|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ma ktoś te ruchome bieżnie, warto w góle w to inwestować?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
"http://zapisz.net/view.php?filename=581_2012_11_03_13.34.21.jpg" niezla polewke mialem jak zobaczylem to zdjecie , wygladasz jaj pajac  - ja mam podobnie jak zaloze te spodnie i bluze  a tak wogole to tez bede musial kupic jakas czapke i rekawiczkii moze ten szalik skoro da sie go rozciagnac na twarz wqiec caly komplet wyjdzie mi 3 razy droznej niz u Ciebie  ale moze bedfzie motywcaja do biegania dzis wstalem wczesniej niz zwykle ( o 9) tylko po to aby pobiegac  mam nadzieje ,ze to stanie sie moim rytualem niedanow sobie endomodo sciagnalem na telefon , moze niedlugo do grupy mecz.pl dolacza jak sie troche poprawie z bieganiem
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kup rasha ze stójką, nie będziesz musiał używać chusty.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kup rasha ze stójką, nie będziesz musiał używać chusty. ja juz wczesniej kupilem spodnie i bluze - bluza ma taki wysoki kolnierz na szyje ,ale na usta,nos tego nie naciagna a w zimie pewnie sie to przyda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygladasz jaj pajac  dzieki  w takim razie u mnie lasy i parki az sie roją od takich jak to mówisz "pajaców" Ja tez poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony do obcislych rzeczy ale mam wyjebane co ktos sobie o mnie pomysli, wazne zebym mogl trenowac bo juz nie wyrabialem z zimna. A w taką pogode biegajac w krotkich spdenkach temperatura miesni jest niska i wtedy latwiej o kotuzje, tak samo jest ze stawami, ktore zle znosza zimno. Jedynie mialem obawy ze zle sie bede w tym czul ale powiem szczerze ze nie czuje w ogole tego ze te spodnie sa tak obcisle itp.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kup rasha ze stójką, nie będziesz musiał używać chusty. ja juz wczesniej kupilem spodnie i bluze - bluza ma taki wysoki kolnierz na szyje ,ale na usta,nos tego nie naciagna a w zimie pewnie sie to przyda A to juz wiem, ktora masz  [ Linked Image] Też tego szukalem, ale w granacie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tez polecam, mialem identyczne tylko w innym kolorze - daly rade jakies 1000-1200km, potem juz nie czulem w ogole amortyzacji a musialem juz biegac glownie po asfalcie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wygladasz jaj pajac  dzieki  w takim razie u mnie lasy i parki az sie roją od takich jak to mówisz "pajaców" Ja tez poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony do obcislych rzeczy ale mam wyjebane co ktos sobie o mnie pomysli, wazne zebym mogl trenowac bo juz nie wyrabialem z zimna. A w taką pogode biegajac w krotkich spdenkach temperatura miesni jest niska i wtedy latwiej o kotuzje, tak samo jest ze stawami, ktore zle znosza zimno. Jedynie mialem obawy ze zle sie bede w tym czul ale powiem szczerze ze nie czuje w ogole tego ze te spodnie sa tak obcisle itp. najbardziej mnie rozjebala twarz opatulona w szaliki i czpaki - wygladasz jak taki pseudogangster  ja naraze biegam w samej bluzie a spodnie mam zwykle dresowe , przyjdzie zima to bede pewnie zakladal i te getry ,ale mimo wszystko na nie pojdadresy bo getry tak mi tylek obciskaja ,ze patrzac na sam tylek mozna pomyslec ,ze dobra dupa ze mnie  jeszcze sie jakis zbok doczlapie podczas biegania  p.s. lupus mam cos takiego ,ale bez kaptura , tylko z samym kolnierzem na szyje p.s.2 po ch.j kierowac sie kolorem w wyborze ubran do cwiczen ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najbardziej mnie rozjebala twarz opatulona w szaliki i czpaki - wygladasz jak taki pseudogangster  spoko, wazne ze w takim stroju jest mi cieplo i moge sobie spokojnie smigac nie wkurwiajac sie na warunki atmosferyczne  mnie natomiast rozpeirdala fakt, ze ktos wydaje na stroj prawie tysiaka a nie moze dychy w godzine przebiec  to jest dopiero zboczenie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No to masz ze stójką. Tak jak ja.
Fity i Loose też mam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
najbardziej mnie rozjebala twarz opatulona w szaliki i czpaki - wygladasz jak taki pseudogangster  spoko, wazne ze w takim stroju jest mi cieplo i moge sobie spokojnie smigac nie wkurwiajac sie na warunki atmosferyczne  mnie natomiast rozpeirdala fakt, ze ktos wydaje na stroj prawie tysiaka a nie moze dychy w godzine przebiec  to jest dopiero zboczenie  wiadomo , mnie mimo tej bluzy przeziebienie dopadlo wiec szalik tez zakupie nawet jak mam wygladac jak kretyn  (kurwa zreszta i bez tego tak wygladam ) a jesli tekst o 10km byl kierowany do mnie to musze powiedziec ,ze jeszcze nigdy nie probwalem biegacna 10...pewnie dlatego ,ze juz po kilku km zdycham  ...ale do konca roku przebiegne 10 w godzine 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zacznij dostarczac odpowiedni witaiminy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[wiadomo , mnie mimo tej bluzy przeziebienie dopadlo wiec szalik tez zakupie (...) szalik nie jest potrzebny, musisz sie raczej stopniowo przystosowac do warunkow - na poczatek krotsze (czasowo) biegi, ktore stopniowo wydluzasz + witaminy i nie bedzie zadnych przeziebien
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie co do szalików itp. to bardzo dobrym pomysłem jest zaopatrzeć się w szalik tzw. kominowy [ Linked Image] wkłada się to coś przez głowę, szerokość regulowana, ogólnie bardzo dobra rzecz,tutaj Tevez ma taką krótszą wersję, z kolei u mnie da się to podciągnąć pod nos praktycznie. Po każdym treningu razem z resztą rzeczy wrzucam do pralki i nie ma problemu z wysychaniem. Polecam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Startuje ktos jeszcze w tym roku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja  np. za tydzien w goleniowie na 10 km 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedzie under 40 min?  przyjmuje zaklady kursy po 1,8 na under i over bo na wynik moze sie zlocyc wiele czyninikow, a niektore moga byc niezalezne ode mnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|