Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 29 1 2 6 7 8 9 10 28 29
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ktoś mi wyjaśni czemu ludzie [ew. gimbaza i wszelkie jej póżniejsze odłamy umysłowe] się tak jarają Fight Clubem ?

Obejrzałem ostatnio i jakoś nijak mnie nie "porwało".

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Też mnie zdziwiło jak ten film takie oceny zbiera.

Mocny szit. smile

aka Schranzer
aka Schranzer
Originally Posted by Ludwiczek
Ktoś mi wyjaśni czemu ludzie [ew. gimbaza i wszelkie jej póżniejsze odłamy umysłowe] się tak jarają Fight Clubem ?

Obejrzałem ostatnio i jakoś nijak mnie nie "porwało".
Gimbaza? Film z 1999... kwestia gustu, ale ocena 8,8 nie wzięła się z kosmosu. Nie podoba ci się film, wystaw 2, ale to co napisałeś wyżej świadczy tylko o twojej ignorancji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
do takich filmow trzeba dorosnac.

aka Schranzer
aka Schranzer
Originally Posted by kazow
a nowa seria homeland sie podoba? Carrie jak zwykle na maxa z choroba psychiczna
Totalnie zapomniałem o tym serialu, ale to chyba dlatego, że 2 seria mi się już tak nie podobała. Mogli to skończyć w 2 seriach i byłby serial cud, miód i malina. Postać Carrie imo bardzo dobra, czego nie mogę powiedzieć o Brodym. Będzie trzeba zgrać i zobaczyć co tam scenarzyści nawywijali.

-
veteran
veteran
Propo tego, co kogo jara, a co nie smile
Pamiętam, jak kiedyś szedłem ze swoim współlokatorem ze stancji popykać w piłę do jego znajomych. W czasie przechadzki jakoś zeszło na tematy filmowe i jarałem się Pulp Fiction - że kultowy, że Tarantino, że tekstów to na pamięć można się uczyć, itp itd. Mój koleś patrzy się na mnie i mówi, że chyba mnie pojebało, bo to gówno. Co lepsze, dodaje jeszcze, co by nic na ten temat nie mówić przy jego znajomych, bo się będą ze mnie śmiać.Heh, dumam sobie wtedy, kierwa, do kogo to ja idę laugh
Ot, gusta i guściki.

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Rusty
Originally Posted by kazow
a nowa seria homeland sie podoba? Carrie jak zwykle na maxa z choroba psychiczna
Totalnie zapomniałem o tym serialu, ale to chyba dlatego, że 2 seria mi się już tak nie podobała. Mogli to skończyć w 2 seriach i byłby serial cud, miód i malina. Postać Carrie imo bardzo dobra, czego nie mogę powiedzieć o Brodym. Będzie trzeba zgrać i zobaczyć co tam scenarzyści nawywijali.
Druga seria nie była zła, fajnie się skończyło wink
Ostatnio nadrobiłem zaległości, obejrzałem te 5 odcinków i coś w końcu zaczyna się dziać, gdyż początek trzeciego sezonu drętwy. Jestem ciekaw jak to dalej będzie wyglądało.

Dziś wystartowałem z House of Cards. Obejrzałem dwa odcinki, będę pewnie dalej to oglądał bo zapowiada się przyjemnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
House of Cards jak najbardziej polecam. Pozyczki w wbk zdecydowanie mniej wink

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
Originally Posted by -Adrian-
Propo tego, co kogo jara, a co nie smile
Pamiętam, jak kiedyś szedłem ze swoim współlokatorem ze stancji popykać w piłę do jego znajomych. W czasie przechadzki jakoś zeszło na tematy filmowe i jarałem się Pulp Fiction - że kultowy, że Tarantino, że tekstów to na pamięć można się uczyć, itp itd. Mój koleś patrzy się na mnie i mówi, że chyba mnie pojebało, bo to gówno. Co lepsze, dodaje jeszcze, co by nic na ten temat nie mówić przy jego znajomych, bo się będą ze mnie śmiać.Heh, dumam sobie wtedy, kierwa, do kogo to ja idę laugh
Ot, gusta i guściki.
pewnie są, ale w tym wypadku powinieneś zmienić kolegę wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Witam. Mam sprawę do rozwiązania wink Chodzi o film...najprawdopodobniej z początku lat 90-tych. Jedyne co pamiętam to była walka o wodę (coś na zasadzie jak w Mad Max o benzyne)Ludzie z pewnej grupy chodzili w białych ciuchach. Niestety nic więcej nie pamiętam. Czy ktoś może coś kojarzy ? Mało informacji ale tylko tyle pamiętam. Film widziałem właśnie w latach 90. Mam nadzieję, że ktoś "odnajdzie" tytuł smile. Pozdrawiam

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
wodny świat z costnerem?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Roger #17
wodny świat z costnerem?
nie

P
member
member
P Offline
"Tank Girl" z Naomi Watts?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by petelek
"Tank Girl" z Naomi Watts?
Sprawdziłem, również nie. W roli głównej był facet. Jak dobrze pamiętam był obóz broniony właśnie przez ludzi w białych ubraniach. W jednej ze scen w tym obozie powiesili jakiegoś gościa który coś zmajstrował. Wiem, że to nie za dużo informacji. Jakoś mi się ten film przypomniał i chętnie obejrzałbym go ponownie po tylu latach.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Być może ten film był z lat 80. Oglądałem go na kasecie video wink To były czasy gdy można było się wymieniać na giełdach laugh

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Seksmisja Machulskiego! Nie hmm - Chociaż tam również biały w modzie był - A i chłopaki na sucharze i w poszukiwaniu wody i nie tylko non stop z myslami walczyli mad

To moze hmm - Stalowy świt (1987) grin

A jak nie ten: To trzeba bedzie waćpanny "Wodzianki" od Wojewódzkiego sie spytać tongue

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
A tak przy okazji cos w podobnych klimatach "Made In Poland" O-bi, o-ba: Koniec cywilizacji(1984) Nie widziałem trzeba bedzie, bedzie, przy okazji zarzucić na ekran cool

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jakies dobre nowe seriale ktore ruszyly jesienia w USA?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Napo
Seksmisja Machulskiego! Nie hmm - Chociaż tam również biały w modzie był - A i chłopaki na sucharze i w poszukiwaniu wody i nie tylko non stop z myslami walczyli mad

To moze hmm - Stalowy świt (1987) grin

A jak nie ten: To trzeba bedzie waćpanny "Wodzianki" od Wojewódzkiego sie spytać tongue
to również nie ten film frown

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
jeśli ktoś lubi skandynawskie kryminały, nie przeszkadza mu, że każdy odcinek ma formę filmu telewizyjnego i trwa ok. 90 minut, to może obejrzeć serię Arne Dahl

a dla miłośników brytyjskich mini-seriali

"Case Histories" i "The Bletchley Circle"

Strona 8 z 29 1 2 6 7 8 9 10 28 29

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, rymoholik, latajaca_holenderka, Akhu, ElNinho[mmdea], aker, Lukasz111, $-man, burbon, Sensei, betowiec), 2,881 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,400
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025