiast wchodzić co chwilę i sprawdzać czy coś się pojawiło przydałby się jakiś program który informuje o nowych wpisach... Istnieje w ogóle coś takiego?

Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, forty, $-man, Sensei, alfa, Lukasz111, latajaca_holenderka, bukma), 2,572 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,312
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025