|
|
addict
|
|
addict
4 lutego dostalem odpowiedz na maila wyslanego do supp ang. 11 stycznia. za zwloke przeprosili 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A by ich szlag. Zleciłem dziś wypłatę i mam podobny komunikat o zablokowaniu konta. Co oni odp.... Napiszę do angielskiego supp zobaczę czy odpiszą
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
A by ich szlag. Zleciłem dziś wypłatę i mam podobny komunikat o zablokowaniu konta. Co oni odp.... Napiszę do angielskiego supp zobaczę czy odpiszą najwczesniej w marcu odpisza ze maja opoznienia i aby czekac do kwietnia na wyplate ja czekam na maila bo wyslalem do angielskiej obslugi klienta juz ponad 3 tygodnie szkoda bo kiedys byli mcdonaldem wsrod bukow, ale ich czas powoli sie konczy co widac po ofercie live
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No nic napisałem do naszych i do angoli, zobaczymy kto odpowie szybciej. Dam znać jak sprawa ruszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwne, innym normalnie wyplacaja, innym nie - chuj wie od czego to zalezy Wyplacalni sa bankowo, to potezna firma, ale te lekcewazenie klienta wkurwia, trzeba czekac az wreszcie to ogarna i wtedy na spokojnie wyplacac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisze większość,że to dziady. Długo wypłacają, support kiepski. A ludzie dalej tam grają, jakby to był jedyny buk w sieci. Nie miejcie teraz do nikogo pretensji. Obyście szybko odzyskali swoje pieniądze, ale czy nie lepiej w buku typu pinnacle czy bet365?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilka lat temu zablokowali mi konto, bo wykrzystałem ich pomyłkę i szybko wypłaciłem, ludzie z bwin odjeli mi wygraną i miałem debet na koncie. Wczoraj założyłem tam ponownie konto, na takie same dane jak kilka lat temu. Jak do tej pory nikt się nie przyczepił. Przysłali nawet oferte bonusową. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Nie chcę, żeby po wpłacie zablokowali mi konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilka lat temu zablokowali mi konto, bo wykrzystałem ich pomyłkę i szybko wypłaciłem, ludzie z bwin odjeli mi wygraną i miałem debet na koncie. Wczoraj założyłem tam ponownie konto, na takie same dane jak kilka lat temu. Jak do tej pory nikt się nie przyczepił. Przysłali nawet oferte bonusową. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Nie chcę, żeby po wpłacie zablokowali mi konto. Podwójna dawka emocji, czy typ wejdzie i czy wypłacą. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Sytuacja podobna do mojej. Ja też zakladałem nowe konto (ok. 3 lata temu), bo stare mi zablokowali za granie wałków. Tyle, że nowe otwierałem w porozumieniu z nimi, powiedzieli mi co i jak zrobić, stare konto sami skasowali całkowicie i pozwolili otworzyć nowe na te same dane i tu problemu nie było. Tylko teraz mam jak wielu tu jakiś numer i nagle mam informacje o tymczasowym zablokowaniu konta. Zleciłem wypłatę w miarę normalną 100€. Kilkanaście razy przeszło bez problemu, a tu nagle blok. Tyle, że z tego co czytam to po nowym roku wielu ma te problemy. Jakaś nowa polityka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja dostałem ofertę bonusa URODZINOWEGO. Gdy chciałem dziś złożyć wymagany depozyt dostałem informację, że dopóki nie porozmawiam z suportem nie mogę nic wpłacić.
Co oni kombinują?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Odpisali na piątkowy mój meil i poprosili o screen z konta moneybookers.... tyle lat w ten sposób wpłacam i wypłacam, a oni nagle weryfikacja  Teraz ciekawe ile im weryfikacja zajmie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kiedy dokonałem wypłaty ? ja w srode i cisza, nawet w hitorii nie mam nic oznaczone czy oczekuje czy cokolwiek, puste pole......
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Spoko dostalem odpowiedz 6 lutego, na moj mail (po angielsku) w sprawie blokady konta przy wyplacie, ktory wyslalem do nich 13 stycznia. Niezle jaja:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie zastanawia dlaczego ludzie grają w takim bwin to chyba firma z najwiekszą iloscia negatywnych wpisow na tym forum wsrod najpopularniejszych bukmacherow ja nigdy tam nie zagram bo wiem ze pewnie jak bym wygrał sporo to musiał bym z nimi sie o tą wygraną wykłucać
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oto przykład jak obecnie traktuje Bwin graczy z Polski: Otrzymałem ofertę bonusu 10 euro w Bwin pod następującymi warunkami: - wpłacę 30 euro przez system Neteller - będę jednym z tysiąca pierwszych osób, którzy wpłacą w ten sposób te 30 euro przez Neteller - będę miał szczęście w losowaniu, które przeprowadzi Bwin spośród tysiąca pierwszych osób, które wpłacą 30 euro przez Neteller. Śmiechu warte. Szkoda, że jeszcze nie dodali warunku, że np. trzeba jeszcze dla nich zatańczyć i zaśpiewać, żeby dostać te 10 euro.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam mały bonus do wyrobienia w bwin, dawno nie grałem, jaki jest minimalny kurs , aby mi zaliczyło do obrotu ??? Kiedys było 1,80 , a teraz ?? Proszę o pomoc, nie chcę pisać na razie do supportu, a wiadomość może się przydać pozostałym. z góry , dzięki. PS wreszcie mam sprawny komp,zobaczymy na jak długu staruszek pociągnie 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Kiedyś to do obrotu normalnie zaliczało mi @1,01 a ostatnio jak wyrabiałem bonus to musiałem mieć @1,70
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to widze, ze teraz przyszla pora na mnie  Jak odzyskac kase? Mialem tam z 50 eur...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
komunikat przy logowaniu : Logowanie nie powiodło się, prosimy spróbować ponownie. To jest rownoznaczne z zablokowaniem? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
też tak mam - może mają jakiś problem techniczny
|
|