|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiech na sali - potwierdzili, ze korzystaja z danych na uefa.com - co z tego, ze relacja z tego meczu na uefie byla zrobiona ok 12 w nocy " na szybko " - tam pisza, ze byl tylko jeden spalony w meczu a bylo ich 6 czy 7 ... wyslalem im linka do relacji z wp.pl gdzie sa opisane strzaly tego Kazacha, Lobodzinskiego i Lewandowskiego zobaczymy co odpisza przeciez to smiech na sali jak nie rozlicza tego poprawnie wszyscy widzieli przeciez te strzaly w tv.
Bede tutaj pisal jak sprawa sie rozwija, uwazalem unibet za bardzo dobra firme a teraz takie cyrki, zobaczymy moze zauwaza swoj blad .... zauwazna bo tez kiedys mialem zle rozliczony, juz mialem pisac e-maila ale poprawili wiadomo ze korzystaja z uefa.com bo musza z oficialnej a nie livescore.com 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nitek, zawsze możesz jeszcze napisać do administratora strony uefa, że mają błędne dane na swojej stronie itp... to bez sensu odpisali ze wyniku juz nie mozna zmienic liczy sie pierwszy oficjalny wynik.... ciekawe co na to ludzie ktorzy mieli np over spalonych a na oficialnej jest podane ze byl jeden smiech na sali maja duzego minusa u mnie ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiech na sali - potwierdzili, ze korzystaja z danych na uefa.com - co z tego, ze relacja z tego meczu na uefie byla zrobiona ok 12 w nocy " na szybko " - tam pisza, ze byl tylko jeden spalony w meczu a bylo ich 6 czy 7 ... wyslalem im linka do relacji z wp.pl gdzie sa opisane strzaly tego Kazacha, Lobodzinskiego i Lewandowskiego zobaczymy co odpisza przeciez to smiech na sali jak nie rozlicza tego poprawnie wszyscy widzieli przeciez te strzaly w tv.
Bede tutaj pisal jak sprawa sie rozwija, uwazalem unibet za bardzo dobra firme a teraz takie cyrki, zobaczymy moze zauwaza swoj blad .... zauwazna bo tez kiedys mialem zle rozliczony, juz mialem pisac e-maila ale poprawili wiadomo ze korzystaja z uefa.com bo musza z oficialnej a nie livescore.com  mi odpisali ze juz nie poprawia " 5.1.14 "Wynikiem" nazywa się pierwszy oficjalny rezultat meczu lub zdarzenia ogłoszony przez właściwe władze jako wynik końcowy, pomimo skrócenia danego meczu lub zdarzenia bądź późniejszych zmian oficjalnego rezultatu i/lub błędów. " Durny regulamin uefa sie pomyli i zamiast 6:0 dla Francji wpisze 6:0 dla Wysp Owczych i Unibet rozliczy zaklady jako przegrane tym ktorzy mieli Francje ..... bez sensu sami powinni liczyc te strzaly jak mieli opcje obstawiania na zywo tego meczu to znaczy ze ktos tam to ogladal .... Bez sensu !! Zagralem grubo bylem pewny wygranej a tu taki bigos 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mozesz pisac do betssona ze jak ci nie zwroca choc stawki podasz ich do odpwoiedniego organu zajmujacego sie takimi sprawami. musisz tez zaopatrzyuc sie w oficialny raport pomeczowy z uefa
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mozesz pisac do betssona ze jak ci nie zwroca choc stawki podasz ich do odpwoiedniego organu zajmujacego sie takimi sprawami. musisz tez zaopatrzyuc sie w oficialny raport pomeczowy z uefa Nie sądzę by Betsson, który nie płaci za swoje błędy byl skłonny płacić za błędy Unibetu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
sorki mialo byc do unibetu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecilem wyplate we wtorek na konto Inteligo i do tej pory kasa niedoszla na moje konto bankowe dziwne, zawsze mialem max po 3 dniach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam 83 gr na koncie, da sie gdzies to zainwestowac w gre albo zaklad?? czy od 1 zl wszedzie idzie dopiero zabawe zaczac po prostu wkuzwia mnie jak to widze w saldo 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kurrr obcialem posta jak to masz w unibecie to chyba sie da przelac do kasyna a tam mozna zagrac chyba nawet ruletke od 10c maja a jak nie to sloty
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ancic skonczyl o 15 a oni do teraz nei rozliczyli:/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam 83 gr na koncie, da sie gdzies to zainwestowac w gre albo zaklad?? czy od 1 zl wszedzie idzie dopiero zabawe zaczac po prostu wkuzwia mnie jak to widze w saldo  Pomyśl o supertotto
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecilem wyplate we wtorek na konto Inteligo i do tej pory kasa niedoszla na moje konto bankowe dziwne, zawsze mialem max po 3 dniach
Mial ktos podobny przypadek w ostatnim czasie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja mam dokladnie to samo co ty spirolek
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy ktos dostal podejrzanego maila potwierdzjacego depozyt za pomoca netellera?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy ktos dostal podejrzanego maila potwierdzjacego depozyt za pomoca netellera? Ja dostalem informacje o depozycie karta, zawierajaca moje imie i nazwisko, ale inna nazwe uzytkownika i podejrzany numer telefonu kontaktowego 11111...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja dostalem informacje o wyplacie na moneybookers , kwota taka jaka dostalem wczoraj na mb , tez numer 11111. i jakis uzytkownik na s. skasowalem od razu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też dostałem takiego maila i zaraz zadzwoniłem. To ich wina. jakiś błąd w systemie
|
|
|
|
|
|
|
Zakład na Łącznie strzałów na bramkę to chodzi o strzały celne ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|