|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przerazajace ze oni takie krocie zarabiaja.  Co tu się w ogóle odpierdala ja sie pytam?! Co oni trenują na tych swoich treningach do kurwy nędzy, że nie potrafi toto jedno z drugim 3 podań celnych wymienić z takimi tuzami footballu jak Dundalk? Przyszedł "Wiatrak", zagrał 2 dobre mecze i od tego momentu gra, jak parodysta. Langil zagrał 2 dobre mecze i teraz tylko lata, jak popierdolony po boisku, zawsze tam gdzie nie ma piłki. Ten gruby murzyn to od początku do końca jakieś tragiczne nieporozumienie. Kurwa, dać mu szmatę i wiadro i niech korytarze sprząta, bo tylko do tego sie nadaje. Ja jebie, na to się autentycznie nie da patrzeć! Wolałbym na Orliku dzieciaki oglądać, przynajmniej coś ciekawego zawsze się zobaczy, ktoś spróbuje sztuczki, ktoś uderzy z dystansu, a tu chujnia i 3 metry mułu. Nie sądzę, całkiem poważnie, aby była duża różnica gdyby w strojach Legii - Mistrza (kurwa mać!) Polski wybiegli zawodnicy LZS. Przynajmniej są zawsze wybiegani bo to zwykle latające suchary i jakiś "Gucio" co zawsze strzeli bramkę, jak tylko nie chla od tygodnia. No ja pierdolę! Przepraszam za wiadro pomyj i inwektywy, ale wkurw sięga zenitu. Półamatorzy z 20 tygodniowymi kontraktami grają LEPIEJ niż ci parodyści w strojach Legii, bo ci wyglądają, jakby pierwszy raz w piłkę grali nie tylko ze sobą, ale w ogóle. nie sposób sie nie zgodzic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dramat ta Legia, jak jakimś cudem wślizgną się do LM to będzie dobrze jak komuś gola strzelą... jak trafią na Celtic to może 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
przerazajace ze oni takie krocie zarabiaja.  Co tu się w ogóle odpierdala ja sie pytam?! Co oni trenują na tych swoich treningach do kurwy nędzy, że nie potrafi toto jedno z drugim 3 podań celnych wymienić z takimi tuzami footballu jak Dundalk? Przyszedł "Wiatrak", zagrał 2 dobre mecze i od tego momentu gra, jak parodysta. Langil zagrał 2 dobre mecze i teraz tylko lata, jak popierdolony po boisku, zawsze tam gdzie nie ma piłki. Ten gruby murzyn to od początku do końca jakieś tragiczne nieporozumienie. Kurwa, dać mu szmatę i wiadro i niech korytarze sprząta, bo tylko do tego sie nadaje. Ja jebie, na to się autentycznie nie da patrzeć! Wolałbym na Orliku dzieciaki oglądać, przynajmniej coś ciekawego zawsze się zobaczy, ktoś spróbuje sztuczki, ktoś uderzy z dystansu, a tu chujnia i 3 metry mułu. Nie sądzę, całkiem poważnie, aby była duża różnica gdyby w strojach Legii - Mistrza (kurwa mać!) Polski wybiegli zawodnicy LZS. Przynajmniej są zawsze wybiegani bo to zwykle latające suchary i jakiś "Gucio" co zawsze strzeli bramkę, jak tylko nie chla od tygodnia. No ja pierdolę! Przepraszam za wiadro pomyj i inwektywy, ale wkurw sięga zenitu. Półamatorzy z 20 tygodniowymi kontraktami grają LEPIEJ niż ci parodyści w strojach Legii, bo ci wyglądają, jakby pierwszy raz w piłkę grali nie tylko ze sobą, ale w ogóle. Ile postawiłeś, ja się pytam?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj czarny dzień polskiego sportu Fajdek aut Siatkarze aut Reczni - zapewne aut brakuje jeszcze wtopy Legii zobacz wynik Cracovi w hokejowej LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dramat ta Legia, jak jakimś cudem wślizgną się do LM to będzie dobrze jak komuś gola strzelą... będę pewniakami do wtop w LM z handi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z taką grą to Legię mogą co najwyżej z koszyka wiklinowego losować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dramat ta Legia, jak jakimś cudem wślizgną się do LM to będzie dobrze jak komuś gola strzelą... jak trafią na Celtic to może  najpierw piekarze i biznessmeni z Dundalk, dobrze?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
przerazajace ze oni takie krocie zarabiaja.  Co tu się w ogóle odpierdala ja sie pytam?! Co oni trenują na tych swoich treningach do kurwy nędzy, że nie potrafi toto jedno z drugim 3 podań celnych wymienić z takimi tuzami footballu jak Dundalk? Przyszedł "Wiatrak", zagrał 2 dobre mecze i od tego momentu gra, jak parodysta. Langil zagrał 2 dobre mecze i teraz tylko lata, jak popierdolony po boisku, zawsze tam gdzie nie ma piłki. Ten gruby murzyn to od początku do końca jakieś tragiczne nieporozumienie. Kurwa, dać mu szmatę i wiadro i niech korytarze sprząta, bo tylko do tego sie nadaje. Ja jebie, na to się autentycznie nie da patrzeć! Wolałbym na Orliku dzieciaki oglądać, przynajmniej coś ciekawego zawsze się zobaczy, ktoś spróbuje sztuczki, ktoś uderzy z dystansu, a tu chujnia i 3 metry mułu. Nie sądzę, całkiem poważnie, aby była duża różnica gdyby w strojach Legii - Mistrza (kurwa mać!) Polski wybiegli zawodnicy LZS. Przynajmniej są zawsze wybiegani bo to zwykle latające suchary i jakiś "Gucio" co zawsze strzeli bramkę, jak tylko nie chla od tygodnia. No ja pierdolę! Przepraszam za wiadro pomyj i inwektywy, ale wkurw sięga zenitu. Półamatorzy z 20 tygodniowymi kontraktami grają LEPIEJ niż ci parodyści w strojach Legii, bo ci wyglądają, jakby pierwszy raz w piłkę grali nie tylko ze sobą, ale w ogóle. Ile postawiłeś, ja się pytam? Hmm no ale wszystko sie zgadza to co napisal . Ciezko sie oglada 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
masz szanse Iti sie zrehabilitowac, dumałem długo, i taki dubel wymysliłem słowenia w reczna + felek lopinho, co bys powiedzial? Reczna nie wiem, ale Felka po takim kursie gdzie jest dogiem warto grac - Dimitrov ogarnal nieco czambo w ostatnich tygodniach, ale dla mnie to dalej slaby plastus ciastus. Niemniej Lopeza nie lubie ruszac, bo nigdy nie wiem co mu odjebie, ale tu jako doga - warto probowac 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Nie jestem jej fanem i mnie wkurwia ze juz nie prowadzi ,ale please pisz normalnie nazwe zespolu  Dokładnie  The Bhoys to CELTIC pisz sobie chłopie o legi jak chcesz, nie jestem ich fanem, za łepka jedynie posiadałem plakat zeigbo  co do celticu, straciłem do nich szacunek, po tym jak w haniebny sposob przeszli legie, cale szczescie ze maribor ich pozniej ogral, sprawiedliwosci stalo sie zadosc. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przerazajace ze oni takie krocie zarabiaja.  Co tu się w ogóle odpierdala ja sie pytam?! Co oni trenują na tych swoich treningach do kurwy nędzy, że nie potrafi toto jedno z drugim 3 podań celnych wymienić z takimi tuzami footballu jak Dundalk? Przyszedł "Wiatrak", zagrał 2 dobre mecze i od tego momentu gra, jak parodysta. Langil zagrał 2 dobre mecze i teraz tylko lata, jak popierdolony po boisku, zawsze tam gdzie nie ma piłki. Ten gruby murzyn to od początku do końca jakieś tragiczne nieporozumienie. Kurwa, dać mu szmatę i wiadro i niech korytarze sprząta, bo tylko do tego sie nadaje. Ja jebie, na to się autentycznie nie da patrzeć! Wolałbym na Orliku dzieciaki oglądać, przynajmniej coś ciekawego zawsze się zobaczy, ktoś spróbuje sztuczki, ktoś uderzy z dystansu, a tu chujnia i 3 metry mułu. Nie sądzę, całkiem poważnie, aby była duża różnica gdyby w strojach Legii - Mistrza (kurwa mać!) Polski wybiegli zawodnicy LZS. Przynajmniej są zawsze wybiegani bo to zwykle latające suchary i jakiś "Gucio" co zawsze strzeli bramkę, jak tylko nie chla od tygodnia. No ja pierdolę! Przepraszam za wiadro pomyj i inwektywy, ale wkurw sięga zenitu. Półamatorzy z 20 tygodniowymi kontraktami grają LEPIEJ niż ci parodyści w strojach Legii, bo ci wyglądają, jakby pierwszy raz w piłkę grali nie tylko ze sobą, ale w ogóle. Ile postawiłeś, ja się pytam? Nic. Musiałbym być szalony, żeby na nich stawiać po ostatnich 2 meczach... Ale tego się nie spodziewałem, że będe z niedowierzaniem patrzył na grę rodem ze szkoły specjalnej dla ciężko upośledzonych. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
masz szanse Iti sie zrehabilitowac, dumałem długo, i taki dubel wymysliłem słowenia w reczna + felek lopinho, co bys powiedzial? Reczna nie wiem, ale Felka po takim kursie gdzie jest dogiem warto grac - Dimitrov ogarnal nieco czambo w ostatnich tygodniach, ale dla mnie to dalej slaby plastus ciastus. Niemniej Lopeza nie lubie ruszac, bo nigdy nie wiem co mu odjebie, ale tu jako doga - warto probowac  ok, chyba sproboje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj czarny dzień polskiego sportu Fajdek aut Siatkarze aut Reczni - zapewne aut brakuje jeszcze wtopy Legii zobacz wynik Cracovi w hokejowej LM  Cracovii nie liczę bo to było oczywiste że wtopią ale taki kurna Fajdek to już niespodzianka czułem że chłop złota nie zrobi ale żeby przez eliminacje nie przejść to już jest lekka przesada zapewne zwali że się nie wyspał
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
przerazajace ze oni takie krocie zarabiaja.  Co tu się w ogóle odpierdala ja sie pytam?! Co oni trenują na tych swoich treningach do kurwy nędzy, że nie potrafi toto jedno z drugim 3 podań celnych wymienić z takimi tuzami footballu jak Dundalk? Przyszedł "Wiatrak", zagrał 2 dobre mecze i od tego momentu gra, jak parodysta. Langil zagrał 2 dobre mecze i teraz tylko lata, jak popierdolony po boisku, zawsze tam gdzie nie ma piłki. Ten gruby murzyn to od początku do końca jakieś tragiczne nieporozumienie. Kurwa, dać mu szmatę i wiadro i niech korytarze sprząta, bo tylko do tego sie nadaje. Ja jebie, na to się autentycznie nie da patrzeć! Wolałbym na Orliku dzieciaki oglądać, przynajmniej coś ciekawego zawsze się zobaczy, ktoś spróbuje sztuczki, ktoś uderzy z dystansu, a tu chujnia i 3 metry mułu. Nie sądzę, całkiem poważnie, aby była duża różnica gdyby w strojach Legii - Mistrza (kurwa mać!) Polski wybiegli zawodnicy LZS. Przynajmniej są zawsze wybiegani bo to zwykle latające suchary i jakiś "Gucio" co zawsze strzeli bramkę, jak tylko nie chla od tygodnia. No ja pierdolę! Przepraszam za wiadro pomyj i inwektywy, ale wkurw sięga zenitu. Półamatorzy z 20 tygodniowymi kontraktami grają LEPIEJ niż ci parodyści w strojach Legii, bo ci wyglądają, jakby pierwszy raz w piłkę grali nie tylko ze sobą, ale w ogóle. Ile postawiłeś, ja się pytam? Hmm no ale wszystko sie zgadza to co napisal . Ciezko sie oglada  Oprócz tego wiatraka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj czarny dzień polskiego sportu Fajdek aut Siatkarze aut Reczni - zapewne aut brakuje jeszcze wtopy Legii zobacz wynik Cracovi w hokejowej LM  Cracovii nie liczę bo to było oczywiste że wtopią ale taki kurna Fajdek to już niespodzianka czułem że chłop złota nie zrobi ale żeby przez eliminacje nie przejść to już jest lekka przesada zapewne zwali że się nie wyspał a TVP pieją od 3 dni ze 10 miejsce to tez jest sukces. Nie mam pytan 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nie jestem jej fanem i mnie wkurwia ze juz nie prowadzi ,ale please pisz normalnie nazwe zespolu  BAN
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
porto juz remis, jeb.. vermelen 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
nie wierzę, że ci z Dundalka nie mają jutro urlopów w pracy..trochę zapierdalają na boisku..
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
porto juz remis, jeb.. vermelen  0-1
|
|