Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 19 1 2 3 4 5 18 19
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Włącz sobie transmisję z golfa. Już lepiej patrzeć jak farba schnie.

Ale Amerykanin by siedział i się ekscytował...

Bonus: Unibet
aka Schranzer
aka Schranzer
Originally Posted by gerwazy
tenis,tu rzeczywiscie trafiłeś,dla większosci nie ma nic nudniejszego
Na pewno więcej osób interesuje się biegami laugh

G
old hand
old hand
G Offline
Originally Posted by Rusty
Originally Posted by gerwazy
tenis,tu rzeczywiscie trafiłeś,dla większosci nie ma nic nudniejszego
Na pewno więcej osób interesuje się biegami laugh

tego nie napisałem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Włącz sobie transmisję z golfa. Już lepiej patrzeć jak farba schnie.

Ale Amerykanin by siedział i się ekscytował...

Golfa się bardzo dobrze ogląda tongue
F1, to są nuudyy.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Wkurza mnie to, że nie będzie transmisji w TVP1 ani Manchester-Real ani Barcelona-Milan mad

C
C Offline
Witam w klubie. U mnie nie dość, że inna sieć kupiła prawa i nie mam tego w domu, to jeszcze wszystkie puby są już zamknięte o 3:45 rano w ciągu tygodnia.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
[Linked Image] Kebab z kartką mnie wkurza !

GRILL MASTER
GRILL MASTER
mnie wkurza brak obiektywizmu kibiców MU i zapewne też Barcelony

nie przeczę, że Manchester był dzisiaj lepszy, nie chcę tego oceniać

czerwona kartka natomiast na pewno nie jest błędem, trzeba być jakimś fanatykiem twierdząc, że jest to "ogromny błąd sędziego", ogromny błąd to zrobił bramkowy w meczu Wisły Kraków, tutaj nie byłoby może wielkim błędem pokazanie żółtej kartki, ale nikt mi nie wmówi, że to nie było na czerwoną, TROCHĘ OBIEKTYWIZMU

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ArtekPotito

czerwona kartka natomiast na pewno nie jest błędem, trzeba być jakimś fanatykiem twierdząc, że jest to "ogromny błąd sędziego", ogromny błąd to zrobił bramkowy w meczu Wisły Kraków, tutaj nie byłoby może wielkim błędem pokazanie żółtej kartki, ale nikt mi nie wmówi, że to nie było na czerwoną, TROCHĘ OBIEKTYWIZMU
co prawda blizej mi do Mu, bo ja kibic Barcy, z 2 strony, mialem awans Realu, ta kartka duzo zmienila, ale wszystko napisales dobrze, mogl dac ale nie musial tongue a ten bramkowy z meczu Wisly to zabral mi troche hajsu tam to byl szok laugh

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by ArtekPotito

dla mnie, po obejrzeniu kilku powtórek, faul jest. Ale to jest faul na żółtą max ! Ale, że akurat ten arbiter kartki czerwone pokazuje w zasadzie jak mu się podoba, to jest już inna sprawa. i to tyle w temacie stop

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
TOM, może dlatego, że nie grałeś nigdy w piłkę (nie liczę gry na orlikach czy na podwórku) i dlatego oceniasz to na żółtą.

Myślę,że sporo sędziów pokazałoby czerwoną kartę, ja sam nie chcę oceniać jak powinien się zachować, ale.. to nie jest tylko i wyłącznie wina sędziego głównego. Spójrz,że przed pokazaniem kartki, konsultował się z bocznym i technicznym. To oni mu podpowiedzieli z różnych perspektyw jak to wyglądało i pokazał czerwoną. Groźnie wszedł, zupełnie niepotrzebnie.. gdyby schował nogę to ok, a tak.. wszedł prostą girą.

50/50 smile

B
journeyman
journeyman
B Offline

Wszystko zgodne z przepisami?

"Użycie nieproporcjonalnej siły ma miejsce wtedy, kiedy zawodnik swój atak wykonuje z dużą siłą, rażąco wykraczając poza granice normalnej gry, narażając tym samym przeciwnika na niebezpieczeństwo odniesienia kontuzji. Zawodnik używający nieproporcjonalnej siły, musi być wykluczony z gry."

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by Pindol
TOM, może dlatego, że nie grałeś nigdy w piłkę (nie liczę gry na orlikach czy na podwórku) i dlatego oceniasz to na żółtą.

Myślę,że sporo sędziów pokazałoby czerwoną kartę, ja sam nie chcę oceniać jak powinien się zachować, ale.. to nie jest tylko i wyłącznie wina sędziego głównego. Spójrz,że przed pokazaniem kartki, konsultował się z bocznym i technicznym. To oni mu podpowiedzieli z różnych perspektyw jak to wyglądało i pokazał czerwoną. Groźnie wszedł, zupełnie niepotrzebnie.. gdyby schował nogę to ok, a tak.. wszedł prostą girą.

50/50 smile
Mógłbym napisać teraz, że kompletnie go nie widział bo głowę miał odwróconą od niego, więc tak rzecz ujmując - wyszedł faul ale bez premedytacji....ale mi jako kibicowi MU jest teraz niezręcznie komentować tongue Cóż stało się, ale to nei zmienia faktu że PAN TUREK MNIE WKURZA smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Oglądam właśnie powtórkę tego meczu i ewidentna ręka Rafaela (karny i żółta/czerwona) po główce Higuaina, więc naprawdę nie wiem po co te mocne słowa na sędziego, że skrzywdził (wręcz wyrzucił z LM) MU confused

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by TOM182
[Linked Image] Kebab z kartką mnie wkurza !
w niedzielę Webb sędziuje MU-Chelsea.I wówczas kontrowersji nie będzie w przypadku reda dla CFC.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Pindol
[Linked Image from fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net] Oglądam właśnie powtórkę tego meczu i ewidentna ręka Rafaela (karny i żółta/czerwona) po główce Higuaina, więc naprawdę nie wiem po co te mocne słowa na sędziego, że skrzywdził (wręcz wyrzucił z LM) MU confused

C
C Offline
dla mnie, po obejrzeniu kilku powtórek, faul jest. Ale to jest faul na żółtą max ! Ale, że akurat ten arbiter kartki czerwone pokazuje w zasadzie jak mu się podoba, to jest już inna sprawa. i to tyle w temacie stop

Po to tam był by reanimować tego trupa co już w lidze nie ma szans na nic, a tak przynajmniej w europejskich pucharach udało się przepchać dalej klub "Uefa Madryt". A z nimi nie miałby szans nawet zespół 11 agentów z Matrixa.

Tak a propos to dobry cytat dziś widziałem: "Piłkarski sędzia z Turcji to jak katolicki papież z Arabii Saudyjskiej!" grin

wieczny student
wieczny student
Sędzia mógł dać czerwoną. Co prawda było to trochę inne wejście niż w wyżej zamieszczonych filmikach, ale jednak też niebezpieczne.
Sytuacji z ręką nie widziałem podczas meczu, bo mój stream "lekko" przycinał więc ciężko powiedzieć. Ma ktoś filmik z tą akcją?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Conrad

Po to tam był by reanimować tego trupa co już w lidze nie ma szans na nic, a tak przynajmniej w europejskich pucharach udało się przepchać dalej klub "Uefa Madryt". A z nimi nie miałby szans nawet zespół 11 agentów z Matrixa.

Tak a propos to dobry cytat dziś widziałem: "Piłkarski sędzia z Turcji to jak katolicki papież z Arabii Saudyjskiej!" grin

Real, który co chwilę dostawał jakieś czerwone kartki (mniej lub bardziej słuszne) dostaje prezent od Naniego i potrafi to wykorzystać jest be i fu, ale to że sędzia nie daje czerwonej kartki Rafaelowi i karnego Realowi to już o tym nie wspomnisz?

Przykre są te żale,że sędzia skrzywdził. Nikt też nawet NIE WSPOMNI SŁOWEM (sick!!), że taka sytuacja miała miejsce smirk

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by podstawek
Sędzia mógł dać czerwoną. Co prawda było to trochę inne wejście niż w wyżej zamieszczonych filmikach, ale jednak też niebezpieczne.
Sytuacji z ręką nie widziałem podczas meczu, bo mój stream "lekko" przycinał więc ciężko powiedzieć. Ma ktoś filmik z tą akcją?

tutaj jedynie zdjęcie z tą ręką

Strona 3 z 19 1 2 3 4 5 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, JelineK, Sensei, $-man, aker, burbon, alfa), 1,733 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,041
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025