Smutne ale prawdziwe, byłem na Portugalii to z własnego doświadczenia wiem że taka prawda teraz jest.I tak samo nie mam zamiaru więcej się wybierać na repre, jedyny wyjątek to byłby teraz z Czechami ale to osobiste bardziej sprawy.
Ja byłem świadkiem jak ludzie na siebie krzyczeli jak ktoś próbował doping zaczynać to z trybun było słychać " ej siadaj bo nic nie widzę "
Co na to Ci ktorzy pisza tutaj o mega-hiper-giga imprezie i fantastycznej atmosfesze ?? o ogluszajacym dopingu i zdartych do nieprzytomnosci gardlach ???
Rozumiem jedynie tych dla ktorych to byl pierwszy mecz pilki noznej w zyciu na zywo - zawsze troche glosniej niz w TV
identyczne odczucia jak Bodziach miałem na Polska-Niemcy w Gdańsku,chcę się wybrać do Czarnogóry,powinno być fajnie,no i meczu z Anglią to sobie nie odpuszczę,bo kibole sobie go raczej nie odpuszczą,tym bardziej za rok ten wyjazdowy
Teraz znowu przeginanie w drugą stronę, owszem atmosfera jest jak napisałem wcześniej, mocno tenisowa, ale też było sporo przyśpiewek, nawet "ruska kurwa" czy "raz sierpem..." szło, chociaż oczywiście w takim towarzystwie uznaniem się nie cieszyło, ale już piosenki z wsparciem dla Polaków były nieraz intonowane, chociaż wkurzało, że tak szybko ludzie przerywali.
Nie można tego porównać do atmosfery klubowej, ale też dajmy ludziom bawić się jak chcą, a już czepianie się o alkohol to szczyty hipokryzji. Jak my się w Źródełku ładujemy przed meczem, to jesteśmy zajebiści, a Janusze to mają pić tylko wodę i coca-colę ?
Atmosfera jest inna, gorsza, ale też można się świetnie bawić. Na Czechy też się wybieram.
Przypomnijcie sobie jak legionisci dopingowali swoich w meczu z korona gdy we frajerski sposob legia oddala mistrza, wygladalo gorzej niz zjazd piknikow.
- Nie czuję, że dokonaliśmy czegoś wielkiego, bo jeszcze nie wygraliśmy z Czechami. Ale już przeszliśmy do historii, jako jedyna polska reprezentacja, która po dwóch meczach na mistrzostwach Europy czy świata nie miała porażki – tak Franciszek Smuda skomentował obecną grupową sytuację Biało-Czerwonych na Euro 2012.
Jak on może takie pierdoły gadać? Za kogo on się ma? Nie zna wyników polskiej reprezentacji na MŚ?
Mierzejewski: "Nie pomagali nam tak bardzo jakby mogli. Było dużo momentów ciszy. Wiadomo, że przegrywaliśmy, ale trzeba pamiętać, że naszych fanów było pięciokrotnie więcej. Tymczasem często słyszałem śpiewy Rosjan, na które nasi odpowiadali tylko gwizdami. Szkoda, że momentami atmosfera na trybunach przypominała teatr. Dopiero bramka wyrównująca sprawiła, że zarówno my, jak i kibice podnieśliśmy się. Wierzę, że w pojedynku z Czechami będzie głośno przez 90 minut. Bardzo tego potrzebujemy."
jak można w ogóle dyskutować i brać na poważnie gościa który gdzieś się wpisał że na allegro sprzedają bilety na Euro po cenie nominalnej i wkleił linka na dowód swych mądrości
Originally Posted by boginek
Na allegro ludzie sprzedają po nominalnych cenach: