Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 27 1 2 12 13 14 15 16 26 27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tez takie cudo mialem. ale jak baterie sie wyczerpaly to juz o nowe sie nie doprosilem wink hehe

w Wolfa pykalem ostro. W olimpiade tez - skoki do wody lubilem grin

pamietam jak Warcrafta na 40 dyskietkach dostalem kiedys smile

ogolnie to w dizziego siekalem, albo dyne - to na PC smile

w gry telewizyjne to w Tunks, Mario, Contra - klasyki smile

albo takiego goryla - nie wiem jak sie ta gra nazywala, Kong? tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Donkey Kong.

KeeP, do Pewexu?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

old hand
old hand
A pamietacie takie gierki w pike nozna bylo boisko do tego taka mala metalowa pileczka pilkarze byli na sprezynkach porostawiani na boisku i sie strzelalo to byla zabawa . do tego jeszcze mialem podobna gre w hokeja smile gdzies na strychu powinno byc laugh
temacik zajefajny takie wspomnienia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baton_vcp
A pamietacie takie gierki w pike nozna bylo boisko do tego taka mala metalowa pileczka pilkarze byli na sprezynkach porostawiani na boisku i sie strzelalo to byla zabawa . do tego jeszcze mialem podobna gre w hokeja smile gdzies na strychu powinno byc laugh
temacik zajefajny takie wspomnienia

pewnie ze pamietamy laugh pamietam jak robilismy sobie turnieje w bloku na klatce, jaja byly jak kulka wypadla i spadala po schodkach kilka pieter i cala zgraja po nia leciala laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja miałem taką grę tylko, że koszykówkę... Grało się całymi dniami...

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline
A ja dla odmiany mialem hokej,caly blok chcial grac,troche musieli poczekac na swoja kolej smile

K
member
member
K Offline
Ja '74
ale 2 centy w bonach na flache nie starczalo tongue

Zuzia Róża
Zuzia Róża
ja mialem Warcrafta II na 38 dyskietkach...
pamietam ze w domu mialem jedna dyskietke i latalem od komputera od starego do wlasnego jak szalony zeby to przegrac... wtedy jeszcze sie mialo 486 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja bazyl w W II gralem juz na P I 75MHz ooo hehe

co nie zmienia faktu ze gra kozacka... czy teraz, czy kiedys... zawsze smile

Zuzia Róża
Zuzia Róża
ja pierwszy raz zagralem.... uuuaa, z 11 lat temu smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak mi sie wspomnialo...kto pamieta koncert zespolu Ga ga w Jarocinie w 92`, w tym samym czasie Polska grala final Igrzysk Olimpijskich z Hiszpania i kolezka na scenie improwizowal " a Polska mecz przegrala,jestescie wkurw...?" . Nie wiedzialem wtedy co ogladac.Ach znowu miec 16 lat. Moj ojciec raz malo zawalu nie dostal jak na zakonczenie pierwszej klasy liceum pojechalem na koncert kapeli Cara dupa Mikolaja w Oswiecimiu i postawilem sobie irokeza tak conajmniej na 40 centymetrow smile Wlasnie wychodzilem z domu jak wracal z pracy.I pomyslec,ze to bylo 15 lat temu frown

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Kiedyś moim zdaniem dzieciństwo było fajniejsze,nie było takich głupich bajek,gier,konsol,chipsow,fali przemocy i dysproporcji finansowych.Cały boży dzień dzieciak grał sobie w piłke, w karty,w kapsle się grało(pamiętam każdy chciał być Ludwikiem a ja zawsze skromnie bylem Awdudżaparowem),gralismy w dołek, w kluchy i setki innych zajebistych gier.Nie było,pijanych,nacpanych 12-latków,nie było chamówy,jak się dostało na choinke klocki lego to człowiek pół roku się cieszył i je składał. Pamietam swoją pierwszą biedronówe, colegówke z logo Chicago Bulls, czy jak sie zamiast do koscioła na Lechie jeździło i stało przy bramie,aż jakiś dorosły wprowadzi na stadion .Fajne też były wczasy w takich ośrodkach w domkach lub pawilonach nad jeziorkiem, wypas był,wszystko fajnie zorganizowane i taniocha.Dziś jak nie masz twardej psychiki i bogatych starych to możesz miec jednie ch... dzieciństwo frown

Ja nigdy nie zapomne jak nam podłaczyli kabłówke i wtedy pierwszy raz zobaczyłem na takim fajnym kanale Sportkanal , rozgrywki ligi argentyńskiej i Copa America i wtedy pokochałem Boca i biancocelestes smile Pamiętam jak tvp pokazalo pierwszy raz nba i byłem w szoku że tak mozna grać w kosza, i Szaranowicz z jego hej,hej tu NBA....

Pamiętam moje pierwsze atari i jak mogłem spokojnie zjeść obiad zanim taśma się wgra z grą( o ile sie wgra), pamiętam jaki był popas jak były cytrusy na gwiazdke,pamiętam jak dzieciaka rajcowały zwykłe rzeczy,wszystko miało swoją wartość,były prawdziwe przyjaźnie,nie to kongo co jest teraz.

A największe rozzcarowanie to jak kiedyś zbierałem gumy NBA , dwa pełne albumy i mieli mi przysłać oryginalną piłke do kosza,ale nic nie przysłali i wtedy zakumałem,że konkursy to lipa ,aby ludzie tylko kupowali produkty...

Raz tylko wygrałem w Świerszczyku książki,ale to były inne czasy i jak obiecali tak było,ale niestety te czasy juz mineły....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by boca juniors
Kiedyś moim zdaniem dzieciństwo było fajniejsze,nie było takich głupich bajek,gier,konsol,chipsow,fali przemocy i dysproporcji finansowych.Cały boży dzień dzieciak grał sobie w piłke, w karty,w kapsle się grało(pamiętam każdy chciał być Ludwikiem a ja zawsze skromnie bylem Awdudżaparowem),gralismy w dołek, w kluchy i setki innych zajebistych gier.Nie było,pijanych,nacpanych 12-latków,nie było chamówy,jak się dostało na choinke klocki lego to człowiek pół roku się cieszył i je składał. Pamietam swoją pierwszą biedronówe, colegówke z logo Chicago Bulls, czy jak sie zamiast do koscioła na Lechie jeździło i stało przy bramie,aż jakiś dorosły wprowadzi na stadion .Fajne też były wczasy w takich ośrodkach w domkach lub pawilonach nad jeziorkiem, wypas był,wszystko fajnie zorganizowane i taniocha.Dziś jak nie masz twardej psychiki i bogatych starych to możesz miec jednie ch... dzieciństwo frown

Ja nigdy nie zapomne jak nam podłaczyli kabłówke i wtedy pierwszy raz zobaczyłem na takim fajnym kanale Sportkanal , rozgrywki ligi argentyńskiej i Copa America i wtedy pokochałem Boca i biancocelestes smile Pamiętam jak tvp pokazalo pierwszy raz nba i byłem w szoku że tak mozna grać w kosza, i Szaranowicz z jego hej,hej tu NBA....

Pamiętam moje pierwsze atari i jak mogłem spokojnie zjeść obiad zanim taśma się wgra z grą( o ile sie wgra), pamiętam jaki był popas jak były cytrusy na gwiazdke,pamiętam jak dzieciaka rajcowały zwykłe rzeczy,wszystko miało swoją wartość,były prawdziwe przyjaźnie,nie to kongo co jest teraz.

A największe rozzcarowanie to jak kiedyś zbierałem gumy NBA , dwa pełne albumy i mieli mi przysłać oryginalną piłke do kosza,ale nic nie przysłali i wtedy zakumałem,że konkursy to lipa ,aby ludzie tylko kupowali produkty...

Raz tylko wygrałem w Świerszczyku książki,ale to były inne czasy i jak obiecali tak było,ale niestety te czasy juz mineły....

Ojeku jak to napisałeś ja miałem praktycznie identycznie oprócz chodzenia na mecze, nigdy nie chodziłem i z gum zbierałem turbo i lazery wklejałem do zeszyciku. Eh kiedyś to były czasy kapsle jak sie rysowało na tym kawałku karteczki imitacje koszulek z wyścigu pokoju i kaligrafowalo nazwiska. Jak sie zbierało kapsle pod budkami z piwem. Pełne kieszenie sie niosło i wybierało najlepsze. Albo zbieraliśmy zołniezyki. Jeden miał kowbojów inny indian i sie budowało w piaskownicy całe fortece i potem sie rzucało na przemian gałami eh frown

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Tia też Turbo się zbierało, i takie gumy z kartami do gry na których były wizerunki gwiazd swiatowego futbolu,pamiętam ,że sie nawet kase dawało,aby zdobyć brakujace karty albo wymianki szły , te karty miały moc:)

Żołnierzyki też zbierałem,pamiętam,że miałem tego full,minaiturki wojaków,czołgi,samoloty,działa, cała armia, jak kiedyś byłem chory i się nudziłem w domu,to wszystko to rozstawiłem,to jak mama z pracy wróciła to się okazało,ze prawie cała chata to pole bitwy,nawet w wannie stacjonowła Kriegsmarine:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

S
member
member
S Offline
A Ja pamietam jeszcze jak sie lapalo jaszczuki nad stawem o zmroku smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.speedyshare.com/611111966.html

Mysle ze ta piosenka dobrze tu pasuje smile

Eldo - Dziecinstwo

:PIWO:

Strona 14 z 27 1 2 12 13 14 15 16 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, burbon), 2,486 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,580
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025