|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawe, dlaczego przedłużyli teraz promo od pierwszego depozytu tylko o 2 tygodnie. Zawsze z tego co pamiętam przedłużali o 3 miesiące. Może będą kończyć z bonusem rejestracyjnym? Moim zadaniem właśnie tak będzie. Firmy zaczną stopniowo rezygnować z bonusów rejestracyjnych. Jednocześnie nastąpi powrót do grania w naziemnych punktach. Gra w internecie staje się zbyt profesjonalna. Kiedyś to była rozrywka, teraz firmy są ogrywane. Wrócą do amatorów grających w punktach naziemnych. zabawne jest to co piszesz, jaka profesjonalna ? skoro większośc także z tego forum to zwykli wtapiacze, tych co wygrywają jest niewielu, przecież w teorii bukmacher zawsze ma przewagę nad graczem(ta przewaga to marża), prosta matematyka, co by się nie działo bukmacher zawsze będzie zarabiał. Wtapiacze są większością. To fakt. Ja rozmawiam tylko z profesjonalistami. To fakt. Nie odkryłaś Ameryki. To fakt.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
normalnie nie pisze na forum tak czesto mimo iz mam z nim stycznosc mozna powiedziec dzien w dzien od 2002r....ale mam ostatnio salwe smiechu z roznymi bukami w jednym momencie. mialem zagrane under 16.5 gema w meczu Barthel
skoczylo 6-2 4-3 i krecz i co....zaklad jako przegrany.
w zyciu bym nie pomyslal ze przy tym wyniku opcja przegrana moze wejsc w rachube..(zwrot lub wygrana chyba jest tu jedyna realna rzecza)
okazuje sie z dupy regulamin Marcin R W przypadku wycofania, dyskwalifikacji lub zmiany nawierzchni w trakcie meczu, zakłady będą nieważne, chyba że nie jest możliwe, abu set i/lub mecz został został dokończony w naturalny sposób bez bezwarunkowego określenia wyniku tego rynku.
Np. (1) Set został przerwany na 4-4: zakłady na Powyżej/Poniżej 9,5 gemów lub mniej w secie zostaną rozliczone odpowiednio jako wygrane/przegrane, ponieważ w meczu rozegranych byłoby co najmniej 10 gemów; zakłady na Powyżej/Poniżej 10,5 gemów lub więcej, zostaną anulowane.
ktory jak czytam to jakby na poczekaniu zostal ustalony... generalnie lapy opadaja ze mozna miec zakald nie przegrany a mozna go przegrac!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W przypadku wycofania, dyskwalifikacji lub zmiany nawierzchni w trakcie meczu, zakłady będą nieważne, chyba że nie jest możliwe, abu set i/lub mecz został został dokończony w naturalny sposób bez bezwarunkowego określenia wyniku tego rynku. Bardzo długie zdanie będące w sprzeczności z samym sobą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wprowadziliśmy ważne zmiany dotyczące zasad hokeja na lodzie.
Z dniem 24.07.2013, następująca zasada będzie miała zastosowanie w przypadku zakładów hokeja na lodzie, postawionych na rozgrywki ligowe lub turnieje, z wyjątkiem meczów określonych jako klubowe lub międzynarodowe mecze towarzyskie:
Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karne, chyba że podano inaczej.
Klubowe i międzynarodowe mecze towarzyskie nie zawierają dogrywki/rzutów karnych, chyba że podano inaczej.
Powyższa zmiana w zasadach nie ma wpływu na zakłady na NHL, NCAAH i AHL.
Szczegółowe informacje dostępne są na zakładce Zasady - Sporty.
Serdecznie pozdrawiamy, Zespół bet365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos jakis sposob na unikniecie limitow  stawki jakie poniekad mnie obchodza 500-2k zaklad, zawsze po kilku h limituja, nowy sprzet nie pomaga  ma ktos jakies pomysly? kupuj używane konta, najlepiej takie kilkuletnie na minusie (a prawie każdy z amatorów jest pod kreską w długim okresie...). Do tego nowy sprzęt + nowe IP i do miesiąca idzie pociągnąć. korver gdzie szukasz potencjalnych dawcow daj znac na pw
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do tego nowy sprzęt + nowe IP i do miesiąca idzie pociągnąć. A to po co ? sprzet z wyjątkiem karty sieciowej nie ma tu absoluntie nic do rzeczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bonusy rzucili. Ale niesprawiedliwe, ja mam tylko 25 % a moje dwa chomiki dostały 100 % ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O to chodzi ! "Panie prezesie, dlaczego Kowalski na tym samym stanowisku zarabia więcej ode mnie ? A faktycznie, już piszę dla pana wniosek o podwyżkę. Nie, mnie tam starcza, panie prezesie - jemu zabrać !"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos jakis sposob na unikniecie limitow  stawki jakie poniekad mnie obchodza 500-2k zaklad, zawsze po kilku h limituja, nowy sprzet nie pomaga  ma ktos jakies pomysly? kupuj używane konta, najlepiej takie kilkuletnie na minusie (a prawie każdy z amatorów jest pod kreską w długim okresie...). Do tego nowy sprzęt + nowe IP i do miesiąca idzie pociągnąć. korver gdzie szukasz potencjalnych dawcow daj znac na pw ja bym za sposob na unikniecie limitow mogl zaplacic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwa bonusy z jednego kompa chyba nie przejdzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwa bonusy z jednego kompa chyba nie przejdzie? zmienne ip + ccleaner na bonusy starcza, nie to postaw nowego windowsa , tez daje rade 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
dwa bonusy z jednego kompa chyba nie przejdzie? Chodzi Ci o bonus dla nowych (200zł)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie, te co teraz wysyłali. Kumpel nie korzysta, a ja chętnie bym przygarnął 
|
|
|
|
|
|
|
Można jakoś zrobić tak, żeby mi nie przysyłali na mój adres informacji o promocjach itp.?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mielisce kiedys przy wyplacie,z e skontaktuja sie z wami w celu ustalenie sposobu wyplaty (wplacalem dwoma roznymi sposobami) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dają jeszcze te bonusy lojalnościowe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz odpowiedni obrót to dają, jakieś 20zł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dają jeszcze te bonusy lojalnościowe? dzisiaj nic nie dostałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz odpowiedni obrót to dają, jakieś 20zł  ja co jakis czas dostaje 200
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz odpowiedni obrót to dają, jakieś 20zł  odpowiedni tzn ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|