|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Cwierc. Połmaratron masz w w weekend Katowicach/Chorzowie. Trasa też fajna, bo cała w parku m in kolo zoo czy stadionu slaskiego  Wieć świry będa biegać tam. Probowalem namowic kilka osob z forum, ale Nocny juz myslami jest przy czerwcu, Jerome udaje, ze go nie ma, a Wwwujek bawi sie w weekendy w kibola. Startuje z instruktorami z silowni, wiec jak biodro zacznie szybko mnie bolec, to bedzie mocno w plecy  Chcę ukończyć i zjeść grochówkę na mecie  I zakonczyc sezon:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazdy znajdzie jakas wymówke zeby nie wystartowac  Jak nie ma mobilizacji i samozaparcia to zawsze sie cos znajdzie zeby nie pobiec  Tak samo jest ze wszystkim. Wszystko co najwazniejsze zaczyna sie w glowie. U mnie w tym momencie np. leje i wieje a ja i tak za godzine ide na trening biegowy  [ Linked Image] Vamossssssss!!!!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W deszczu mi się fatalnie biega 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W deszczu mi się fatalnie biega  to masz pecha bo w niedzielę będzie padać  Tychy: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ło kurwa. new.meteo.pl przeglądam od paru lat, ale rzadko kiedy widuję tak intensywny opad.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez korzystam z meteo.pl i tez peirwszy raz cos takeigo widze Mi ogolnei w deszczu biega sie spoko  . Teraz jestem swiezo po treningu przy mocnym opadzie i bieglo mi sie bardzo dobrze. Tylko ze je biegam w lesie i az tak bardzo nie czulem jak mi sie leje na glowe a błota ( ku mojemu zdzwieniu) tez praktycznie nie bylo.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Panowie  Mam taki problem i jednoczesnie pytanie, chodzi o tzw. wode w kolanie. Robiłem USG stawu kolanowego i mam wyraznie zwiekszoną ilosc płynu w w prwym stwie kolanowym. Gromadzi sie zwłaszcza od strony bocznej - tworzy zbiornik ponizej rzepki ok. 28x8x8 mm.jest pogrubiała maziówka bez wzmozonego przepływuw tej maziówce. I teraz takie pytanko, zrobic punkcje tego kolana, czy nie ? Bo słyszałem rózne opinie. A najgorsze jest to , ze przez to tłumacze sobie brak ruchu i w ogole nic nie robie jesli chodzi o ruch. I cały czas mam gdzies tam w głowie, ze jak zrobie punkcje to na pewno bedzie juz wszystko ok z kolanem i wtedy zaczne w koncu biegac. Ale najwazniejsze jest teraz czy zdecydowac sie na punkcje czy nie ? Macie Panowie jakies doswiadczenia w tym temacie i jak mozecie to napiszcie parę słów. Dzieki, trzymajcie się 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Z cukru nikt nie jest, ale bieganie w przemoczonym obuwiu jest mało komfortowe 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie, ewentualnej torbieli Bakera nie ma.Tak mi napisano.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
U mnie prognoza na caly tydzien to deszcz, wiec nie mam wyboru  ogolnie mi to nie przeszkadza no chyba, ze leje jak z cebra a w planie wycieczka 28km 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jutro tez moze sobie pobiegne w jakis zawodach  zobacze jeszcze  Trzebaw koncu oficjalnie zpalac 40 min na dyche  Tylko ze z tymi warunkami, ktore panuja w szczecinie moze byc ciezko zrobic tio podczas biegu ulicznegego. Bo MCKracken nie uzna mi wyniku gdy przebiegne u siebie w lesie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie martw sie Vendetta, moze kiedys wyniki endo z samotnych biegow po lesie beda akceptowane nawet przez iaaf, aczkolwiek nie sadze 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie martw sie Vendetta, moze kiedys wyniki endo z samotnych biegow po lesie beda akceptowane nawet przez iaaf, aczkolwiek nie sadze  Czego sie tak spinasz z tymi oficjalnymi wynikami ? Amatorski biegacz bije rekordy dla samego siebie a nie dla zadnych nagrod pieniaznych czy medali wiec jesli zyciowke pobiegnie po lesie podczas treningu to chyba jasne ,ze bedzie sobie liczyl taki czas.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Luzik mez, nikt sie tu nie spina, Vendetta nie ma problemu, zasmakowal juz zawodow, wiec wie o co chodzi. Dlatego podpuszczam jego a nie np lupusa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus gotowy na przemoknięcie do suchej nitki ? meteogram coraz bardziej zielony
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
nie ma zlej pogody do biegania... po prostu nie ma.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dziś byla taka piekna pogoda:)
|
|