|
|
|
|
a mnie juz wkurwia to ze zamiast sie zebrac, ogarnac, przeprosic i zaczac odbudowe na nastepne eliminacje i turnieje to teraz bedzie pranie brudu, syfu i wyciaganie trupów z szafy przez pół roku tego wiedzieć jeszcze nie możesz.Chyba ,że masz szklana kulę.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Feddek taki zakochany a teraz na Polsat Sport już kadra be
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to kto po MŚ ? Probierz ?  Mila lub Hajto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tvp sport w ramach pocieszenia znów katuje mundial 74, zaraz pewnie będzie Janek i zwycięski remis na Wembley  oni już w wiadomościach przed meczem to pokazywali skojarzyły mi się złote lata 90-te 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Do końca nie było wiadomo, jak chcemy grać. Próbowaliśmy piątką, próbowaliśmy czwórką. Naszą siłą była gra w 4-4-2. Chcieliśmy mieć wypracowane dwa systemy, a to jednak nie zadziałało. Wynik końcowy jest dramatyczny. Nie wspominam już o tym, że w eliminacjach po prostu nie graliśmy z tak trudnymi rywalami jak w mundialu – tłumaczy obrońca Lokomotiwu Moskwa. wg mnie kluczowym momentem byla kontuzja glika, nawalka mial przygotowane schematy na 442, po tym sie wszystko posypalo. Dlatego glika tak bardzo chcieli wykurowac. Zamiast brac Kaminskiego ze Stuttgartu. heh i te tlumaczenie, ze nie grali z tak trudnymi rywaliami jak na mundialu 
|
|
|
|
|
|
|
to kto po MŚ ? Probierz ?  Mila lub Hajto  Kowala niech wezmą
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Powinni odciąć tych kurwów dziennikarskich od kadry Najpierw liżą po fiutach a teraz wybitni specjaliści co było nie tak Mati kurła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powinni odciąć tych kurwów dziennikarskich od kadry Najpierw liżą po fiutach a teraz wybitni specjaliści co było nie tak Mati kurła dziennikarze ..uj wam w twarze!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Trzeba jednak przyznać,że to co udało sie dla PZPN mistrzowsko,to znakomity "pijar". Propagandowo to kadrą rozegrali przez te lata super.Ludzie oszaleli.Uwierzyli we wszystko. Nikt nie chciał widzieć,że sam awans to było szczęscie przy losowaniu,a potem megafartowne mecze w grupie. PZPN sprzedał tę bankę mydlaną,za wielkie pieniądze.Ludzie kupili. Nic dodać , nic ująć... tylko dziwi mnie jedno..., ile razy można nabierać sie na ten sam numer....Jak po losowaniu powiedziałem ze nie widzę realnych szans na wyjscie z grupy w gronie znajomych którzy " orientują" sie w piłce to praktycznie zostałem okrzyknięty oszołomem i wiecznym pesymistą..., wykluczony niemalże z grona znajomych...Gdy potwierdziłem to 3 dni przed rozpczeciem mundialu uzasadniając słabymi występami wiekszości grajków na wiosnę w swoich klubach lub brakiem gry powtórnie zareagowali w ten sam sposób co wcześniej..... Tak jak piszesz PZPN rozegrał te bajkę po mistrzowsku, jeleni złapali na setki tysięcy którym namącili w głowie z iście zegarmistrzowską precyzją....Poszła kasa za reklamy , sprzedały sie gadżety jak bułeczki, a wynik sportowy ył akurat najmniej ważny i z góry wiadomy nawet dla Bonka czy piłkarzy.....
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam do dziennikarzy pretensji nie roszczę. Może dlatego,że nie oglądam,nie słucham,nie czytam, tzw publicystki piłkarskiej. Wystarcza do tego m.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to kto po MŚ ? Probierz ?  Mila lub Hajto  Kowala niech wezmą tylko trener z zagranicy który ma układy i układziki w dupie
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
tylko trener z zagranicy który ma układy i układziki w dupie boniek juz wczesniej mowil o tym, niestety uklady miedzy pilkarzami tez sa
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przecież nie posądzam Bońka o taki brak podstawowej wiedzy piłkarskiej jako człowieka który "liznął" piłki na najwyższym poziomie jak mało kto w kraju... Myślicie że on nie wiedział że jesteśmy słabsi od Senegalu i Kolumbii pod każdym względem i nie mamy szans?....Dobrze o tym wiedział, ale co powie jako zwierzchnik PZPN i głóny " motorniczy" tej całej propagandy... 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Spokojnie Kłe Stefan tak rozpisze tabele że jeszcze wyjdziemy z grupy
|
|
|
|
|
|
|
Spokojnie Kłe Stefan tak rozpisze tabele że jeszcze wyjdziemy z grupy dogadamy się z Senegalczykami iKolumbijczykami ,ze zagrają na obustronny vo,a my 8-0 z Azjatami
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Proste Forty Przecież ustawki są wszędzie 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Spokojnie Kłe Stefan tak rozpisze tabele że jeszcze wyjdziemy z grupy Moze myślał, że tak jak na Euro 3 z grupy wychodza Win z japonią i wychodza 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Sorry Tazen. Co by się nie działo (dziwki, wóda) to też bym kreta pogonił z kadry. ok ale dziwki i wóda na mundialu? no kurwa raz na 4 lata. Rozumiem, wyjazd na towarzyski. No chyba ze na miejscu lepiej zorganizowac dziwy tzn no nie oszukujmy sie, na kazdym zgrupowaniu repry jest impreza nie wiem czy na MŚ ale przed elimkami czy jakies towarzyskie to zabawa jest zawsze mniejsza/wieksza i na tym etapie czesto odpadaja Romanczuki bo w pewnym momencie odmawiaja nawet chwili zabawy i pozniej nikt z nim nawet w dziadka nie bedzie kopal. We wszystkich reprach imprezują, np taki Meksyk.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też jestem zdania że Chuj w dupę dziennikarskim szmatom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszczki Błaszczykiwskie Peszki Jedrzejczyki won I trzeba budować na nowo Musi przyjsć trener co będzie trzymał as mordę I mowił prawdę nawet gorzką Polak jest tylko jeden Probierz
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|