|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tanio  jak polecacie to tez chyba sie skusze  Dzisiaj biegalem w krtokich spodenkach i juz mnie gruuubo wypizgalo  Pogoda zdradliwa wiec trzeba zadbac o siebie. Mimo, ze zawsze sie smialem z osob biegajacych w legginsach  ale jednak zdrowie i komfort wazniejsze
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
średnio lubie biegać wieczorem, ale topic mobilizuje w plener 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To są getry, zajebista marka.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To są getry, zajebista marka. a to getry roznia sie czyms od spodni ? czy tak naprawde to jest "fachowa" nazwa dla spodni do biegania ?  zaczalem biegac pod koniec sierpnia , od miesiaca mam przerwe i nie moge sie zebrac do powrotu , ostatnio tlumacze sie tym ,ze jest juz zimno i teraz naszla mnie ochota aby znowu biegac wiec chce szybko kupic ubranie termoaktywne zanim mi znow ochta przejdzie  tak wiec sorry Panowie zazawracanie dupy ,ale czas mnie goni 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To są getry, zajebista marka. a to getry roznia sie czyms od spodni ? czy tak naprawde to jest "fachowa" nazwa dla spodni do biegania ?  zaczalem biegac pod koniec sierpnia , od miesiaca mam przerwe i nie moge sie zebrac do powrotu , ostatnio tlumacze sie tym ,ze jest juz zimno i teraz naszla mnie ochota aby znowu biegac wiec chce szybko kupic ubranie termoaktywne zanim mi znow ochta przejdzie  tak wiec sorry Panowie zazawracanie dupy ,ale czas mnie goni  chodzi mi o to czy te getry moge zalozyc na jakies zwykle bokserki i isc w tym biegac ? czy trzeba cos jeszcze nalozyc na nogi ? pzdr
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Widziales kiedys kolarza? To takie getry wlasnie. Przylegaja do ciała. Mozesz w tym smigac, mozesz na to zalozyc spodenki, albo nawet dres, wiec wtedy masz to jako bielizne 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widziales kiedys kolarza? To takie getry wlasnie. Przylegaja do ciała. Mozesz w tym smigac, mozesz na to zalozyc spodenki, albo nawet dres, wiec wtedy masz to jako bielizne  ok , dzieki , wiec kupuje  bede chyba na to zakladal krotkie spodenki- nie z powodu zimna bo nie ociepli mnie to ,ale glupio bede sie czul w samych obcislych getrach 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To sa świetne ciuchy jakościowo. Sam mam "górę".
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To sa świetne ciuchy jakościowo. Sam mam "górę". kupilem jeszcze bluze tej samej firmy i 3 pary gaci  wiec jesli chodzi o ubior to jestem biegacz fest , szkoda ,ze ubranie samo nie biega 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie ja sie smieje ze niektorzy zaczyanaja uprawianie jakiegos sportu od kupna markowych rzeczy  Tak samo jak widze u siebei na kortach ludzi co graja babolatami nadala czy roddicka a nie potrafia 3 razy z rzedu przebic prostej pilki w kort  Ta firma moze i dobra ale droga w ch#@!  Za spodnie zaplacisz tyle co za caly komplet bielizny firmy która poleca Gaske  PEwnie razem z tymi gaciami i bluza wydales ladnie ponad 3 stówki  Oby to Ci sie przelozylo na wyniki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry nie Gaske polecał tylko Radek89 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no wlasnie ja sie smieje ze niektorzy zaczyanaja uprawianie jakiegos sportu od kupna markowych rzeczy  Tak samo jak widze u siebei na kortach ludzi co graja babolatami nadala czy roddicka a nie potrafia 3 razy z rzedu przebic prostej pilki w kort  Ta firma moze i dobra ale droga w ch#@!  Za spodnie zaplacisz tyle co za caly komplet bielizny firmy która poleca Gaske  PEwnie razem z tymi gaciami i bluza wydales ladnie ponad 3 stówki  Oby to Ci sie przelozylo na wyniki  nawet ponad 4  plus prawie drugie tyle za buty kupione w sierpniu ,ale przeciez na forum kazdy jest na letkim plusie (albo i lepiej) wiec cenami nie ma sie co przejmowac  A tak na powaznie mam taki glupi nawyk ,ze jak chce cos kupic to patrze na najdrozsze produkty i te biore bo uznaje ,ze za jakosc trzeba placic - kiedys ktos mnie pewnie niezle przez to wydyma  . Czytalem pewna anegdotke o pewnym banonawym gosciu co podjchal do warsztatu bo cos tam mu sie w wozie zepsulo i przy okazji zapytal mechanika czy pompuja opony azotem - "bo to komfort , bezpieczenstwo" itp. - mechanik odpowiedzial ,ze samym azotem niekonicznie ,ale moze zaproponowac specjalna mieszanke 70% azotu,21 %tlenu i dodatki gazow szalachetnych... i napompowal mu tym opony - za 100zl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wiem jak w tenisie ale przy bieganiu oplaca sie kupic specjalnie do tego przeznaczony ciuch czy buty. w bawelnianej odziezy nie wybralbym sie przy temperaturach ponizej zera na trening, bo nie odparowany pot zamarza a bieganie z kilogramem lodu na brzuchu do przyjemnych nie nalezy. z kolei jak jest cieplej to i tak grozi bolesnymi otarciami.
dodatkowo zaoszczedzisz na praniu, bo taka odziez wrzucasz wieczorem w miske dodajesz troche mydla czy proszku, machniesz trzy razy, przepluczesz, wycisniesz, powiesisz na krzesle i rano masz czysta i pachnaca gotowa do uzycia.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jest tak jak mówi McKracken.
Mam 3 rashe z tej firmy i przeciwienstwie do np pimpowanego PitBulla nie mechaci sie po zetknieciu z czymkolwiek. Tanio nie jest, ale czasem mozna cos znalezc w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To tylko u nas jest wysoka półka cenowa (i na Ukrainie  ). Na zachodzie to kazdego na to stać. Ja widzialem juz i specjalistyczne ciuchy na zasadzie gora i doł za prawie 1k, wiec przy tym co wrzuciliscie i tak sie chowa ;p Ja mam dół getry z tchibo za 65zl i też uważam, ze dobry zakup zrobiłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale mi ogolnei nie chodzi o cene bo np. sam w tensia gram rakietą bobolata pure drive roddicka za 6 stówek ale jesli chodzi o tenis i rakiet to jesli sie przekroczy pewien poziom zaawansowania to widac ogromną roznice w odbijaniu pilki sztumikiem z centrum handlowego za 100 zl a profesjonalna rakietą. Wydaje mi sie natomiast ze jesli chodzi o bieganie i odziez termoaktywną to nie moze ona miec az tak dluzego wplywu na wyniki czy nawet na sam komfort biegania bo zarówno w tym komplecie za 70 zl a tym za 400 meza roznica nie bedzie odczuwalna. Jesli sie myle to niech ktos mi to napisze dlaczego a wtedy sam wydam wiecej kasy jesli beda to jakies konkretne argumenty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a wlasnie: wszystkiego najlepszego Lupus 
|
|