|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja tam wole w domu popijając piwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam wole w domu popijając piwo  Dokladnie. Czasama pijana hołota jest w stanie zepsuć widowisko:). A to przecież dziś nasza kochana Polska gra o półfinal wielkiej imprezy. Cały świat patrzy na Polakow, mozemy przejść do historii. Polska ognia!!!!!!!Tu rodzi się historia
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Myślałem, że kartki po tym meczu już się kasują. A tu czytam, że jak ktoś dzisiaj druga dostanie to nie gra w półfinale w wypadku awansu. U Nas pięciu z podstawowej jedenastki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? dwójeczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widocznie źle Cię zrozumiałem - kazow - sorry.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? dwójeczka  To tak samo jak Tronku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam wole w domu popijając piwo  Dokladnie. Czasama pijana hołota jest w stanie zepsuć widowisko:). A to przecież dziś nasza kochana Polska gra o półfinal wielkiej imprezy. Cały świat patrzy na Polakow, mozemy przejść do historii. Polska ognia!!!!!!!Tu rodzi się historia Nie wiem czy w Stanach, Azji, Australii, Afryce i tej dolen Ameryce tak bardzo się Euro przejmują. :-))
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? Jeżeli jest to mniej ważny mecz to może być knajpa i tłumy. Tak jak dzisiaj nie wybieram się nigdzie, pełno wymalowanych gęb, mało znających się na futbolu. Zawsze może ktoś mocno wkurwić i po co awantura. Dzisiaj zdecydowanie dwójka.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? Przy meczach Polski, Legii, Lecha w pucharach zdecydowanie w domu  Wkurwia mnie słuchanie ludzi co pojęcie o piłce zaczęli mieć 5 godzin przed meczem zaczęrpnięte z tvn24 ! Dziś jednak przyszły teściu zaprosił na wódeczke i na mecz więc odmówić mi nie wypada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? Przy meczach Polski, Legii, Lecha w pucharach zdecydowanie w domu  Wkurwia mnie słuchanie ludzi co pojęcie o piłce zaczęli mieć 5 godzin przed meczem zaczęrpnięte z tvn24 ! Dziś jednak przyszły teściu zaprosił na wódeczke i na mecz więc odmówić mi nie wypada Otóż to! 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tom, tylko nie przyjdź za wcześnie bo teściuniu wymyśli jeszcze dla ciebie rekreację przed meczem  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrego meczu Panowie! Człowiek na popo do roboty i kicha.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle mi dzisiaj nie pasuje remis w dzisiejszym spotkaniu, sportowo już napisano epopeje o tym meczu.
Portugalia ma już 4 remisu z rzędu, sprawdziłem to co znalazłem i nie znalazłem by mieli 5, po naszej stronie drabinki i Polska i Portugalia miała już remis, Portugalia zarówno z Islandią, Austrią jak i Węgrami nie miała po prostu szczęścia (ten mecz z Wegrami to jak już pisał bitek - był co najmniej "dziwny"), z Chorwatami mecz był mało ofensywny, nie pamiętam czy przed 90 min Chorwaci mieli jakiś celny na bramkę (?) Dokladnie Master, Portugalia miala 4 remisy z rzedu, nasi tez ostatnio remis, dzis wiec albo my albo oni, chociaz bet daje freebeta na ten mecz a jak oni daja freebeta to zazwyczaj konczy sie to remisem i badz tu madry
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
@Fechu 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Mundialeiros, Mundialeiros, już dzisiaj gramy z Portugaleiros! 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? Repre od lat oglądam ze " swoimi " ludzmi , w " swoim " pubie....Ludzie sprawdzeni , zaprawieni w bojach...Jednak inna atmosfera...( Jak laski włosy rwią i paznokcie łamią - bezcenne..  ) Jednak zeby coś wiedzieć z meczu musowo powtórka na drugi dzień w domu....
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Panowie chciałbym Wam przypomnieć, abyście nie zapomnieli o meczu. Dziś o godz. 21 zagra Polska z Portugalią w 1/4 Euro. Stawką jest półfinał dużej imprezy, więc ten mecz jest bardzo ważny dla polskiej kadry Mnie tam siatkówka nie interesuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeszcze jedno pytanie. Jak wolicie przeżyć wazny mecz? Byś w tłumie ludzi, gdzie wszyscy sa glosni, sa emocje, ale jednocześnie nie można skupić sie na detalach i szczególach spotkania? Czy lepiej na spokojnie w domu, patrzac sie na duzy ekran i popijajac piwko? w domu lepiej bo mozna sie skupic, w barze to czesto halas, ludzie chodza zaslaniajac ekran i niektorzy tak naprawde wogole nie sa zainteresowani meczem
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Mnie najlepiej ogląda się wspólnie ze znajomym, z którym śmigamy również na Pogoń. Obydwaj mamy podobne spojrzenie na futbol, podobne poczucie humoru, nie ma spinek , jest dużo śmiechu, a w razie gdyby nie poszło wiem, że ani on mnie ani ja jego nie wkurwię dodatkowo. Większe grono jakoś mi nie pasuje chociaż od wielkiego dzwonu oczywiście można. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|